• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yorumlarınız için teşekkürler...
ben bu diyeti ilk defa uyguladığım için püf noktalarını bilemiyorum...
mesela protein az diyorsunuz ya ne yapmalıyım mesela öğlen bir tabak makarna gibi mi tam bilemiyorum kendi yediklerinizden örnek verebilirmisiniz.
yardımcı olursanız bu haftalık çizelgeye ben de katılmak isterim.

bugün ki menümü yazayım

sabah 1 kaşarlı tost
1 dilim domates
1 bardak şekersiz çay

öğlen (arkadaşa gitmiştim)
yarım tabak kısır
1 bardak şekersiz çay

akşama da ızgara köfte yapıcam
ve tarhana çorbası

nasıl mesela tarhana çorbası 17 kh mış yemesem mi?:26:

canım bu diyetin amacı proteinli beslenerek karbonhidrat değeri yüksek besinleri azaltmak.sen gün boyunca sadece protein olarak köfteyemişsin.meselasabah kahvaltına yumurta ekleyiptostu çıkartabilirsin.yiyecekolduğun ikiyumurta seni ekmek kadar tok tutar.
ayrıca çok az yemişsin vücudunu az yemeye alıştırısan metobolizmanyavaşlar ve diyeti bırakıp normal düzene geçtiğinde kilolar gerigelir.bu diyetinamacı zayıflarken kastan değilyağdan vermek.budaproteinlebeslenmekten geçiyo

gününüz aydın olsun arkadaşlar.bugün protein günümüz.semiluna yla bana katılmakisteyen varmı?

gününüz aydın olsun arkadaşlar.bugün protein günümüz.semiluna yla bana katılmakisteyen varmı?

ben istiyorum katılmak ama nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim...:40:

kızlar yorumlarınız için teşekkürler...
ben bu diyeti ilk defa uyguladığım için püf noktalarını bilemiyorum...
mesela protein az diyorsunuz ya ne yapmalıyım mesela öğlen bir tabak makarna gibi mi tam bilemiyorum kendi yediklerinizden örnek verebilirmisiniz.
yardımcı olursanız bu haftalık çizelgeye ben de katılmak isterim.

bugün ki menümü yazayım

sabah 1 kaşarlı tost
1 dilim domates
1 bardak şekersiz çay

öğlen (arkadaşa gitmiştim)
yarım tabak kısır
1 bardak şekersiz çay

akşama da ızgara köfte yapıcam
ve tarhana çorbası

nasıl mesela tarhana çorbası 17 kh mış yemesem mi?:26:

benim özel bi listem yok ama aşağı yukarı hergün aynı şeyleri yiyorum

sabah kahvaltıda
yumurta yada 2 dilim kepek ekmekli tost

öğlen çorba ve yarım porsiyon et
işyerinde yediğim için genelde köfte tavuk hindi gibi bi protein
bazen 1 dilim ekmek

akşamda yine protein ağırlıklı örneğin tonbalıklı salata
mesela dün nugget yedim yada sebze yemeği olabilir.

ama kesinlikle makarna pilav beyaz ekmek şeker yemiyorum 2 hafta oldu 3 kilo verdim
hiç kaçamak yapmadım.
ve hiç aç kalmıyorum.bünye bi süre sonra alışıyor

benim özel bi listem yok ama aşağı yukarı hergün aynı şeyleri yiyorum

sabah kahvaltıda
yumurta yada 2 dilim kepek ekmekli tost

öğlen çorba ve yarım porsiyon et
işyerinde yediğim için genelde köfte tavuk hindi gibi bi protein
bazen 1 dilim ekmek

akşamda yine protein ağırlıklı örneğin tonbalıklı salata
mesela dün nugget yedim yada sebze yemeği olabilir.

ama kesinlikle makarna pilav beyaz ekmek şeker yemiyorum 2 hafta oldu 3 kilo verdim
hiç kaçamak yapmadım.
ve hiç aç kalmıyorum.bünye bi süre sonra alışıyor

ben zaten az yediğim için çok acıkmıyorum canım...
ben kullandığım demir ve kan ilaçlarından kilo aldım...
zamana yayarak vermeye çalışıcam inşallah başarırız hep beraber...

kızlar bugünkü listemi de vereyim gördüğünüzde fikir verin sizin yönlendirmelerinizle doğruyu uygulamaya başlarım umarım...

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
1 dilim domates

öğlen
yarım kaşarlı tost
1 salatalık

akşam
tavuk suyu çorba
haşlanmış tavuk
2 elma dilim de fırında baharatlı patates

şimdide
şekeriz bitki çayı içiyorum...

unutmazsam sabah kalkınca aç karnına tartılıp kaç kilo verdiğimi söylerim sizlere...
umarım verebilmişimdir...
1 kilo bile vermiş olsam çok sevinecem...

