• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

:nazar: süper gidiyorsun ama ilerki dönemlerde vücut alistigi icin bu kadar rahat inilmiyor onun icin dedigin gibi haftada bir tartilmak en güzeli

tşk ederim cnm.. ilerki günlerde vücut kendini kilitleyecek bir süre hatta kilom artıcak.. uzun süre tartılmamayı başara bilsem motivasyonumu hiç düşürmeden dvm edebilidrdim.. ama kendimi engelleyemiyorum :50:

tşk ederim cnm.. ilerki günlerde vücut kendini kilitleyecek bir süre hatta kilom artıcak.. uzun süre tartılmamayı başara bilsem motivasyonumu hiç düşürmeden dvm edebilidrdim.. ama kendimi engelleyemiyorum :50:

kacamak yapmadigin sürece kilonda artis olmaz ama kilonun durmasi motivasyonu gercekten cok etkiliyor ki baslamisken o hizla daha güzel kilolar veriliyor baskülümü yok edersin yoksa pilinimi bir cözüm bul:1: cünkü motivasyon düstügünde hemen kacamaklara atliyoruz kacamaklar basladigindada tekrar diete motivasyon dahada zorlasiyor buda diet süresinin dahada uzamasina neden oluyor(benim yaptiklarim gibi:1:)

merhaba kızlar,

bu diyette ton balığını light mi kullanıyrsunuz normal mi ?
bi de 15 gün yapılır gibi süre var mı zira benim kilolar 15 günde gtmez :(
3 ay fln yapmam lazım

merhaba kızlar,

bu diyette ton balığını light mi kullanıyrsunuz normal mi ?
bi de 15 gün yapılır gibi süre var mı zira benim kilolar 15 günde gtmez :(
3 ay fln yapmam lazım

selam:80:

ben normal kullaniyorum üzerinde degerleri yaziyor 100gr'da 0,1 kb yaziyor onun icin light kullanamana gerek yok ayrica 15 gün yada herhangi bir süre yok ideal kilona inene kadar yapabilirsin

kacamak yapmadigin sürece kilonda artis olmaz ama kilonun durmasi motivasyonu gercekten cok etkiliyor ki baslamisken o hizla daha güzel kilolar veriliyor baskülümü yok edersin yoksa pilinimi bir cözüm bul:1: cünkü motivasyon düstügünde hemen kacamaklara atliyoruz kacamaklar basladigindada tekrar diete motivasyon dahada zorlasiyor buda diet süresinin dahada uzamasina neden oluyor(benim yaptiklarim gibi:1:)

ewet yaaa.. napıcam ben şimdiden yarın sabah tartıda ne görcem diye merak ediyorum.. bu hafta tartılayım haftaya eşime pilini cıkarttırıp saklamasını sölerim.. yalvarsamda pilini vermemesini tembih ederim başka care yok =))

hımm bu diyeti fazla yapan yok galiba kimsecikler yazmamış bişiler. ... sabah dayanamadım tartıldım yine.. ve........ 62. kg 2 kilo verdim ben ardşlar. gecen hafta biraz dikkat etmeyle 2 kiloda o zmn vermiştim toplam 4 kilo verdim 2 haftada... kesinlikle su kaybı değil. cünkü 4 litre su içiyorum.. canım istemese bile bitirene kdr uğraşıyorum..

sahur menüm..
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek-8
beyaz köy peyniri-1
kıymalı 2 yumuta-0
5 yeşil zeytin-2
1 bardak süt-6
17 puanla tamamladım

hımm bu diyeti fazla yapan yok galiba kimsecikler yazmamış bişiler. ... sabah dayanamadım tartıldım yine.. ve........ 62. kg 2 kilo verdim ben ardşlar. gecen hafta biraz dikkat etmeyle 2 kiloda o zmn vermiştim toplam 4 kilo verdim 2 haftada... kesinlikle su kaybı değil. cünkü 4 litre su içiyorum.. canım istemese bile bitirene kdr uğraşıyorum..

