rejimi bozmadım.. kimse yok diye pek girmiyorum sayfaya..menülerimide yazmıyorum.. zaten hep aynı şeyleri yiyorum.... canım felaket meyve istiyo.. sabahları bazen yiyorum meyve ama kb değerlerine göre dikkat ediyorum.
selam kızlar,ne zamandır giremedim.ramazan benim için oldukça motive edici oldu.70in altına indim:)
umarım böyle devam eder.iftarda 2 bardak su içtikten sonra sofradan kalkıyorum.midem bişey almıyo ama sahura kadar oturduğum için o arada yiyorum.2 kgye yakın vermişim şimdiye dek.her ramazan 1 kg verirdim.henüz kimseyi yemeğe almadım alırsam biliyorumki kalan yemekler ziyan olmasın diye yiyip kilo alıcam.o yüzden hala kararsızım.bol bol su içiyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
dün belimi ölçtüm 69a inmişti terar çok mutlu oldum umarım herkes iyidir.öpüyorum ve kolay gelsin diyorum.
selam kızlar,ne zamandır giremedim.ramazan benim için oldukça motive edici oldu.70in altına indim:)
umarım böyle devam eder.iftarda 2 bardak su içtikten sonra sofradan kalkıyorum.midem bişey almıyo ama sahura kadar oturduğum için o arada yiyorum.2 kgye yakın vermişim şimdiye dek.her ramazan 1 kg verirdim.henüz kimseyi yemeğe almadım alırsam biliyorumki kalan yemekler ziyan olmasın diye yiyip kilo alıcam.o yüzden hala kararsızım.bol bol su içiyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
dün belimi ölçtüm 69a inmişti terar çok mutlu oldum umarım herkes iyidir.öpüyorum ve kolay gelsin diyorum.
69 süper bence ben 61 e indim 75den belim 80 normalde incedir belim zayıfken öyle olduğu halde 80 seninki harika devam
aranızda bir kişilik yer daha yeriniz varmı acaba?:78::78:
öncelikle kendimi tanıtıyım adım sevda 25 yaşındayım biri 8 diğeri 5 yasında iki çocugum var.
bu yolculuga 86 kilo ile basladım ve 80-89 topiğindeki can arkadaslarımla devam ediyorum
iki gündür karbon yapıyorum ve 900 gr. gitmiş bilee ve sizlerden destek bekliyorum yardımlarınızı rica ediyorum
tekrar herkese merhabalarrrr:80::80::80:
h.g. busenaz.hiçbişey yemiyerek verilen kilolar çokçabuk gerigeliyo.evlendikten sonra genelde kiloalınır malesef.almayan yoksanırım)) tabiki senide alırız aramıza.arkadaşlarımız heptatilde.bundan sonra toplancaz inş.birbirimize destek olup vercez fazlalıklarıBeni de alır mısınız aranıza?
Kendimi tanıtayım: İsmim Busenazz, 29 yaşındayım, 4 yıllık evliyim,
eşimle tanışmadan önce karbonhidrat diyetiyle 3 ayda 10 kilo verdim,
düğünden önce de 6-7 kilo verdim bol su içerek, nerdeyse hiç bişey yemiyodum.
Düğünden sonra 3 yıl içinde bi 25 kilo kadar aldım, ve malesef vermeyi bi türlü başaramadım, uzun zamandır 76dayım.
İşte benim hikayem böyle, şimdi başarabilirsem karbonhidrat diyetine tekrar sarılıp kurtulmak istiyorum fazla yükümden,
bana destek olur musunuz?
kızlarrrr ben geldim
şu ana kadar şahane tatil yaptım bu sene ölüdenizdeydik süper bronzlaştım. evime geri dönene kadar ailemin yanında kalacağım eve döner dönmez dıete baslayacağım ama sizlere her zaman destek olurum
aramıza ne güzel yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldinizher konuda hepimiz birbirimize destek olarak inşallah ideal kilomuza inmeyi başaracağız sizlere tek tavsiyem hicbir zaman pes etmeyin cünkü bu sadece diet süresinin uzamasına neden oluyor
fırsat buldukca girerim görüsürüz:79:
h.g. busenaz.hiçbişey yemiyerek verilen kilolar çokçabuk gerigeliyo.evlendikten sonra genelde kiloalınır malesef.almayan yoksanırım)) tabiki senide alırız aramıza.arkadaşlarımız heptatilde.bundan sonra toplancaz inş.birbirimize destek olup vercez fazlalıkları
kızlarrrr ben geldim
şu ana kadar şahane tatil yaptım bu sene ölüdenizdeydik süper bronzlaştım. evime geri dönene kadar ailemin yanında kalacağım eve döner dönmez dıete baslayacağım ama sizlere her zaman destek olurum
aramıza ne güzel yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldinizher konuda hepimiz birbirimize destek olarak inşallah ideal kilomuza inmeyi başaracağız sizlere tek tavsiyem hicbir zaman pes etmeyin cünkü bu sadece diet süresinin uzamasına neden oluyor
fırsat buldukca girerim görüsürüz:79:
günaydın arkadaslar
dietiniz nasıl gidiyor
günaydın pericim,
1. gün iyiydi, dün buzdum, yarın yeniden yola devam, pes eetmek asla yok!
bişey sorucam, bu sayfa hep böyle mi? hiç kalabalık olmuyo mu?
senin nasıl gidiyo diyet?
merhaba arkadaşlar bende diyete geri döndüm.verdiğim kiloları geri aldım. 65 kiloyla geri döndüm. oysaki ne güzel 59 a kadar düşmüştüm.tatile gitmiyeceğim nasılsa diye saldım kendimi.neyse yani kısaca geri döndüm. diyetle 2 gün rahat geçti bakalım bide spora başlamak istiyorum. yeni başlayan arkadaşlara allah kolaylık versin forumu kalabalık görünce çok sevindim.inş hepsini okuyacağım.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?