• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben burdayım.giriyorum kimsecikleryok.semilunadanda sesyokk.haydii toplaşın kızlar...çıtırlaşma zamanıı

Geldim geldimmmm :54:
Çok özledim sizleri. Çoook güzel bir tatil geçirdim ve geri gitmek istiyorum. Tatil sonrası depresyonuna kapıldım. Hiç bir şeyle ilgilenmeden sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ne feci di mi??? Hem de kilo aldım. Ama o konuda çok üzülmüyorum çünkü söz verdiğimiz gibi sonbaharda toplanıp bu işi beraberce halledeceğimize inanıyorum :34: Çok hırslandım çoook. O bikinili kızları gördükçe çıldırdım vallahi :)

kızlarrrr ben geldim:3:

şu ana kadar şahane tatil yaptım bu sene ölüdenizdeydik süper bronzlaştım. evime geri dönene kadar ailemin yanında kalacağım eve döner dönmez dıete baslayacağım ama sizlere her zaman destek olurum

aramıza ne güzel yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz:16: her konuda hepimiz birbirimize destek olarak inşallah ideal kilomuza inmeyi başaracağız sizlere tek tavsiyem hicbir zaman pes etmeyin cünkü bu sadece diet süresinin uzamasına neden oluyor

fırsat buldukca girerim görüsürüz:79:

Oh yarasın canım :66: Güzel geçmesine çok sevindim. Ben de döndüm ama rejime pazartesi başlayacağım. Neden bilmem kendimi öyle motive ettim. Haftasonu dükkanı açacağız ve insanlar gelecek tabi. Onlarla oturacağız falan. O yüzden pazartesiyi bekliyorum.

hoşbuldum tatlım :) dediğin gibi oldu zaten, evlilikle birlikte geldi hepsi geri :( sadece ilk altı ayda aldım zaten 15 kiloyu, vermeye calıstıkça daha fazla aldım :( Neyse inşallah birlikte aşıcaz bu engelleri :68:

Ben de evlendikten sonra 15 kilo alanlar kulubü üyesiyim :59: Ama dediğin gibi birlikte aşacağız bu engelleri. Hoşgeldin aramıza :71:

Geldim geldimmmm :54:
Çok özledim sizleri. Çoook güzel bir tatil geçirdim ve geri gitmek istiyorum. Tatil sonrası depresyonuna kapıldım. Hiç bir şeyle ilgilenmeden sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ne feci di mi??? Hem de kilo aldım. Ama o konuda çok üzülmüyorum çünkü söz verdiğimiz gibi sonbaharda toplanıp bu işi beraberce halledeceğimize inanıyorum :34: Çok hırslandım çoook. O bikinili kızları gördükçe çıldırdım vallahi :)
şeker anmasam yolda kalcakmışsın.güzelbirtatil geçirmene sevindim.çıldırma canım seneye sende onlar gibiolabilirsin.bikinili bir çıtır.

Son düzenleme:
kızlarr slm ben de karbonhidrat dieti uygulamak istiyorum ama tam nasıl uygulanır bilmiyorum bir araştırayım bi de geçmişi okuyayım burdayım inş...

merhaba arkadaşlar bende diyete geri döndüm.verdiğim kiloları geri aldım. 65 kiloyla geri döndüm. oysaki ne güzel 59 a kadar düşmüştüm.tatile gitmiyeceğim nasılsa diye saldım kendimi.neyse yani kısaca geri döndüm. diyetle 2 gün rahat geçti bakalım bide spora başlamak istiyorum. yeni başlayan arkadaşlara allah kolaylık versin forumu kalabalık görünce çok sevindim.inş hepsini okuyacağım.öpüldünüz:54:

Hogeldik hepimiz :) Ben de spora başlamak istiyorum ama yürüyüş dışında bir şeyler yapmak istiyorum. Tatilde uğradığımız annemin arkadaşları karı-koca 60 yaşındalar ve pilatese başlamışlar. Hem de televizyondan. Çok memnunlardı ve herkese tavsiye ediyorlardı. Tabi abartmadan yapın diyorlar.

Ben de evlendikten sonra 15 kilo alanlar kulubü üyesiyim :59: Ama dediğin gibi birlikte aşacağız bu engelleri. Hoşgeldin aramıza :71:
evet ya neden evlenince kilo alınırki acaba))sanki ilk defa yiyecek görüyo gibi devamlı bişeyler yenir.evleniptekilo almayan çok az kişi vardır heralde

şeker anmasam yolda kalcakmışsın.güzelbirtatil geçirmene sevindim.çıldırma canım seneye sende onlar gibiolabilirsin.bikinili bir çıtır.

