canım menün güzel olmuş.yarın arkadaşına gidince diyette olduğunu söylersin.tadımlık alırsın hepsinden.salata çeşitlerinden yersin.eve gelincede 0 olan y,yeceklerden yersin.evde diyet yapmak daha kolay.davet olayı karıştırıyo.yemesen ayıp oluyo yesen diyet bozuluyo))
karbon diyetiyle haftada ne kadar veriyorsunuz arkadaşlar..
yeni sezon hayırlı olsun canım.bol kazançlı geçsin inş.zaten devamlı ayaktaymışsın yürüyüşe gerekolmadan spor yapmış oldun))tartılma günüyapabiliriz.haftada bir günde protein günüüyapalımmı?dukandaki gibiperşembe mesela.tartı öncesi motivasyonolur.pazartesi görüşürüzcanım.sana iyi eğlenceler.Kızlar dükkanı açtık yeni sezonda. O yüzden giremedim iki gündür.
Esra'cığım yürüyüşü yapamadım ama iki gündür dükkanın temizliği, yeni çiceklerin dikimi, gelmeyen bulaşıkçı nedeniyle yıkanan yüzlerceeee bulaşıkla telafi ettim. Unutmuşum ne zor olduğunu ama keyifli de aynı zamanda :) Bugün İstanbul'a bir düğüne gideceğiz eşimle. Pazar gecesi döneceğim. Giremem herhalde o arada. Ama pazartesi rejime de dönmüş olarak buradayım :) Bence tartı gününe de devam edelim her Cuma. Motivasyon ve düzen olur.
Bir arkadaşımız menüsünde akşama makarna yapacağım demiş. Umarım karbonhidrat değerini hesaplamışsındır canım. Bir de akşamları protein yersen daha etkili oluyor. Yani sebzeler dışında karbonhidrat alacaksan sabah ya da öğlen almaya çalış.
canım karpuzun 100 grmında 2.5 karbon değeri varmış.3dilimnekadar eder tahminen?kızlar günaydın;
bu sabah kahvaltıda karpuz yedim 3 dilim kadar ama onunla ilgili bir puan bulamadım bilgisi olan var mı???
1 dilim içi çıkarılmış ekmek, üzerine çok az tereyağı, biber salçası sürdüm 1 bardak şekersiz çay ve 3 dilim karpuz
2 dilim domates 2 dilim de salatalık attım... nasıl sizce kahvaltıda bu menü...
Selam kızlar..
Bende karbonhidrat diyeti yapmaya karar verdim.
Bakalım 1 haftada ne kadar kilo vericem.
Sonuçları bildiririm sizee
hayırlı olsun cnm hoşgeldin
iyi haftalar bütün bayanlar ben 65 tim bu sabah 63 kg geldim 2 kilo vermişim. bakalım bu hafta ne yapacam.geçen hafta3 günde spora gittim.
evet canım ilk haftamdı 2 kilo verdim . 3 günde spora gittim.ama ilk hafta zaten 2 kilo rahat veriliyor.daha 7 kilo hedefim var.
Ne güzel canımm ya.
Bende hafta da 2 kilo vermek istiyorum.
Akşamları nivea bodyle dinamik sabahlar cdsiyle beraber spor yapıyorum.
Örnek bi menün var mı bende çook kg vermek istiyorum.
Yardımcı olur musun?
canım keşke haftada iki kilo vermek mümkün olsa.ama sağlıklı birşekilde tabi.bu kadarhızlı birkilo veriminin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum.verilen sadece sudur.çabuk giden kilolar çabuk gelir.önemli olan uzun süredede olsa kalıcı verilen kilolardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?