• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Uzmanlara göre haftada 500 gr - 1 kg arası en sağlıklısı.
Ayda 4 kiloya tekabül ediyor zaten.
Evet haklısın bazen su kaybı da yaşıyoruz.
Bazen şok diyetler yapmak iyi oluyor ama vücut şaşırıyor.
Ben de normalde 1 haftada gramlar veririm.
Şok diyetlerde 2 kg falan verebiliyorum. Dikkat ettiğimde şok diyetlerde verdiğim kiloları geri almadım.

canımşok diyetler değilde arada yapılan detokslar kilo verdiriyo.ama en fazla iki gün tabi.meyva detoksu gibi mesela .umarım dilediğin kiloya ulaşırsın

Günaydın çıtır adaylarıııı.....

Süper bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ne güzel bir çok yeni arkadaiımız gelmiş. Ben çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Düğün, doğumlar derken koşturdum. O yüzden gelemedim. Dün rejime döndüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen ızgara tavuk ve yeşil salata
Akşam porsiyon döner ve salata

Daha önce bunlardan sıkıldıkça yaptığımız rejime uyan değişik tarifleri paylaşmıştık. Yeni gelen arkadaşlar için yine tariflerimizi paylaşalım derim. Bir de cuma tartı günü olsun yine. Eskiden her cuma tartılır hatta haftanın şampiyonunu belirlerdik. Çizelge yapardık.

Esra'cığım bence haftada bir gün full protein yapma fikri süper. Bu perşembe başlayalım derim.

Bu gün sabah kaşarlı omlet ve domates (bahçemin :)))) yedim.
Öğlen için köfte yapacağım galiba bakalım.

canım h.g.ohhh diyete dönmüşsün ne güzel.çok güzel başarılar bekliyorum senden.bende isterim bahçenin domateslerinden.mis gibi ne güzel dimi kendi yetiştirdiğini yemek.
şeker perş. saf protein yapalım.cumada tartılırız dediğin gibi.ama çizelgeyi kim yapcak?

Günaydın çıtır adaylarıııı.....

Süper bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ne güzel bir çok yeni arkadaiımız gelmiş. Ben çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Düğün, doğumlar derken koşturdum. O yüzden gelemedim. Dün rejime döndüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen ızgara tavuk ve yeşil salata
Akşam porsiyon döner ve salata

Daha önce bunlardan sıkıldıkça yaptığımız rejime uyan değişik tarifleri paylaşmıştık. Yeni gelen arkadaşlar için yine tariflerimizi paylaşalım derim. Bir de cuma tartı günü olsun yine. Eskiden her cuma tartılır hatta haftanın şampiyonunu belirlerdik. Çizelge yapardık.

Esra'cığım bence haftada bir gün full protein yapma fikri süper. Bu perşembe başlayalım derim.

Bu gün sabah kaşarlı omlet ve domates (bahçemin :)))) yedim.
Öğlen için köfte yapacağım galiba bakalım.

canım h.g.ohhh diyete dönmüşsün ne güzel.çok güzel başarılar bekliyorum senden.bende isterim bahçenin domateslerinden.mis gibi ne güzel dimi kendi yetiştirdiğini yemek.
şeker perş. saf protein yapalım.cumada tartılırız dediğin gibi.ama çizelgeyi kim yapcak?

Ne güzel canımm ya.
Bende hafta da 2 kilo vermek istiyorum.
Akşamları nivea bodyle dinamik sabahlar cdsiyle beraber spor yapıyorum.
Örnek bi menün var mı bende çook kg vermek istiyorum.
Yardımcı olur musun? :8:

ben daha öncede bu diyetle 6-7 kilo verdim ilk hafta verilen kilolar esranın dediği gibi su oluyor.
örnek diyetim yok sadece 50 kb yi geçmiyorum.makarna pilav şeker ve beyaz ekmek hiç yemiyorum.

slm kızlar bende bugünkü menümü yazayım;

sabah 1 dilim içi çıkarılmış ekmek 2 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay (ekmeğin üzerine çok az tereyağı ve biber salçası sürdüm)

öğlen şekersiz çay 3 bardak

akşam
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı bamya yemeği

1 saat sonra da soda içmeyi düşünüyorum...

yalnız bugün çok k.h almadığımı düşünerek kaçamak yaptım:( 2 tatlı kaşığı sütlaç yedim...:26:

aslında yarım saat de olsa yürüyüşe başlamak istiyorum ama hala başlayamadım...

bayanlar ben cuma günleri tartı günü yapalım diyorum.bu cuma başlangıç kilolarımızı yazarız.ben listeyi hazırlarım yine, ne dersiniz.

akşam
1 kase domates çorbası

yalnız bugün çok k.h almadığımı düşünerek kaçamak yaptım:( 2 tatlı kaşığı sütlaç yedim...:26:

Canım bu menü kalori hesaplama gibi olmuş biraz çünkü protein yok hiç içerisinde. Bu rejimde protein bizim lokomotifimiz. Mutlaka et, balık, tavuk, yumurta yemen gerekli motorun çalışıyor olması için. Bence buna dikkat etmelisin. Sabah içi çıkarılmış ekmek yerine karpuzla peynir, öğlen şekersiz çayla omlet gibi. Bir de öğlen bir şey yememişsin ama bu doğru değil. Canın istemese de bir kaç lokma yemelisin ki metabolizman kıtlık alarmı vermesin. Ben çok ara öğün yapılmalı taraftarı değilim ama 3 ana öğün yenmeli mutlaka :)

bayanlar ben cuma günleri tartı günü yapalım diyorum.bu cuma başlangıç kilolarımızı yazarız.ben listeyi hazırlarım yine, ne dersiniz.