Ya süper olmaz mı ama. Hayali bile güzel :32: Vallahi iyi ki anmışsın da dönmüşüm canım. Senin de burada olmana çok sevindim.

canımplates gerçekten güzel bir spor.bende ebruyla düzenli yapıyodum.insana kendini çok iyi hissettiriyo.amaüç aydır felan yapmıyorum.iyicesaldım.ikigündür yarım saat yürüyorum bantta .3kmcik)

kızlarr slm ben de karbonhidrat dieti uygulamak istiyorum ama tam nasıl uygulanır bilmiyorum bir araştırayım bi de geçmişi okuyayım burdayım inş...
canım h.g aramıza.sen geçmişibioku.takıldığın yerdeyardımcı oluruz biz.merak ettiklerinicvplarız.

canımplates gerçekten güzel bir spor.bende ebruyla düzenli yapıyodum.insana kendini çok iyi hissettiriyo.amaüç aydır felan yapmıyorum.iyicesaldım.ikigündür yarım saat yürüyorum bantta .3kmcik)

Onlar da Ebru ile yapıyorlarmış. Ben de mi alsam cdlerini acaba. Ben de yürüyüş bandına çıkmalıyım artık. Beni de gaza getir :) Yarım saat yarım saattir. Yavaş yavaş arttırırız.

Ya süper olmaz mı ama. Hayali bile güzel :32: Vallahi iyi ki anmışsın da dönmüşüm canım. Senin de burada olmana çok sevindim.
bende seni gördüğüme sevindim canım.birbirimizedestekolarak dvm edicezinş.

nerdeymiş o grup bende üye olayım:D:D

:60: Vallahi kursak acaip kalabalık bir grup olur ama. Hayır nasılsa adam beni aldı salayım gitsin yapıyoruz sanıyorlar halbuki alakası yok. İnsan her zaman istiyor güzel olmak, beğenilmek. Ama nasıl oluyorsa oluyor. Gerçi erkekler de alıyor kilo. Benim eşim de benimle beraber şişti vallahi :90: O yüzden aynada yanayana durunca anlamıyoruz ne kadar kilo aldığımızı, oran orantı aynı :60:

Onlar da Ebru ile yapıyorlarmış. Ben de mi alsam cdlerini acaba. Ben de yürüyüş bandına çıkmalıyım artık. Beni de gaza getir :) Yarım saat yarım saattir. Yavaş yavaş arttırırız.
tvden canlı yapıyodu.şimdi sezon tatilindesanırım.şeker bant çokkaloriyakmıyo ama gerçekten iyigeliyo.vücuda en iyigelen spor yürüyüşmüşzaten.metobolizmayı çalıştırma açısından.sende başla.hergün rapor verelimyürüdük diye.ne dersin? ben yürüdümbugün eee hadi sıra sende.

canım h.g aramıza.sen geçmişibioku.takıldığın yerdeyardımcı oluruz biz.merak ettiklerinicvplarız.

saol canım hoşbuldumm...

şimdi anladığım kadarıyla en baştaki listeden 50 puana kadar istediğimizi yiyebiliyoruz...
tüm geçmişi okuyamadım zaten de pek mümkün değill ama başlarda birkaç arkadaş sürekli bir diyet değil arada yapın gibi şeyler söylemişler benim fazlalıklar baya bi çok başka diyetler yapıp arada mı bunu yapıcam yoksa 2 hafta yapıp bir hafta ara verip sonra tekrar başlasam olurmu?

tvden canlı yapıyodu.şimdi sezon tatilindesanırım.şeker bant çokkaloriyakmıyo ama gerçekten iyigeliyo.vücuda en iyigelen spor yürüyüşmüşzaten.metobolizmayı çalıştırma açısından.sende başla.hergün rapor verelimyürüdük diye.ne dersin? ben yürüdümbugün eee hadi sıra sende.

Tamam ben de eve gidince yarım saat yürüyüp rapor vereyim sana :)

saol canım hoşbuldumm...

şimdi anladığım kadarıyla en baştaki listeden 50 puana kadar istediğimizi yiyebiliyoruz...
tüm geçmişi okuyamadım zaten de pek mümkün değill ama başlarda birkaç arkadaş sürekli bir diyet değil arada yapın gibi şeyler söylemişler benim fazlalıklar baya bi çok başka diyetler yapıp arada mı bunu yapıcam yoksa 2 hafta yapıp bir hafta ara verip sonra tekrar başlasam olurmu?

Evet canım listeden 50 puanı aşmayacak şekilde seçiyorsun yiyeceklerini. İlk başlarda hesap kitap yapılıyor da sonradan alışıyorsun. Light ürünlerin yağı az karbonhidratı yüksek oldu için peyniri, yoğurdu, sütü normal kullanıyorsun. Öyle arada yapın diye bir kuralı yok. O sırf proteine yüklenenler için geçerlidir. Biz izin verilen karbonhidratı alıyoruz. Korumak için de 70 birimi geçmiyorsun. Et, balık, tavuk, yumurta, peynir, yeşil sebzeler dolabın ana malzemesi olacak. Bu diyet kaçamakları affetmiyor yalnız.

saol canım hoşbuldumm...

canımyapıp bırakılcak bir diyet değil.devamlı yapman gerekiyo.istediğin kiloya gelene kadar.amabaşladığında görceksin zaten kolay bir diyet.protein ağırlıklı besleneceksin.tok tutuyo budadiyeti bozmamanı sağlıyo.

Back