Esra'cığım nasıl geçti protein günü? Bizim bey notebook'un sarjını dükkanda unuttuğu için dün gelemedim ama protein gününü yaptım. Yaptım da ben geldiğimden beri tartılmıyordum moralim bozulmasın diye ve bu sabah tartıldım, moralim bozuldu. Keşke gelir gelmez tartılsaymışım. Bu hafta ne verdiğimi görürdüm. Neyse haftaya artık.

Evet tartı günü başlasın çıtır adayları. Ben bu rejime 79 kilo ile başlayıp 72 ye kadar düşmüştüm ne güzel ama bir buçuk aylık tatilde malesef 75 olmuşum. Hatta 75 den fazla olmuşum çünkü bu hafta kesin 1 - 2 kilo vermişimdir. Bu arada moralinizi bozmayın hemen geri mi alınıyor bu kilolar diye çünkü ben inanlımaz yedim ve içki içtim tatilde. Aslında az bile almışım. Şimdi bu kiloları iyice yerleşip alışmadan verip sonra da hedefe doğru ilerlemek lazım.

Başlangıç kilomu 76 olarak düşündüm ve bu hafta 1 kilo verdim diye hesaplıyorum, yani 75.

Hadi bakalım kızlar, sıra sizde, tartılın gelin :34:

kızlar bugünkü listemi de vereyim gördüğünüzde fikir verin sizin yönlendirmelerinizle doğruyu uygulamaya başlarım umarım...

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
1 dilim domates

öğlen
yarım kaşarlı tost
1 salatalık

akşam
tavuk suyu çorba
haşlanmış tavuk
2 elma dilim de fırında baharatlı patates

şimdide
şekeriz bitki çayı içiyorum...

unutmazsam sabah kalkınca aç karnına tartılıp kaç kilo verdiğimi söylerim sizlere...
umarım verebilmişimdir...
1 kilo bile vermiş olsam çok sevinecem...

Bu menü çok daha iyi olmuş canım tebrikler. Tavuk suyu çorba şehriyeli miydi bilmiyorum ama limitin içerisinde kaldıysan sorun yok. Ben patates, makarna, kısır, şehriye, pilav gibi karbonhidrat kaynaklarını hemen hemen hiç tüketmiyorum. Tabi kaç kilo vermen lazım bilmiyorum. Benim yolum çok uzun. Hadi unutmadan tartıl da gel :)

bende başlangıç kilomu yazayım 62,5

Esra'cığım nasıl geçti protein günü? Bizim bey notebook'un sarjını dükkanda unuttuğu için dün gelemedim ama protein gününü yaptım. Yaptım da ben geldiğimden beri tartılmıyordum moralim bozulmasın diye ve bu sabah tartıldım, moralim bozuldu. Keşke gelir gelmez tartılsaymışım. Bu hafta ne verdiğimi görürdüm. Neyse haftaya artık.

Evet tartı günü başlasın çıtır adayları. Ben bu rejime 79 kilo ile başlayıp 72 ye kadar düşmüştüm ne güzel ama bir buçuk aylık tatilde malesef 75 olmuşum. Hatta 75 den fazla olmuşum çünkü bu hafta kesin 1 - 2 kilo vermişimdir. Bu arada moralinizi bozmayın hemen geri mi alınıyor bu kilolar diye çünkü ben inanlımaz yedim ve içki içtim tatilde. Aslında az bile almışım. Şimdi bu kiloları iyice yerleşip alışmadan verip sonra da hedefe doğru ilerlemek lazım.

Başlangıç kilomu 76 olarak düşündüm ve bu hafta 1 kilo verdim diye hesaplıyorum, yani 75.

iyiydi canım.bende berbat durumdayım kiloalmışım.57 inmiştim.59 çıktım sabah.hedef 55 .en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşırız inş.kolay gelsin hepimize

slm kızlar başlangıç kilomu tam hatırlamıyorum ama 1 kilodan fazla verdiğimi söyleyebilirim ilk hafta için
benim yolum hepinizden uzun çünkü ben bu kan ilaçlarıyla 10 kilo aldım ve zaten 10 kilo fazlam vardı yani benim 20 kilo vermek gerek...
1 kilosunu gitti kaldı 19 buna da şükür yavaş gitsin ama kalıcı gitsin diyorum haftada 1-2 kilo versem çoook çook iyi benim için siz beni yönlendirin lütfen olur mu???

mesela bugün domatesli yumurta yedim kahvaltı da
birazdan tavuk suyu ve haşlamış tavuk yiyeceğim yine ...
akşama ne yaparım bilmiyorum eşim arabaşı çorbası istedi ona onu yapacağım ama kendim sade tavuk suyu içerim artık...

inşallah hepimiz istediğimiz kilolara geliriz...

