Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

şekerklori saymadiyetini boşver.nekadar yediğin önemli tabi.amane yediğin dahada önemli.diyelim 1500 cal diyet yaoıypsun.yaşpasta üç dilimtatlı yesen dolar.ama protein ağırlıklı beslensan birsürüşeyyersin.hemdezararsız.bencebunda devam et derim.çıldırmana gerk yok.öncesakin ol.merak etme başarcaz birlikte.

aslında günlük yediklerimizi paylaşsak fikir olur bir de midemiz çok kazındığında nasıl bastırıyoruz birbirimize fikir versek...
paylaşalım canım.menülerimizi yazalım.yaptığımızsporları felan.motive olmaaçısından iyi olur

bana da öle geliodaa dukan yapamam artık dukanda içim dışıma çıktı ... ben ya kalori saycam ya kb yapıcam yediklerinizi yazında ilham alayım

bana da öle geliodaa dukan yapamam artık dukanda içim dışıma çıktı ... ben ya kalori saycam ya kb yapıcam yediklerinizi yazında ilham alayım

sabah ne yedin ne kadar karbo aldın?ona göre tamamla günün geri kalanını.nerde olduğunda önemli tabi.evdeysen seçenek daha çok.

aslında günlük yediklerimizi paylaşsak fikir olur bir de midemiz çok kazındığında nasıl bastırıyoruz birbirimize fikir versek...

Tatlım ben light kola içiyodum bi saatten fazla tutuyodu beni,
ya da zeytin atıstırıyodum leblebi gibi,
yada peynir...
bazen de fındık yada kuruyemiş alıyodum onun puanını gün içine yayıyodum o da tutuyo...

ben sabah kahvaltıda 15 puanımı doldurdum şimdi 4-5 tane üzüm attım bir saat sonra falan da salatalık yerim akşama az yiyip bugünü kapatırım zaten yemekten sonra bir şey yememeye gayret ediyorum bir tek şekersiz çayy içersem belki...

devam et canım böyle, iyi gidiyosun...
çok aç bırakma ama kendini.
ben çıkıyorum şekerler, görüşürüz baybay... :79:

busenazz sormuştu b-fit aylık 120 tl aslında ramazan da turkcell %50 indirimi vardı onu kaçırmışım.
haftada 6 gün bana uygun geldi bakalım bu akşam başlıcağim. memnun kalırsam yazarım

aaaa,bütün kızlar toplanmış:)))
ortalık şenlenmiş.son sayfalara baktım inanamadım ne çok yazılmış.yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz
ramazanda verdiğim kiloları regl olduğum dönemde geri almışım,ardından da bayram gezmleri derken diyete henüz başlamadım.iki gün önce dişçideydim implant vidalarım takıldı artk ağzımda 2 vidayla dolaşıyorum ama daha takılacak yeni vidalar ver üstte.dişçiye giderken bir spor merkezinde metabolizmayla ilgili ölçüm yaptırdım.metabolizma yaşım 2 yaş küçük çıktı eşiminse 1 yaş büyük ki o tam bir sporcudur ve sadece 1-2 kg fazlası var.ama sanırım olay göbek yağında bitiyor.benimki normal çıktı ama kilo almış başını gitmişşşşşş.böyle...:)))
herkesler tatilini yapmış gelmiş ne güzel.tabi fotolara bakınca insanın canı sıkılıyo,taşan yerleri gördükçe ama...
böyle yani arkadaşlar.en kısa zamanda başlayalım bence de...
öpüyorum çok.

canım h.g.ne güzel gençyaşta ikiçocuk sahibiolmuşsun.umarımdilediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın.
hoşbulduk canım çok teşekkür ederimm inşş. hepimiz ulaşırız canımm sizlerin yardım ve tecrübeleride çok degerli benim için:80::80::80:
tatilinin güzel geçmesine çokkk sevindim senin adınaa
çok teşekkür ederim hoşbuldukk

çok teşekkürler hoşbuldukk

kızlar ne zaman gelsem kimse yokk
ben motive olmak için sizlerle sohbet etmek istiyorumm

SABAH: ŞEKERSİZ KAHVE (yarısını bile içemedim)

ÖĞLEN: BOL SALATA TON BALIKLI (kıvırcık,roka,sogan,ton balıgı,mısır,nar ekşisi,domates,zeytinyağı v.s)
1,5 BARDAK ZERO

ARA: BİRAZ SEMİZOTLU SARIMSAKLI YOĞURT

AKŞAM: YOK (yiyecek halimde iştahımda yoktu)

azıcık iki üç yudum ıce tea, 2 çay kaşıgı kadar krem şanti

birazdan bişiler içerimm(karbona uygun)

bugün migrenim vurdu çok fena ondan böyle olduu
pek iyi sayılmaz menüm dimii:26::26::26:

evt canım biz burdayız.bekleriz senidee

selam canım hoşgeldin.şu an okuldayım sınıfla ilgileniyorum.bu dönemde pek giremem ama okullar açılınca burda olucam inşallah.çok iyi gidiyosun,aynen devam:)

merhaba hanımlar ..bende aranıza katılmak istiyorum aslında pzt den beri diyeti uyguluyorum 77,2 ile başladım bugün 75,3.daha öncede bu diyeti yapmıştım vermesine verdim ama yine aldım ama benim suçumdu ölçüyü kaçırdım.bu sefer son diyorum tabi sizin desteğinizle..

hanımlar bide ben tahıl tozu kullanmaya başladım faydasını çok görüyorum.benim kan şekerim düşerdi diyeti hemen bırakırdım tatlı isterdim bu çok iyi geldi ..ilk başta 81 le başladım diyete ite kaka 77 yi gördüm oda birkaç ayda dayaanamiyodum yiyodum dediğim gibi pzt den beri 75,3 ü gördüm bende şaşkınım enerjimden hiçbirşey kaybetmedim kendimi diyette gibi hissetmiyorum.

selam canım hoşgeldin.şu an okuldayım sınıfla ilgileniyorum.bu dönemde pek giremem ama okullar açılınca burda olucam inşallah.çok iyi gidiyosun,aynen devam:)

çok teşekkür ederim aldentecimm
2.5 kilo gitti bilee
inşş. devam edicemm
bi 70 e düşsem dahada heveslenicem
gerçi hedefim 55
daha çokkkkkkkkkkkk yolum varrrr:97::97::97:

selam kızlar
bugünkü yediklerimi yazayım bende
sabah 1 dilim ekmeğin kabuğu sadece içini çıkardım
1 zeytin şekersiz çay
2 dilim kaşar peyniri yedim
öğlen bir kase tavuk suyu çorba içtim limon sıktım biraz içerisine
ara öğün pek yemem ben salatalık atıştırıcam birazdan 0 lıklardan
akşama da makarna yapıcam ...

bugünlük iyi gibi ama yarın ne yapıcam bilmiyorum arkadaşa gidicem
şimdi o tatlı börek döktürmüştür yine,
akşama yemesem hiç diyorum kayınvalidem şehir dışına çıkacak gitmeden yemeğe gelin diye davet etti gitmeden olmaz
uff yarın kocaman bir sabır ve irade diliyorum kendime...

canım menün güzel olmuş.yarın arkadaşına gidince diyette olduğunu söylersin.tadımlık alırsın hepsinden.salata çeşitlerinden yersin.eve gelincede 0 olan y,yeceklerden yersin.evde diyet yapmak daha kolay.davet olayı karıştırıyo.yemesen ayıp oluyo yesen diyet bozuluyo))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…