canım listelerin çokgüzel.ne güzelkilo veriyosun.tbr ederim seni.
tşk ederim inşallah devamıda gelir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım listelerin çokgüzel.ne güzelkilo veriyosun.tbr ederim seni.
tamam canim o zaman bir sizler kaldiniz görmeyince endiseleniyorum hemen:26:
tşk ederim inşallah devamıda gelir..
canımben diyete çok bağlı kalamasamda topiği devamlı ziyaretediyorum.endişelenme şeker yanındayımher daim
inş. canım.ama çok sıkı yapmamanı öneririm.çabuk sıkılmamak adına.tartılma konusuna gelince bendede böyle bir alışkanlık varmalesef.her sabah tartılıyorum istisnasız))
arkadaşlar bu diyet gayet mantıklı ve basit geldi bana..
bunu uygulayıpta şu zamandır yapıyorum başlangıç kilom şu şuanki kilom şu diyebilecek beni biraz aydınlatabilecek olan var mı ?
çok dikkatimi çekti gerçekten.. tüm mesajları okuyamıyorum ayıklayamıyorumda doğal olarak gözden kaçabiliyor
cvp bekliyorum güzel bi diyet bu bence..
Selam kızlar, Hergün bişeyler yazmasamda yazılanları takip ediyorumYa ben çok su içiyorum zararı olurmu? yani 4 litreyi buluyor. özellikle ramazanda iftarla sahur arası sanki abartıyorum gibi geliyor:44: Normalde 65 kiloydum. ( 1.5 kg almıştım geri
) 3 gündür iftar öncesi tartılıyorum 63.300 gösteriyor. Yani 6 günde 1.5 kilo vermiş olamam o sudan dolayı azdır diyorum ama yeterincede su alıyorum:18: ama inşallah vermişimdir
![]()
aylincim geri almana üzüldüm demekki cok uzun süre salmissin ve bütün emeklerin bosa gitmis keske 10 kg geri almadan dönüs yapabilseydin. maalesef hangi diet yapilirsa yapilsin koruma yapilmadiginda kilolar daha hizli geri geliyor dukanin ben sadece atak evresini yapmistim gercekten etkili ama yiceklerin yagsiz yencek olmasi yüzünden ben devam ettiremedim sana dukan dietinde basari ve devamlilik dilerim insallah ideal kilona inmeyi basarirsinmerhaba arkadaslar.....
bende bu rejimi yaptim... 8 haftada 8 kilo verdim... ama biraktigim an ANINDA GERI aldim... 88 kiloydum... bakin simdi kac kiloyum (cizelgeme bakin)
tam 10 kilo aldim geri... tabi bu kisiyede bagli ben hemen geri aliyorum...
ben simdi DUKAN DIYETE basladim... ve 1 günde 1,5 kilo verdim...
bu rejim 4 evreden olusuyor...
1. evre.. 7-10 gün sadece ET TAVUK YOGURT YUMURTA yiyorsunuz... metapolizmayi sasirtmak icin bu 7-10 gün icinde 4-6 kilo verenler var...
karbonhidrat rejimiyle bu dukan rejimin farki sudur: Puan hesaplama yok ve YAGSIZ yiyoruz ve daha cok veriyoruz...
2. evre: proteinin yanina sebze de ekleniyor...
3. evre... karbonhidrat geliyor haftada 2 gün...
4. evre: koruma evresi... istedigini ye... sadece her persembe veya istediigniz bir gün sadece atak evresini uyguluyorsunuz...
önce kitabini okuyun...okumadan baslamayinn DUKAN DIYETI ADI ... google de de okuyabilirsiniz...
karbonhidrat rejiminde insan nasil koruyayacini bilemiyor... bu dukan diyetinde detayli aciklaniyor.. o yüzden 4 evreden olusuyor... okumakta fayda var kizlar
merhaba arkadaslar.....
bende bu rejimi yaptim... 8 haftada 8 kilo verdim... ama biraktigim an ANINDA GERI aldim... 88 kiloydum... bakin simdi kac kiloyum (cizelgeme bakin)
tam 10 kilo aldim geri... tabi bu kisiyede bagli ben hemen geri aliyorum...
ben simdi DUKAN DIYETE basladim... ve 1 günde 1,5 kilo verdim...
bu rejim 4 evreden olusuyor...
