• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalarrr bende pazartesinden beri karbon diyetini uyguluyorum hiç aç kalmıyorum çok memnunum ama bazen şu grmları falan karıştırıyorum:44:
bu menüm yorumlarınızı beklerimm
sabah
2 kk kadar beyaz peynir 1
4 dilim ince salam (şu aç bitirler var ya onlardan) 1
5 yeşil zeytin 1
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 8 olması gerek galiba:44:
1 fincan yeşilçay 0
3 tane yulaflı bisküvi ne kadar olur bilmiyorum
11 gibi yedim evi temizledim süpürdüm 3 gibi dışarı çıktım dışardaydımm birşey yiyemedim sadece su içtim
burger kingin önünde geçtim zor tuttum kendimi sadece bakmakla yetindim
akşam
1 porsiyon tonbalığı 0

toplam 11 bisküvileri 5 ten saysam 16 geriye kalan 24

Bir süre sonra gramlara takılmaz oluyorsun, insan otomatiğe bağlıyor. Bisküvi dışında güzel menü olmuş. Biraz sebze katmaya çalış istersen.

Ben daha önce bu rejimle 12 kilo vermiştim. O zamanlar kuzenimle kalıyor ve beraber yapıyorduk. Bir kaç hafta sonra delirdik ve Burger Kinge gittik. Whoper aldık, eve getirip ekmeklerini atıp içini yedik :56: Gayet güzel oluyor. Ama kendine güvenmelisin alınca ekmekleriyle yemeyeceğine dair. Zaten olay sosunda falan o tür markaların.

Bir süre sonra gramlara takılmaz oluyorsun, insan otomatiğe bağlıyor. Bisküvi dışında güzel menü olmuş. Biraz sebze katmaya çalış istersen.

Ben daha önce bu rejimle 12 kilo vermiştim. O zamanlar kuzenimle kalıyor ve beraber yapıyorduk. Bir kaç hafta sonra delirdik ve Burger Kinge gittik. Whoper aldık, eve getirip ekmeklerini atıp içini yedik :56: Gayet güzel oluyor. Ama kendine güvenmelisin alınca ekmekleriyle yemeyeceğine dair. Zaten olay sosunda falan o tür markaların.

teşekkür ederim canım bisküviyi bağırsaklarmı çalıştırsın diye yemiştim.. evet onların herşeyi sonundaa güzel fikirmiş canım çok çekerse öyle yaparım peki onun değeri ne kdar olur birde ben tavuğunu daha çok yiyiorum onun değeri ne kadar olur sen daha tecrübelisin bana göre..
bugünkü menümüde yazayım nasıl sence??
sabah 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim salam
1 yulaflı bisküvi
1 bardak yeşilçay
ara
10 zeytin
akşam
1 yemek kaşığı tavuk yemeği
2 yemek kaşığıuı sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş biber

ben de yapayım bildirimimi...

başlangıç: 91
geçen hafta: 79.5
bu hafta: 77.4
giden:2.100
toplamda giden:13.6
hedef: 60
boyum:174

karbonhidrat diyetine geçen cuma başladım ii gidiyo şimdilik bakalım sonrasında ne olacak :32:

Haydi kızlar tartı başına :)

başlangıç: 79
geçen hafta: 75
bu hafta: 74.600
giden:400 gr
toplamda giden:4.400
hedef: 58
boyum:1.65

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bisküviyi bağırsaklarmı çalıştırsın diye yemiştim.. evet onların herşeyi sonundaa güzel fikirmiş canım çok çekerse öyle yaparım peki onun değeri ne kdar olur birde ben tavuğunu daha çok yiyiorum onun değeri ne kadar olur sen daha tecrübelisin bana göre..
bugünkü menümüde yazayım nasıl sence??
sabah 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim salam
1 yulaflı bisküvi
1 bardak yeşilçay
ara
10 zeytin
akşam
1 yemek kaşığı tavuk yemeği
2 yemek kaşığıuı sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş biber

Menün güzel, tavuk yemeği sadeyse daha çok yiyebilirsin. Tavuklusunun dışı kaplı ve kızarmışsa paneden dolayı biraz daha fazladır ama 10 birimi geçmez yine de.

