tamam canim o zaman bir sizler kaldiniz görmeyince endiseleniyorum hemen:26:
Canım arkadaşlarım, yazılanları okumadım. Çok kısa giriyorum birinden. Biz ani bir kararla tatile çıktık, genelde yollardayız eşimle. O yüzden yokum. Beni unutmayın.
Üstte bir arkadaş tuzu sormuş. Ben hiç kısıtlamadım. Tuzun su tutma ve ödem yapma durumu var ama kilo ile alakası yok. Tuzu azaltınca su kaybından dolayı kilo vermiş gibi oluyoruz. Doktorlar hele sıcaklarda tamamen tuzsuz beslenmeyi önermiyorlar tabi tansiyon gibi rahatsızlıklarınız yoksa. Abartmamak kaydıyla tuz kullanabilirsin elbette. Ben spor da yapıyorum, spor yapılmaz diye bir ey yok ama ilk günlerde zor oluyor. Sevgiler....
Kızlar bu gidişle sonbaharda toplanabileceğiz galiba :)
ama kimsecikler uğramıyormu artık bu konuya
kilo veren arkadaşlar et ve tavuga tuz atıomuydnz bennm arkadasım hiç atmamış ben öle yiyememki en fazla 2 gün yaparım heralde :18:
bi de baska forumda bu diyetle spor yapılmamalı gibi bişi okudum dogrumu aceba ? dogru olmasın ltfen
Selam kızlar, Hergün bişeyler yazmasamda yazılanları takip ediyorumYa ben çok su içiyorum zararı olurmu? yani 4 litreyi buluyor. özellikle ramazanda iftarla sahur arası sanki abartıyorum gibi geliyor:44: Normalde 65 kiloydum. ( 1.5 kg almıştım geri ) 3 gündür iftar öncesi tartılıyorum 63.300 gösteriyor. Yani 6 günde 1.5 kilo vermiş olamam o sudan dolayı azdır diyorum ama yeterincede su alıyorum:18: ama inşallah vermişimdir
canım,üzüldüm verdiğin kiloları geri almana.evet aynı dönemde başlamıştık ve aramızda en hızlı kilo vern de sendin.ne yazıkki hızla verilen kilolar hızla da geri alınıyor.en güzeli acele etmeden ağır ağır vermek.umarım bu diyette aradığını bulabilirsin ve kalıcı olur verdiğin kilolar.arada bizleri de haberdar edersen süreçten seviniriz.merhaba arkadaslar.....
bende bu rejimi yaptim... 8 haftada 8 kilo verdim... ama biraktigim an ANINDA GERI aldim... 88 kiloydum... bakin simdi kac kiloyum (cizelgeme bakin)
tam 10 kilo aldim geri... tabi bu kisiyede bagli ben hemen geri aliyorum...
ben simdi DUKAN DIYETE basladim... ve 1 günde 1,5 kilo verdim...
bu rejim 4 evreden olusuyor...
1. evre.. 7-10 gün sadece ET TAVUK YOGURT YUMURTA yiyorsunuz... metapolizmayi sasirtmak icin bu 7-10 gün icinde 4-6 kilo verenler var...
karbonhidrat rejimiyle bu dukan rejimin farki sudur: Puan hesaplama yok ve YAGSIZ yiyoruz ve daha cok veriyoruz...
2. evre: proteinin yanina sebze de ekleniyor...
3. evre... karbonhidrat geliyor haftada 2 gün...
4. evre: koruma evresi... istedigini ye... sadece her persembe veya istediigniz bir gün sadece atak evresini uyguluyorsunuz...
önce kitabini okuyun...okumadan baslamayinn DUKAN DIYETI ADI ... google de de okuyabilirsiniz...
karbonhidrat rejiminde insan nasil koruyayacini bilemiyor... bu dukan diyetinde detayli aciklaniyor.. o yüzden 4 evreden olusuyor... okumakta fayda var kizlar
sanırım inanamıyosun ama bence vermişsin:))
daha önce de demiştim sanırım.ben de diyetin ilk haftası hatta 5 günü 2 kg vermiştim yalnız sonraki 1 ay boyunca 1 kg bile veremedim.sanırım başta mide küçülüyor fazla bişey yemediğimiz için boşalıyor ve bu da basküle güzel bir şekilde yansıyor.ama sonraki günlerde bu olmuyor canım.o yüzden acaba mı diyip düşünme tadını çıkar anın:))
kızlar merhaba
ben bu diyete takmıştım kafayı neyse evde peyniri sütü flan inceliodm
peynirin üzerinde kb 1,5 protein 16 yazıodu
şimdi ben anlamadım burda önemli olan kb nin düşük olmasımı
yada bu diyeti hep light ürünler mi yiyor? light peynir fln ya da light süt vs
pperi arkadasım sen bu diyet konusunda deneyimlisn ben biraz takıgım böle illa aklımda soru kalmıcak
ne diosun bu konuda? :18:
yiceklerin sadece kb degerlerini baz alman gerekiyor diger degerleri bizi ilgilendirmiyor light süt ürünlerinin kb degerleri daha fazla onun icin kalori dietinin tam tersine bunda light ürünleri tercih etmemen gerekiyor yag orani azaldikca kb degeri artiyor yani.her ne kadar yagda kb olmasada ben abartmadan rahatlikla salatamda ve sahanda yumurta yaparken tereyagini rahatlikla kullaniyorum
yanıtın için çok tşkler :)
light ın avanyajının az olmasına sevindimgenelde ot gibi oluolar çünkü
kizlarr
ben bugün gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakin firsat buldukca girmeye calisirim gerci daha önce demistim bayram sonrasi daha aktif olurum diye hepinizi öpüyorum eylülde hepimiz toplanip ideal kilolarimiza inicez ona göre ama ben eylül sonu gelicem o zaman hemen size katilirim
:79::79::79::79::79::79::79:
kizlarr
ben bugün gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakin firsat buldukca girmeye calisirim gerci daha önce demistim bayram sonrasi daha aktif olurum diye hepinizi öpüyorum eylülde hepimiz toplanip ideal kilolarimiza inicez ona göre ama ben eylül sonu gelicem o zaman hemen size katilirim
kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?