canım ben burdayım.giriyorum kimsecikleryok.semilunadanda sesyokk.haydii toplaşın kızlar...çıtırlaşma zamanııaldente esra nerdesiniz şekerler ben geldim sizleri göremiyorum
canım ben burdayım.giriyorum kimsecikleryok.semilunadanda sesyokk.haydii toplaşın kızlar...çıtırlaşma zamanıı
kızlarrrr ben geldim
şu ana kadar şahane tatil yaptım bu sene ölüdenizdeydik süper bronzlaştım. evime geri dönene kadar ailemin yanında kalacağım eve döner dönmez dıete baslayacağım ama sizlere her zaman destek olurum
aramıza ne güzel yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldinizher konuda hepimiz birbirimize destek olarak inşallah ideal kilomuza inmeyi başaracağız sizlere tek tavsiyem hicbir zaman pes etmeyin cünkü bu sadece diet süresinin uzamasına neden oluyor
fırsat buldukca girerim görüsürüz:79:
hoşbuldum tatlım :) dediğin gibi oldu zaten, evlilikle birlikte geldi hepsi gerisadece ilk altı ayda aldım zaten 15 kiloyu, vermeye calıstıkça daha fazla aldım Neyse inşallah birlikte aşıcaz bu engelleri
şeker anmasam yolda kalcakmışsın.güzelbirtatil geçirmene sevindim.çıldırma canım seneye sende onlar gibiolabilirsin.bikinili bir çıtır.Geldim geldimmmm
Çok özledim sizleri. Çoook güzel bir tatil geçirdim ve geri gitmek istiyorum. Tatil sonrası depresyonuna kapıldım. Hiç bir şeyle ilgilenmeden sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ne feci di mi??? Hem de kilo aldım. Ama o konuda çok üzülmüyorum çünkü söz verdiğimiz gibi sonbaharda toplanıp bu işi beraberce halledeceğimize inanıyorumÇok hırslandım çoook. O bikinili kızları gördükçe çıldırdım vallahi :)
merhaba arkadaşlar bende diyete geri döndüm.verdiğim kiloları geri aldım. 65 kiloyla geri döndüm. oysaki ne güzel 59 a kadar düşmüştüm.tatile gitmiyeceğim nasılsa diye saldım kendimi.neyse yani kısaca geri döndüm. diyetle 2 gün rahat geçti bakalım bide spora başlamak istiyorum. yeni başlayan arkadaşlara allah kolaylık versin forumu kalabalık görünce çok sevindim.inş hepsini okuyacağım.öpüldünüz
evet ya neden evlenince kilo alınırki acaba))sanki ilk defa yiyecek görüyo gibi devamlı bişeyler yenir.evleniptekilo almayan çok az kişi vardır heraldeBen de evlendikten sonra 15 kilo alanlar kulubü üyesiyimAma dediğin gibi birlikte aşacağız bu engelleri. Hoşgeldin aramıza
şeker anmasam yolda kalcakmışsın.güzelbirtatil geçirmene sevindim.çıldırma canım seneye sende onlar gibiolabilirsin.bikinili bir çıtır.
canım h.g aramıza.sen geçmişibioku.takıldığın yerdeyardımcı oluruz biz.merak ettiklerinicvplarız.kızlarr slm ben de karbonhidrat dieti uygulamak istiyorum ama tam nasıl uygulanır bilmiyorum bir araştırayım bi de geçmişi okuyayım burdayım inş...
canımplates gerçekten güzel bir spor.bende ebruyla düzenli yapıyodum.insana kendini çok iyi hissettiriyo.amaüç aydır felan yapmıyorum.iyicesaldım.ikigündür yarım saat yürüyorum bantta .3kmcik)
bende seni gördüğüme sevindim canım.birbirimizedestekolarak dvm edicezinş.Ya süper olmaz mı ama. Hayali bile güzelVallahi iyi ki anmışsın da dönmüşüm canım. Senin de burada olmana çok sevindim.
nerdeymiş o grup bende üye olayım
tvden canlı yapıyodu.şimdi sezon tatilindesanırım.şeker bant çokkaloriyakmıyo ama gerçekten iyigeliyo.vücuda en iyigelen spor yürüyüşmüşzaten.metobolizmayı çalıştırma açısından.sende başla.hergün rapor verelimyürüdük diye.ne dersin? ben yürüdümbugün eee hadi sıra sende.Onlar da Ebru ile yapıyorlarmış. Ben de mi alsam cdlerini acaba. Ben de yürüyüş bandına çıkmalıyım artık. Beni de gaza getir :) Yarım saat yarım saattir. Yavaş yavaş arttırırız.
canım h.g aramıza.sen geçmişibioku.takıldığın yerdeyardımcı oluruz biz.merak ettiklerinicvplarız.
tvden canlı yapıyodu.şimdi sezon tatilindesanırım.şeker bant çokkaloriyakmıyo ama gerçekten iyigeliyo.vücuda en iyigelen spor yürüyüşmüşzaten.metobolizmayı çalıştırma açısından.sende başla.hergün rapor verelimyürüdük diye.ne dersin? ben yürüdümbugün eee hadi sıra sende.
saol canım hoşbuldumm...
şimdi anladığım kadarıyla en baştaki listeden 50 puana kadar istediğimizi yiyebiliyoruz...
tüm geçmişi okuyamadım zaten de pek mümkün değill ama başlarda birkaç arkadaş sürekli bir diyet değil arada yapın gibi şeyler söylemişler benim fazlalıklar baya bi çok başka diyetler yapıp arada mı bunu yapıcam yoksa 2 hafta yapıp bir hafta ara verip sonra tekrar başlasam olurmu?
canımyapıp bırakılcak bir diyet değil.devamlı yapman gerekiyo.istediğin kiloya gelene kadar.amabaşladığında görceksin zaten kolay bir diyet.protein ağırlıklı besleneceksin.tok tutuyo budadiyeti bozmamanı sağlıyo.saol canım hoşbuldumm...
şimdi anladığım kadarıyla en baştaki listeden 50 puana kadar istediğimizi yiyebiliyoruz...
tüm geçmişi okuyamadım zaten de pek mümkün değill ama başlarda birkaç arkadaş sürekli bir diyet değil arada yapın gibi şeyler söylemişler benim fazlalıklar baya bi çok başka diyetler yapıp arada mı bunu yapıcam yoksa 2 hafta yapıp bir hafta ara verip sonra tekrar başlasam olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?