• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım listeden 50 puanı aşmayacak şekilde seçiyorsun yiyeceklerini. İlk başlarda hesap kitap yapılıyor da sonradan alışıyorsun. Light ürünlerin yağı az karbonhidratı yüksek oldu için peyniri, yoğurdu, sütü normal kullanıyorsun. Öyle arada yapın diye bir kuralı yok. O sırf proteine yüklenenler için geçerlidir. Biz izin verilen karbonhidratı alıyoruz. Korumak için de 70 birimi geçmiyorsun. Et, balık, tavuk, yumurta, peynir, yeşil sebzeler dolabın ana malzemesi olacak. Bu diyet kaçamakları affetmiyor yalnız.

canımyapıp bırakılcak bir diyet değil.devamlı yapman gerekiyo.istediğin kiloya gelene kadar.amabaşladığında görceksin zaten kolay bir diyet.protein ağırlıklı besleneceksin.tok tutuyo budadiyeti bozmamanı sağlıyo.

teşekkürler kızlar anladım sanırım normalde 70 birim almamız gerekiyor ama biz bunu aştığımız için kilo alıyoruz şimdide vermek için 50 birim alıyoruz ve vücudumuzdaki karbonhidratları eritiyoruz öncelikle inşallah hepimiz istediğimiz kilolara dönebiliriz...

bunu aslında yaşam biçimim olmasını sağlamak istiyorum benim için çok zorluğu birkaç besin diğerleri olur birde balıkların çok birim olmamasına sevindim
ama sanırım birkaç hafta hesap kitapla geçecek alışıncaya kadar...

sayfamız önceden çok kalabalıktı sonradan çok kopmalar oldu ınşallah tatil bitimi yeniden arkadaşlar aramıza katılır.
dietine gelince başlangıçta adapte olana kadar kopmalar yaşayabılırsın ama abartmamaya özen göstermelisin yoksa bu şekilde sık yapılan kopmalar kilo vermek yerine almaya bile neden olabilir:18:
ben şu an tatildeyim ve diet yapmıyorum ama evime gittiğimde hemen başlayacağım

evet bir adapte olabilsem, 2 haftayı aşabilsem, gerisi gelecek ama sorun orda, adapte olmak güç geliyor bana...
inşallah olur, yoksa çocuk sahibi olmak icin iyice şişcem risk oluşcak, offf...

Ben de evlendikten sonra 15 kilo alanlar kulubü üyesiyim :59: Ama dediğin gibi birlikte aşacağız bu engelleri. Hoşgeldin aramıza :71:

hoşbulduk canım :)

:60: Vallahi kursak acaip kalabalık bir grup olur ama. Hayır nasılsa adam beni aldı salayım gitsin yapıyoruz sanıyorlar halbuki alakası yok. İnsan her zaman istiyor güzel olmak, beğenilmek. Ama nasıl oluyorsa oluyor. Gerçi erkekler de alıyor kilo. Benim eşim de benimle beraber şişti vallahi :90: O yüzden aynada yanayana durunca anlamıyoruz ne kadar kilo aldığımızı, oran orantı aynı :60:

evlenmeden once derdim hep 'evlenince daha çok dikkat edicem formuma' diye, ama şartlar değişiyo olmuyo, en azından ben beceremiyorum, çünkü iştah bende fazlasıyla mevcut. neyse biz alıyoruz eşlerimiz de alıyo evlenince ama hiç kendilerini görmüyolar, hep bize yüklensin onlar!

günaydın arkadaşlar.semiluna yürüyüşe başladınmı canım?

merhabaaa arkadaşlarrr hepinizi çok özledimmm :54:

artık yawaş yawaş adapte olmak laazım tekrar kilo vermekliyimmm:43: 84 oldummmmmmmmmmmmmmmm

Geldim geldimmmm :54:
Çok özledim sizleri. Çoook güzel bir tatil geçirdim ve geri gitmek istiyorum. Tatil sonrası depresyonuna kapıldım. Hiç bir şeyle ilgilenmeden sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ne feci di mi??? Hem de kilo aldım. Ama o konuda çok üzülmüyorum çünkü söz verdiğimiz gibi sonbaharda toplanıp bu işi beraberce halledeceğimize inanıyorum :34: Çok hırslandım çoook. O bikinili kızları gördükçe çıldırdım vallahi :)

hoşgeldin canım bizde seni çok özledik:48: tatilinin güzel geçmesine çok sevindim inan bizde daha doyamadık hafta sonu yine kaçsakmı diye düşünüyoruz bende bu sene mayo ile geçiştirdim:19: bu kışı doğru değerlendirelimde seneye çıtır bir şekilde bikinilerimizi rahat giyelim

artık yawaş yawaş adapte olmak laazım tekrar kilo vermekliyimmm:43: 84 oldummmmmmmmmmmmmmmm

arzucum seni yeniden gördüğüme çok sevindim bizde seni özledik lütfen bu sefer kopma bizden hepimiz bu kışı çok iyi değerlendirelim ve ideal kilomuza inelim artık aslıda uzun süredir uğramıyor onada haber ver yine eskisi gibi yolumuza hep beraber devam edelim :34:

Evet canım başladım. Dün 35 dakika yürüdüm bantta. Ebru Şallı'nın dvd leri de varmış, onlara baktım ama ilki bile toplu galiba. Sen kullanmışmıydın pilates topu ?

hoşgeldin canım bizde seni çok özledik:48: tatilinin güzel geçmesine çok sevindim inan bizde daha doyamadık hafta sonu yine kaçsakmı diye düşünüyoruz bende bu sene mayo ile geçiştirdim:19: bu kışı doğru değerlendirelimde seneye çıtır bir şekilde bikinilerimizi rahat giyelim