1. evre.. 7-10 gün sadece ET TAVUK YOGURT YUMURTA yiyorsunuz... metapolizmayi sasirtmak icin bu 7-10 gün icinde 4-6 kilo verenler var...
karbonhidrat rejimiyle bu dukan rejimin farki sudur: Puan hesaplama yok ve YAGSIZ yiyoruz ve daha cok veriyoruz...
2. evre: proteinin yanina sebze de ekleniyor...
3. evre... karbonhidrat geliyor haftada 2 gün...
4. evre: koruma evresi... istedigini ye... sadece her persembe veya istediigniz bir gün sadece atak evresini uyguluyorsunuz...
önce kitabini okuyun...okumadan baslamayinn DUKAN DIYETI ADI ... google de de okuyabilirsiniz...
karbonhidrat rejiminde insan nasil koruyayacini bilemiyor... bu dukan diyetinde detayli aciklaniyor.. o yüzden 4 evreden olusuyor... okumakta fayda var kizlar
canımhangi rejimi yaparsan yap.diyeti bozduğunda kilolar gerigelir.
eger listedeki kb degeri düsük yicekleri seviyorsan, dedigin gibi yapmasi cok basit. diet gibi bile degil hic ac kalinmadan yapiliyor ama meyveye ve tatliya cok düskünsen o zaman zorlanirsin cünkü kacamaklari affetmeyen bir diet ben baslayali cok oldu arada detoks falanda yaptim ama dieti biraktigim ve kacamak yaptigimda verdiklerimi alsamda bu dietten kopmadim ve cok güzel kilo verdim(cizelgemde gördügün gibi) yapmaya karar verirsen bekleriz her konuda yardimci ve destek oluruz![]()
Canım arkadaşlarım, yazılanları okumadım. Çok kısa giriyorum birinden. Biz ani bir kararla tatile çıktık, genelde yollardayız eşimle. O yüzden yokum. Beni unutmayın.
Üstte bir arkadaş tuzu sormuş. Ben hiç kısıtlamadım. Tuzun su tutma ve ödem yapma durumu var ama kilo ile alakası yok. Tuzu azaltınca su kaybından dolayı kilo vermiş gibi oluyoruz. Doktorlar hele sıcaklarda tamamen tuzsuz beslenmeyi önermiyorlar tabi tansiyon gibi rahatsızlıklarınız yoksa. Abartmamak kaydıyla tuz kullanabilirsin elbette. Ben spor da yapıyorum, spor yapılmaz diye bir ey yok ama ilk günlerde zor oluyor. Sevgiler....
Kızlar bu gidişle sonbaharda toplanabileceğiz galiba :)
Canım arkadaşlarım, yazılanları okumadım. Çok kısa giriyorum birinden. Biz ani bir kararla tatile çıktık, genelde yollardayız eşimle. O yüzden yokum. Beni unutmayın.
Üstte bir arkadaş tuzu sormuş. Ben hiç kısıtlamadım. Tuzun su tutma ve ödem yapma durumu var ama kilo ile alakası yok. Tuzu azaltınca su kaybından dolayı kilo vermiş gibi oluyoruz. Doktorlar hele sıcaklarda tamamen tuzsuz beslenmeyi önermiyorlar tabi tansiyon gibi rahatsızlıklarınız yoksa. Abartmamak kaydıyla tuz kullanabilirsin elbette. Ben spor da yapıyorum, spor yapılmaz diye bir ey yok ama ilk günlerde zor oluyor. Sevgiler....
Kızlar bu gidişle sonbaharda toplanabileceğiz galiba :)
ben sevdiğim için bana kolay geldi.. şimdi aldım bütün besinlerin değerini bilgisayarımda yapıştırdım worde.. dikkat edip yapayım bari.. çok iyi ve basit görünüyor gerçekten biraz dikkat lazım okadar.. şimdi ramazan dolayısıyla şöyle olacak değil mi sahur+iftar=50 puan ?