• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım menün güzel olmuş.yarın arkadaşına gidince diyette olduğunu söylersin.tadımlık alırsın hepsinden.salata çeşitlerinden yersin.eve gelincede 0 olan y,yeceklerden yersin.evde diyet yapmak daha kolay.davet olayı karıştırıyo.yemesen ayıp oluyo yesen diyet bozuluyo))

evet canım ya evden çıktınmı diyet bozuluyo yesem kendime zarar yemesem bi ton laf..:50:

kızlarrr niye kimse gelmiyooo:5::5::5:

karbon diyetiyle haftada ne kadar veriyorsunuz arkadaşlar..

cnm ben 5 gün oldu tekrar diyete başlayalı 1.5 kilo verdim.zaten ilk hafta yaklaşık 2 kilo gidiyor.ama ilk hafta giden kiloların hepsi yağ değildir tabi ilerleyen haftalarda ben 500 gr ve 1 kilo arasında veriyorum.ama tabiki diyeti bozmazsam.

aslında ben 50 kb her zaman tam yakalayamıyorum bazen 70 kb oluyor.

ama bu diyetle herkes aynı vermiyor.bi arkadaş (terkenhatundu galiba) sürekli kilo alıyordu.bilmiyorum her bünye farklı.

Kızlar dükkanı açtık yeni sezonda. O yüzden giremedim iki gündür.

Esra'cığım yürüyüşü yapamadım ama iki gündür dükkanın temizliği, yeni çiceklerin dikimi, gelmeyen bulaşıkçı nedeniyle yıkanan yüzlerceeee bulaşıkla telafi ettim. Unutmuşum ne zor olduğunu ama keyifli de aynı zamanda :) Bugün İstanbul'a bir düğüne gideceğiz eşimle. Pazar gecesi döneceğim. Giremem herhalde o arada. Ama pazartesi rejime de dönmüş olarak buradayım :) Bence tartı gününe de devam edelim her Cuma. Motivasyon ve düzen olur.

Bir arkadaşımız menüsünde akşama makarna yapacağım demiş. Umarım karbonhidrat değerini hesaplamışsındır canım. Bir de akşamları protein yersen daha etkili oluyor. Yani sebzeler dışında karbonhidrat alacaksan sabah ya da öğlen almaya çalış.

Kızlar dükkanı açtık yeni sezonda. O yüzden giremedim iki gündür.

Esra'cığım yürüyüşü yapamadım ama iki gündür dükkanın temizliği, yeni çiceklerin dikimi, gelmeyen bulaşıkçı nedeniyle yıkanan yüzlerceeee bulaşıkla telafi ettim. Unutmuşum ne zor olduğunu ama keyifli de aynı zamanda :) Bugün İstanbul'a bir düğüne gideceğiz eşimle. Pazar gecesi döneceğim. Giremem herhalde o arada. Ama pazartesi rejime de dönmüş olarak buradayım :) Bence tartı gününe de devam edelim her Cuma. Motivasyon ve düzen olur.

Bir arkadaşımız menüsünde akşama makarna yapacağım demiş. Umarım karbonhidrat değerini hesaplamışsındır canım. Bir de akşamları protein yersen daha etkili oluyor. Yani sebzeler dışında karbonhidrat alacaksan sabah ya da öğlen almaya çalış.
yeni sezon hayırlı olsun canım.bol kazançlı geçsin inş.zaten devamlı ayaktaymışsın yürüyüşe gerekolmadan spor yapmış oldun))tartılma günüyapabiliriz.haftada bir günde protein günüüyapalımmı?dukandaki gibiperşembe mesela.tartı öncesi motivasyonolur.pazartesi görüşürüzcanım.sana iyi eğlenceler.

kızlar günaydın;

bu sabah kahvaltıda karpuz yedim 3 dilim kadar ama onunla ilgili bir puan bulamadım bilgisi olan var mı???
1 dilim içi çıkarılmış ekmek, üzerine çok az tereyağı, biber salçası sürdüm 1 bardak şekersiz çay ve 3 dilim karpuz
2 dilim domates 2 dilim de salatalık attım... nasıl sizce kahvaltıda bu menü...

kızlar günaydın;

bu sabah kahvaltıda karpuz yedim 3 dilim kadar ama onunla ilgili bir puan bulamadım bilgisi olan var mı???
1 dilim içi çıkarılmış ekmek, üzerine çok az tereyağı, biber salçası sürdüm 1 bardak şekersiz çay ve 3 dilim karpuz
2 dilim domates 2 dilim de salatalık attım... nasıl sizce kahvaltıda bu menü...
canım karpuzun 100 grmında 2.5 karbon değeri varmış.3dilimnekadar eder tahminen?