Ben süper olur derim. Motivasyon oluyor ve bir kere de görüyoruz ilerlemeyi, duraklamayı falan. Biz Esra ile perşembeyi de protein günü yapalım diyoruz. Sen de katılır mısın ?

Azra ben yaparım diyor çizelgeyi canım, gözümüz aydın :))) Vallahi diğerlerini beceremiyorum ama domates yetiştirmeyi öğrendim iyice. Hatta kendi domateslerimden tohum alıp fide yapıyorum yani hormon yok, ilaç asla kullanmıyorum ve sadece doğal gübre veriyorum o da ilk dikimden önce bir kere. Kokusunu bir duysan. Gönderebilsem keşke...

Azra ben yaparım diyor çizelgeyi canım, gözümüz aydın :))) Vallahi diğerlerini beceremiyorum ama domates yetiştirmeyi öğrendim iyice. Hatta kendi domateslerimden tohum alıp fide yapıyorum yani hormon yok, ilaç asla kullanmıyorum ve sadece doğal gübre veriyorum o da ilk dikimden önce bir kere. Kokusunu bir duysan. Gönderebilsem keşke...

SeLam kızlar beni de alın listeye ben cuma gunü başlıcam bu diyete :)
Umutluyum hadi bakalım

akşam
1 kase domates çorbası

protein tüketiminçok az.karbon ağırlıklı olmuş.belkikalori bakımından bakıldığında uygun görülebilir ama bizimdiyete göreuygun değilcanım

bilmezmiyim canım.kayınvalidemlerin evide bahçeli.onlardayetiştiriyolar.organiktüketiyoruz yani.eşimle hayalimiz kendiyaptığımız bahçelibirevdeyaşamak.çardakta çayımızıiçmek.oğlumdabayılıyo doğal hayata.civcivler tavuklar.izin versemev hayvanat bahçesinden farksızolur))
yarın protein yapıyoruz dimi.bugün bol sebze tükeeyimbari))sabah omlet yedim domates salatalık.öğlen balıkyapıcam.akşamadagüveçyapmayı düşünüyorm.

selam kizlar

inanin yazdiklarinizi okudum simdiden cok heveslendim haftaya cuma dönüyorum hemen size katilacagim

azracim cizelgeyi yapmana da cok sevindim gercekten motive acisindan cok iyi oluyor

firsat buldukca girerim yine bu siralar gezmekten pek nete giremiyorrum ama takipcinizim

bilmezmiyim canım.kayınvalidemlerin evide bahçeli.onlardayetiştiriyolar.organiktüketiyoruz yani.eşimle hayalimiz kendiyaptığımız bahçelibirevdeyaşamak.çardakta çayımızıiçmek.oğlumdabayılıyo doğal hayata.civcivler tavuklar.izin versemev hayvanat bahçesinden farksızolur))
yarın protein yapıyoruz dimi.bugün bol sebze tükeeyimbari))sabah omlet yedim domates salatalık.öğlen balıkyapıcam.akşamadagüveçyapmayı düşünüyorm.

Evet canım yapıyoruz yarın. Ben de sabah füme et ve domates, öğlen sebzeli et yedim. Akşama da tavuklu bol salata yiyeceğim. Yarın full protein günümüz. Hadi bakalım. Cuma ya motivasyon olur inşallah. Oğlunun hayvanları, doğayı sevmesine çok sevindim. Şimdiki çocuklar sevmiyor hatta korkuyorlar. Tabi annelerin de hatası bu bence. Arkadaşlarımız geldi geçenlerde oğulları çim, çicek böcek görsün, köpeklerle oynasın, bahçede koştursun diye ama evdeki pervane bile daha çok ilgisini çekti. Sonunda iki yaşındaki çocuğu bilgisayarla oayaladılar. Ne üzüldük eşimle.

selam kizlar

inanin yazdiklarinizi okudum simdiden cok heveslendim haftaya cuma dönüyorum hemen size katilacagim

azracim cizelgeyi yapmana da cok sevindim gercekten motive acisindan cok iyi oluyor

firsat buldukca girerim yine bu siralar gezmekten pek nete giremiyorrum ama takipcinizim

Bekliyoruz canım, dört gözle :)

kızlar yorumlarınız için teşekkürler...
ben bu diyeti ilk defa uyguladığım için püf noktalarını bilemiyorum...
mesela protein az diyorsunuz ya ne yapmalıyım mesela öğlen bir tabak makarna gibi mi tam bilemiyorum kendi yediklerinizden örnek verebilirmisiniz.
yardımcı olursanız bu haftalık çizelgeye ben de katılmak isterim.

bugün ki menümü yazayım

sabah 1 kaşarlı tost
1 dilim domates
1 bardak şekersiz çay

öğlen (arkadaşa gitmiştim)
yarım tabak kısır
1 bardak şekersiz çay

akşama da ızgara köfte yapıcam
ve tarhana çorbası

nasıl mesela tarhana çorbası 17 kh mış yemesem mi?:26:

kızlar diyetınız guzel tartılma listesıne benıode yazın ama ben bugun elma dıyetıne basladım .bunu bıtırınce buna baslıcam:1:

Back