Bende başlamak istiyorummmm.Sigarayı bıraktım 3 hafta oluyor. Aslında aşırı kilom yok,herkes tam kararındasın diyor. Ama boğazım feci açıldı. Daha da alırım diye korkuyorum. Buna bir dur demeliyimmm. Beni de alın listeyeeee lütfen...

Boyum; 1,65
Başlangıç Kilom; 60.20
Hedefim; 52

süpesiniz bayanlar bende bildirim yapayım

başlangıç:65
geçen hafta 62,5
bu hafta :62
hedef:57
boy 1.65

bu hafta hep kırmızı et ağırlıklı beslendim.cildimde isilik kabarıklıklar oldu .önümüzdeki hafta sebze ağırlıklı besleneceğim.spora devam ediyorum ama b-fit e gidiyorum 3 haftadır.yazıflamama faydası varmı bilmiyorum ama kendimi daha enerjik ve mutlu hissediyorum.hepinizi öptüm. I love kk

süpesiniz bayanlar bende bildirim yapayım

başlangıç:65
geçen hafta 62,5
bu hafta :62
hedef:57
boy 1.65

bu hafta hep kırmızı et ağırlıklı beslendim.cildimde isilik kabarıklıklar oldu .önümüzdeki hafta sebze ağırlıklı besleneceğim.spora devam ediyorum ama b-fit e gidiyorum 3 haftadır.yazıflamama faydası varmı bilmiyorum ama kendimi daha enerjik ve mutlu hissediyorum.hepinizi öptüm. I love kk

Sen de süpersin canım. Ama katılım olmadı hiç bu hafta :(

Kırmızı et sorun çıkarıyorsa tavuk, balık ve hindi eti ve dediğin gibi bol sebze ile dengelersin canım. Sebze ile peynir de tüketebilirsin ama proteini kesme sakın.

Dukan, karatay derken ortak nokta ztn Protein diyerek KB diyetinde karar kıldım.
Kilom fzla olduğu için ben 10 gün atak uygulamayı düşünüyorum.
Atak yapmış ve bu süre de KOLA içen oldu mu acaba ? Bu benm için önemli..

BEn bu diyete basladigmdn beri kola içmiyorum ki çok severiiiiim
Ben de sodayla kendimi kandırıyorum

kizlarrrrrrrrr ben geldimmmmm:74:

bugün dietimize uygun süper bir alisveris yaptim yarin bomba gibi basliyorum bütün kilolar benden korksun:41::1::1:

cuma günü bende kilo bildirimimi yaparim o zamana kadar daha cok dikkat edeyimde tartildigimda fazla soook yasamiyayim:26:

bakalim türkiye tatili bana kac kiloya mäl olacak ama inanin hic kafama takmiyacagim cünkü her animi dolu dolu yasadim annecigimin yaptigi her yemegin tadini cikardim bundan sonra daha dikkatli olarak durumu toparlayacagim artik:61:

kizlarrrrrrrrr ben geldimmmmm:74:

bugün dietimize uygun süper bir alisveris yaptim yarin bomba gibi basliyorum bütün kilolar benden korksun:41::1::1:

cuma günü bende kilo bildirimimi yaparim o zamana kadar daha cok dikkat edeyimde tartildigimda fazla soook yasamiyayim:26:

bakalim türkiye tatili bana kac kiloya mäl olacak ama inanin hic kafama takmiyacagim cünkü her animi dolu dolu yasadim annecigimin yaptigi her yemegin tadini cikardim bundan sonra daha dikkatli olarak durumu toparlayacagim artik:61:

Hoşgeldinnnn

Olumlu arkadaşım, motivasyon süper, hazırlıklar tamam, başlıyoruz :66:

semiluna ve esra burdasiniz süper aldente nerelerdesin ben geldim hadi sende sende gel minicik kalan grubumuzu toparlayalim yeni gelen arkadaslar sizleri disladigimi sakin düsünmeyin insallah sizlerde dietinize ve topige sadik olursunuz cünkü cok kopmalar yasadik ve eskilerden cok az kisi kaldik sizlerde kalici olun ve grubumuzu genisletelim:34:

Back