bu günkü menüm
sabah1 dilim uno ligh 8,yarım domates3,peynir 1,maydonozlu yumurta 1,yeşil zeytin 1,salam 1,
öğle 4 küçücük nuget 4,
ayran 5,zeytin 1,peynir 1,yarım domates 3,1 dilim uno light 8 yedim
akşamda 1 küçük tabak taze fasulye,1 dilim uno light 8 yemeyi düşünüyorum
toplamda 50 oluyo
dün aslında 45 le kapıyodum ki gece pasta yedim:17: bir kaç gün 50 yi aşmıyarak onu telafi etmem lazım.normalde 50-60 arası alıyorum.boyum 1,75

pardon kızlar çizelge oluşturmaya çalıştımda ama artık görünüyo

Selam kızlar..
Bende karbonhidrat diyeti yapmaya karar verdim.
Bakalım 1 haftada ne kadar kilo vericem.
Sonuçları bildiririm sizee:31:

hayırlı olsun cnm hoşgeldin
iyi haftalar bütün bayanlar ben 65 tim bu sabah 63 kg geldim 2 kilo vermişim. bakalım bu hafta ne yapacam.geçen hafta3 günde spora gittim.

evet canım ilk haftamdı 2 kilo verdim . 3 günde spora gittim.ama ilk hafta zaten 2 kilo rahat veriliyor.daha 7 kilo hedefim var.

ya ben takıldım kaldım kaç gündür 75,3 üm 50-55 kh alıyorum dikkat ediyorum nafile hatta kilo alıcakmişım gibi hissediyorum yardım edin bana napcam ya bugünkü menümü yazıyorum nerde yanlışım var söyleyin

sabah 2 adet kıymalı yumurta 1 dilm uno light 9
öğle yarım simit peynir 15
akşam tavuk döner 1 dilim ekmek birazda salata 20
toplam46 oluyo yanlışım ne yarın sabahta aynı gelirsem çıldırcam 100 gr dahi az olsun sevincem:43:

evet canım ilk haftamdı 2 kilo verdim . 3 günde spora gittim.ama ilk hafta zaten 2 kilo rahat veriliyor.daha 7 kilo hedefim var.

Ne güzel canımm ya.
Bende hafta da 2 kilo vermek istiyorum.
Akşamları nivea bodyle dinamik sabahlar cdsiyle beraber spor yapıyorum.
Örnek bi menün var mı bende çook kg vermek istiyorum.
Yardımcı olur musun? :8:

Ne güzel canımm ya.
Bende hafta da 2 kilo vermek istiyorum.
Akşamları nivea bodyle dinamik sabahlar cdsiyle beraber spor yapıyorum.
Örnek bi menün var mı bende çook kg vermek istiyorum.
Yardımcı olur musun? :8:

canım keşke haftada iki kilo vermek mümkün olsa.ama sağlıklı birşekilde tabi.bu kadarhızlı birkilo veriminin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum.verilen sadece sudur.çabuk giden kilolar çabuk gelir.önemli olan uzun süredede olsa kalıcı verilen kilolardır.

canım keşke haftada iki kilo vermek mümkün olsa.ama sağlıklı birşekilde tabi.bu kadarhızlı birkilo veriminin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum.verilen sadece sudur.çabuk giden kilolar çabuk gelir.önemli olan uzun süredede olsa kalıcı verilen kilolardır.

Uzmanlara göre haftada 500 gr - 1 kg arası en sağlıklısı.
Ayda 4 kiloya tekabül ediyor zaten.
Evet haklısın bazen su kaybı da yaşıyoruz.
Bazen şok diyetler yapmak iyi oluyor ama vücut şaşırıyor.
Ben de normalde 1 haftada gramlar veririm.
Şok diyetlerde 2 kg falan verebiliyorum. Dikkat ettiğimde şok diyetlerde verdiğim kiloları geri almadım.

Günaydın çıtır adaylarıııı.....

Süper bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ne güzel bir çok yeni arkadaiımız gelmiş. Ben çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Düğün, doğumlar derken koşturdum. O yüzden gelemedim. Dün rejime döndüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen ızgara tavuk ve yeşil salata
Akşam porsiyon döner ve salata

Daha önce bunlardan sıkıldıkça yaptığımız rejime uyan değişik tarifleri paylaşmıştık. Yeni gelen arkadaşlar için yine tariflerimizi paylaşalım derim. Bir de cuma tartı günü olsun yine. Eskiden her cuma tartılır hatta haftanın şampiyonunu belirlerdik. Çizelge yapardık.

Esra'cığım bence haftada bir gün full protein yapma fikri süper. Bu perşembe başlayalım derim.

Bu gün sabah kaşarlı omlet ve domates (bahçemin :)))) yedim.
Öğlen için köfte yapacağım galiba bakalım.

Back