- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 358
Evet canım listeden 50 puanı aşmayacak şekilde seçiyorsun yiyeceklerini. İlk başlarda hesap kitap yapılıyor da sonradan alışıyorsun. Light ürünlerin yağı az karbonhidratı yüksek oldu için peyniri, yoğurdu, sütü normal kullanıyorsun. Öyle arada yapın diye bir kuralı yok. O sırf proteine yüklenenler için geçerlidir. Biz izin verilen karbonhidratı alıyoruz. Korumak için de 70 birimi geçmiyorsun. Et, balık, tavuk, yumurta, peynir, yeşil sebzeler dolabın ana malzemesi olacak. Bu diyet kaçamakları affetmiyor yalnız.
canımyapıp bırakılcak bir diyet değil.devamlı yapman gerekiyo.istediğin kiloya gelene kadar.amabaşladığında görceksin zaten kolay bir diyet.protein ağırlıklı besleneceksin.tok tutuyo budadiyeti bozmamanı sağlıyo.
teşekkürler kızlar anladım sanırım normalde 70 birim almamız gerekiyor ama biz bunu aştığımız için kilo alıyoruz şimdide vermek için 50 birim alıyoruz ve vücudumuzdaki karbonhidratları eritiyoruz öncelikle inşallah hepimiz istediğimiz kilolara dönebiliriz...
bunu aslında yaşam biçimim olmasını sağlamak istiyorum benim için çok zorluğu birkaç besin diğerleri olur birde balıkların çok birim olmamasına sevindim
ama sanırım birkaç hafta hesap kitapla geçecek alışıncaya kadar...