Evet ben de mayoya talimdim :61: Bu sefer yaza kadar birbirimize destek olup çıtır formuna gelmemiz şart artık canım. Üzerimizde taşıdığımız yüklerden kurtulmak lazım. Ben pazara kadar rejime başlamıyorum ama dün Esra'yı kıskanıp yürüyüşe başladım :34:

Verelim, verelim, verelim .... Bütün kilolara ölüm ... Ben korkudan tartılamıyorum ama bıraktığımın üzerine 5 kilo almış gibiyim. Pazar tartılıp başlayacağım canım. Hadi bir gayret...

yaa arkadaşlar ben artık kb yapamıorum ne zaman denesem canım ya meyve ya mantı ya çorba istiorr her verdiğim kiloyu deli gibi hızla geri alıorummmm.. ne yapacağımı bilmirum inanın

ne güzel herkesburda... cıvıl cıvıl. bu sefer bırakmayalım arkadaşlar bi yap bi bırak vucüt daha çok deforme oluyor. ben bugün spora yazılacam yeni taşındığım eve yakın b-fit var bakalım haftada 6 gün yarım saat. umarım memnun kalalım 4 gün oldu diyetteyim.sadece dün öğlen yeşil mercimek yedim mecburiyetten çünkü başka seçeneğim yoktu. onun dışında hiç karbonhidrat almamaya çalıştım bu arada tartı günü yapacakmıyız yada yapıyormuyuz.

Evet ben de mayoya talimdim :61: Bu sefer yaza kadar birbirimize destek olup çıtır formuna gelmemiz şart artık canım. Üzerimizde taşıdığımız yüklerden kurtulmak lazım. Ben pazara kadar rejime başlamıyorum ama dün Esra'yı kıskanıp yürüyüşe başladım :34:

kesinlikle sana katılıyorum canım bencede kesin şart ben tatile çıkınca geçen kışı iyi değerlendirmeğime daha çok pişman oldum ve o pişmanlığı bir daha yaşamamak için bu kış ideal kiloma inmeye kesin kararlıyım tabiki hep birlikte ineceğiz

aaaaa ne güzel herkesler gelmiş kalabalıklasmış burası, güzel başlangıçlar görüyorum :16:
günaydın esracım :71:

merhaba arzuhelincim, bence hiç vakit kaybetmeden adapte olmalıyoz, gevşek tutunca olmuyo, kararlı olalım.

yaa arkadaşlar ben artık kb yapamıorum ne zaman denesem canım ya meyve ya mantı ya çorba istiorr her verdiğim kiloyu deli gibi hızla geri alıorummmm.. ne yapacağımı bilmirum inanın
6sene önce ben çok güzel yapmıştım bu diyeti ama o kadar uzattım ki artık kararlı olamıyorum, duruyorum duruyorum dayanamayıp yine yiyorum, hayde baştan... olmuyo böyle tek tip zor geliyo artık bana :( e herseydeb azar azar yiyim diyorum onda da sınırda duramıyorum, ben de bilmiyorum ne yapacagımı???

ne güzel herkesburda... cıvıl cıvıl. bu sefer bırakmayalım arkadaşlar bi yap bi bırak vucüt daha çok deforme oluyor. ben bugün spora yazılacam yeni taşındığım eve yakın b-fit var bakalım haftada 6 gün yarım saat. umarım memnun kalalım 4 gün oldu diyetteyim.sadece dün öğlen yeşil mercimek yedim mecburiyetten çünkü başka seçeneğim yoktu. onun dışında hiç karbonhidrat almamaya çalıştım bu arada tartı günü yapacakmıyız yada yapıyormuyuz.
aynen sana katılıyorum azracım bi yap bi bırak daha yıpratıcı oluyo.
b-fit'e gittin mi merak ediyorum, fiyat olarak ekonomik mi?

günaydınnn kızlar
başladık bakalım hayırlısı olsun inşallah başarırız
ben sabah yarım simit yedim 25 puanmış yarısı 12,5 eder artık akşama kadar 0 larla geçiririz. bakalım birde yarım saat bile olsa yürüyüş yapayım diyorum...

günaydınnn kızlar
başladık bakalım hayırlısı olsun inşallah başarırız
ben sabah yarım simit yedim 25 puanmış yarısı 12,5 eder artık akşama kadar 0 larla geçiririz. bakalım birde yarım saat bile olsa yürüyüş yapayım diyorum...

günaydın canım :)

Evet canım başladım. Dün 35 dakika yürüdüm bantta. Ebru Şallı'nın dvd leri de varmış, onlara baktım ama ilki bile toplu galiba. Sen kullanmışmıydın pilates topu ?
evet canım topÇlastik bideplates çemberi gerekli malzemeler.oğlum topumu patlattı üçgün önce(( kalemi batırmış.bide diyoki anne üzülme benimde balonum patlamıştı:))alcam yenisini.ben bugünki yürüyüşümü yaptım.ya sen şeker?

arkadaşlarr nasıl yapıoruz şimdi .. kb yapabilecek miyim emin değilim 2 gün yaptım bugün yine bozdum nasl olcak neler yediğimizi yine paylaşsak mı bilemedim yoksa kalori mi saysam ondada dediğiniz gibi sınırda duramıorummm.. çokk sıkıldım çıldırcammm

canım sana en kolay gelen diyet hangisiyseonu yap.dukanı baya kolay yapıyorum diyodun.bana sorarsan enkolay diyet bu.

Back