sahur menüm..
beyaz köy peyniri-1
kıymalı 2 yumuta-0
5 yeşil zeytin-2
1 bardak süt-6
17 puanla tamamladım

gercekten tebrik ederim süper bir kayip:13:
önceden cok güzel grubumuz vardi. herhalde yaz tatili dolayisiyladir diye ümit ediyorum topigimizde bir kac kisi kaldik :97: bakalim tatil bitimi yine belki toplaniriz kaldigimiz yerden yine devam ederiz carsamba bende gidiyorum türkiyeye firsat buldukca girmeye calisirim ki topigimiz sesizlige bürünmesin:31:

aldente, esra nerdesiniz sekerler siz olsun terketmeyin semilunada ugramaz oldu :59:

aldente, esra nerdesiniz sekerler siz olsun terketmeyin semilunada ugramaz oldu :59:

burdayım canım.şimdi okudum ve inanamadım,arkadaşın 2 haftada 4 kg vermiş olmasına.tatil bitince listelerimizle birlikte burda olucaz inşallah.senin de türkiyeye gitmene 2 gün kaldı di mi?

sahur menüm..
beyaz köy peyniri-1
kıymalı 2 yumuta-0
5 yeşil zeytin-2
1 bardak süt-6
17 puanla tamamladım

tebrik ederim..

gercekten tebrik ederim süper bir kayip:13:
önceden cok güzel grubumuz vardi. herhalde yaz tatili dolayisiyladir diye ümit ediyorum topigimizde bir kac kisi kaldik :97: bakalim tatil bitimi yine belki toplaniriz kaldigimiz yerden yine devam ederiz carsamba bende gidiyorum türkiyeye firsat buldukca girmeye calisirim ki topigimiz sesizlige bürünmesin:31:

tşk ederim sana iyi yolculuklar. yurtdışında nerde oturuyorsun..

burdayım canım.şimdi okudum ve inanamadım,arkadaşın 2 haftada 4 kg vermiş olmasına.tatil bitince listelerimizle birlikte burda olucaz inşallah.senin de türkiyeye gitmene 2 gün kaldı di mi?

tamam canim siz ben gelene kadar baslamis olursunuz bende gelir gelmez size hemen katilirim bu kisi iyi degerlendirelimde ideal kilolarimiza inelim artik .
carsamba gecesi gidiyorum:21:

arkadaşlar bu diyet gayet mantıklı ve basit geldi bana..
bunu uygulayıpta şu zamandır yapıyorum başlangıç kilom şu şuanki kilom şu diyebilecek beni biraz aydınlatabilecek olan var mı ?
çok dikkatimi çekti gerçekten.. tüm mesajları okuyamıyorum ayıklayamıyorumda doğal olarak gözden kaçabiliyor
cvp bekliyorum güzel bi diyet bu bence..

bunu uygulayıpta şu zamandır yapıyorum başlangıç kilom şu şuanki kilom şu diyebilecek beni biraz aydınlatabilecek olan var mı ?
çok dikkatimi çekti gerçekten.. tüm mesajları okuyamıyorum ayıklayamıyorumda doğal olarak gözden kaçabiliyor

canım h.g.senin vereceğin kilo metobolizmana göre değişir.amabu diyetiyapıpta kilo veren arkadaşçokfazla.diyete dikkat ettiğin sürece güzel kilolar verebilirsin.bolşans sana

sahur menüm..
beyaz köy peyniri-1
kıymalı 2 yumuta-0
5 yeşil zeytin-2
1 bardak süt-6
17 puanla tamamladım

canım listelerin çokgüzel.ne güzelkilo veriyosun.tbr ederim seni.

eger listedeki kb degeri düsük yicekleri seviyorsan, dedigin gibi yapmasi cok basit. diet gibi bile degil hic ac kalinmadan yapiliyor ama meyveye ve tatliya cok düskünsen o zaman zorlanirsin cünkü kacamaklari affetmeyen bir diet ben baslayali cok oldu arada detoks falanda yaptim ama dieti biraktigim ve kacamak yaptigimda verdiklerimi alsamda bu dietten kopmadim ve cok güzel kilo verdim(cizelgemde gördügün gibi) yapmaya karar verirsen bekleriz her konuda yardimci ve destek oluruz:34:

Back