Evet canım listeden 50 puanı aşmayacak şekilde seçiyorsun yiyeceklerini. İlk başlarda hesap kitap yapılıyor da sonradan alışıyorsun. Light ürünlerin yağı az karbonhidratı yüksek oldu için peyniri, yoğurdu, sütü normal kullanıyorsun. Öyle arada yapın diye bir kuralı yok. O sırf proteine yüklenenler için geçerlidir. Biz izin verilen karbonhidratı alıyoruz. Korumak için de 70 birimi geçmiyorsun. Et, balık, tavuk, yumurta, peynir, yeşil sebzeler dolabın ana malzemesi olacak. Bu diyet kaçamakları affetmiyor yalnız.
canımyapıp bırakılcak bir diyet değil.devamlı yapman gerekiyo.istediğin kiloya gelene kadar.amabaşladığında görceksin zaten kolay bir diyet.protein ağırlıklı besleneceksin.tok tutuyo budadiyeti bozmamanı sağlıyo.
sayfamız önceden çok kalabalıktı sonradan çok kopmalar oldu ınşallah tatil bitimi yeniden arkadaşlar aramıza katılır.
dietine gelince başlangıçta adapte olana kadar kopmalar yaşayabılırsın ama abartmamaya özen göstermelisin yoksa bu şekilde sık yapılan kopmalar kilo vermek yerine almaya bile neden olabilir:18:
ben şu an tatildeyim ve diet yapmıyorum ama evime gittiğimde hemen başlayacağım
Ben de evlendikten sonra 15 kilo alanlar kulubü üyesiyimAma dediğin gibi birlikte aşacağız bu engelleri. Hoşgeldin aramıza
Vallahi kursak acaip kalabalık bir grup olur ama. Hayır nasılsa adam beni aldı salayım gitsin yapıyoruz sanıyorlar halbuki alakası yok. İnsan her zaman istiyor güzel olmak, beğenilmek. Ama nasıl oluyorsa oluyor. Gerçi erkekler de alıyor kilo. Benim eşim de benimle beraber şişti vallahi :90: O yüzden aynada yanayana durunca anlamıyoruz ne kadar kilo aldığımızı, oran orantı aynı
canım h.g .seni gördüğüme çok sevindim.umarım herşey yolundadırmerhabaaa arkadaşlarrr hepinizi çok özledimmm
artık yawaş yawaş adapte olmak laazım tekrar kilo vermekliyimmm84 oldummmmmmmmmmmmmmmm
Geldim geldimmmm
Çok özledim sizleri. Çoook güzel bir tatil geçirdim ve geri gitmek istiyorum. Tatil sonrası depresyonuna kapıldım. Hiç bir şeyle ilgilenmeden sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ne feci di mi??? Hem de kilo aldım. Ama o konuda çok üzülmüyorum çünkü söz verdiğimiz gibi sonbaharda toplanıp bu işi beraberce halledeceğimize inanıyorumÇok hırslandım çoook. O bikinili kızları gördükçe çıldırdım vallahi :)
merhabaaa arkadaşlarrr hepinizi çok özledimmm
artık yawaş yawaş adapte olmak laazım tekrar kilo vermekliyimmm84 oldummmmmmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar.semiluna yürüyüşe başladınmı canım?
hoşgeldin canım bizde seni çok özlediktatilinin güzel geçmesine çok sevindim inan bizde daha doyamadık hafta sonu yine kaçsakmı diye düşünüyoruz bende bu sene mayo ile geçiştirdim bu kışı doğru değerlendirelimde seneye çıtır bir şekilde bikinilerimizi rahat giyelim
merhabaaa arkadaşlarrr hepinizi çok özledimmm
Evet ben de mayoya talimdimBu sefer yaza kadar birbirimize destek olup çıtır formuna gelmemiz şart artık canım. Üzerimizde taşıdığımız yüklerden kurtulmak lazım. Ben pazara kadar rejime başlamıyorum ama dün Esra'yı kıskanıp yürüyüşe başladım
günaydın esracımgünaydın arkadaşlar.semiluna yürüyüşe başladınmı canım?
merhaba arzuhelincim, bence hiç vakit kaybetmeden adapte olmalıyoz, gevşek tutunca olmuyo, kararlı olalım.merhabaaa arkadaşlarrr hepinizi çok özledimmm
6sene önce ben çok güzel yapmıştım bu diyeti ama o kadar uzattım ki artık kararlı olamıyorum, duruyorum duruyorum dayanamayıp yine yiyorum, hayde baştan... olmuyo böyle tek tip zor geliyo artık banayaa arkadaşlar ben artık kb yapamıorum ne zaman denesem canım ya meyve ya mantı ya çorba istiorr her verdiğim kiloyu deli gibi hızla geri alıorummmm.. ne yapacağımı bilmirum inanın
aynen sana katılıyorum azracım bi yap bi bırak daha yıpratıcı oluyo.ne güzel herkesburda... cıvıl cıvıl. bu sefer bırakmayalım arkadaşlar bi yap bi bırak vucüt daha çok deforme oluyor. ben bugün spora yazılacam yeni taşındığım eve yakın b-fit var bakalım haftada 6 gün yarım saat. umarım memnun kalalım 4 gün oldu diyetteyim.sadece dün öğlen yeşil mercimek yedim mecburiyetten çünkü başka seçeneğim yoktu. onun dışında hiç karbonhidrat almamaya çalıştım bu arada tartı günü yapacakmıyız yada yapıyormuyuz.
günaydınnn kızlar
başladık bakalım hayırlısı olsun inşallah başarırız
ben sabah yarım simit yedim 25 puanmış yarısı 12,5 eder artık akşama kadar 0 larla geçiririz. bakalım birde yarım saat bile olsa yürüyüş yapayım diyorum...
evet canım topÇlastik bideplates çemberi gerekli malzemeler.oğlum topumu patlattı üçgün önce(( kalemi batırmış.bide diyoki anne üzülme benimde balonum patlamıştı:))alcam yenisini.ben bugünki yürüyüşümü yaptım.ya sen şeker?Evet canım başladım. Dün 35 dakika yürüdüm bantta. Ebru Şallı'nın dvd leri de varmış, onlara baktım ama ilki bile toplu galiba. Sen kullanmışmıydın pilates topu ?
günaydın canım :)
yaa arkadaşlar ben artık kb yapamıorum ne zaman denesem canım ya meyve ya mantı ya çorba istiorr her verdiğim kiloyu deli gibi hızla geri alıorummmm.. ne yapacağımı bilmirum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?