ah canım,aynı dertten muzdaribim.69dum bıraktığımda 71e çıktım sonra indim.ama şu an regl öncesi şişliği de var sanırım 71-72 arasıyım.nolacak bizim bu halimiz kaşıkla verip kepçeyle alıyoruz.ve ben diyet moduna giremedim hala.her zamanki gibi kabızlık sorunum da var.sizleri takip ediyorum ama başlayamadığım için de yazamıyorum.
periyi bekliyorum,gelip beni hizaya soksun diye:)
protein günü kesinlikle iyi fikir.
sıcak havalarda protein alamak zor geliyor bana.çok meyve yiyorum.havalar soğusa da prolara yönelsem iyi olacak.

kızlar bende regliyim acaba ondan mı çok fazla kilo veremedim bu hafta onun şişkinliği olabilir mi ???:26:
nette okuduğumda herkes ilk hafta 2-3 kilo gittiğini yazmış bende 1,5 kilo kadar gitmiş :25:

kızlar siz daha tecrübelisiniz nette bakınırken karbonhidrat diyeti diye böyle bir liste buldum ne kadar sağlıklı bu liste bana yorumlarsanız sevinirim...

1.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
* Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
* Akşam : Tavuk, salata
2.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
* Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
* Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt
3.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
* Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
* Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata
4.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
* Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
* Akşam : Kıymalı taze fasulye

5.GÜN
* Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
* Akşam : 6 kuzu pirzola, salata
6.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
* Öğle : Menemen, salata
* Akşam : Balık veya bonfile, salata
7.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
* Öğle : Peynirli tost, ayran
* Akşam : Yoğurtlu makarna

Ben listeyi pek beğenmedim yanlış hatırlamıyorsam simit 25 kb idi onun yerine 4 dilim kepek ekmeği yersim şu paketteki uno ekmeklein bir dilimi 7 kb hemde 1 bardak nescafe kremalı 10 kb aklınızda bulunsun makarnadan da uzak durmakta fayda var

kızlar bugünn başladım diyete ben de...

sabah: kocişkoyla oturdum biraz kaşar biraz salam kemirdim 2 fincan şekersiz çayla (2puan)

öğlen: 2 yumurta biraz sosisle omlet yaptım 1 yk mayonezle yedim. yanındabiraz beyaz peynir. (3)

ara 1 br süt (5)

akşam: bi dilim çavdar ekmeği
kavun karpuz karışımı
biraz peynir
tavuk
(35)

toplam: 45

herkese selammmmmm
bende bu qünden itibaren kh diyetine başlıyorummm
bana yardımcı olun yahu kilo vermekte çok zorlanıyorum
1 haftadır diyetteyim ama hiç kilo veremedim
aylar önce kh diyetiyle 5 haftada 8 kilo vermiştim
kh diyeti bana çok yarıyor...
o yüzden kh diyetine dönüş yaptımm
inşallah yine faydasını qörür biran önce şu lanet kilolarımı veriirm..

kızlar siz daha tecrübelisiniz nette bakınırken karbonhidrat diyeti diye böyle bir liste buldum ne kadar sağlıklı bu liste bana yorumlarsanız sevinirim...

1.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
* Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
* Akşam : Tavuk, salata
2.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
* Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
* Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt
3.GÜN
* Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
* Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata
4.GÜN
* Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
* Akşam : Kıymalı taze fasulye

5.GÜN
* Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
* Akşam : 6 kuzu pirzola, salata
6.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
* Öğle : Menemen, salata
* Akşam : Balık veya bonfile, salata
7.GÜN
* Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
* Öğle : Peynirli tost, ayran
* Akşam : Yoğurtlu makarna
canım bana çokuygun birdiyet gibigelmedi.sabahları hepekmek var. ve hiçyumurta yok.oysaki yumurtan hem kalori olarak düşük hemde saf protein.tok tutma açısındanda çokiyi.sana sabah ları mutlaka yumurta yemeni tavsiye ederim.

kızlar bugünn başladım diyete ben de...

sabah: kocişkoyla oturdum biraz kaşar biraz salam kemirdim 2 fincan şekersiz çayla (2puan)

öğlen: 2 yumurta biraz sosisle omlet yaptım 1 yk mayonezle yedim. yanındabiraz beyaz peynir. (3)

ara 1 br süt (5)

akşam: bi dilim çavdar ekmeği
kavun karpuz karışımı
biraz peynir
tavuk
(35)

toplam: 45

h.g .yediklerin az değilmi?bukadar yemeyle doydumu karnın?

herkese selammmmmm
bende bu qünden itibaren kh diyetine başlıyorummm
bana yardımcı olun yahu kilo vermekte çok zorlanıyorum
1 haftadır diyetteyim ama hiç kilo veremedim
aylar önce kh diyetiyle 5 haftada 8 kilo vermiştim
kh diyeti bana çok yarıyor...
o yüzden kh diyetine dönüş yaptımm
inşallah yine faydasını qörür biran önce şu lanet kilolarımı veriirm..

h g canım aramıza.umarım gene başarılıolursun diyetinde. yardımcıolabileceğimiz her konuda yanındayız

Back