Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

inş. canım.ama çok sıkı yapmamanı öneririm.çabuk sıkılmamak adına.tartılma konusuna gelince bendede böyle bir alışkanlık varmalesef.her sabah tartılıyorum istisnasız))

şuana kdr hiç zorlanmadım.. tatlı krizine girmedim çok tok tutuyo protein.. normalde hemen acıkırım saldırırım yemeğe ama şimdi iftarda bile bitiremiyorum yemeğimi.. bugün canım dondurma cekti yaa kaymaklı =)) hayırrrrrrr yemicem diye kendimi şartlandırdım.. bu tür diyetlerde bozduğun an kilo geri geliyor..

iftar menüm

bir kase yoğurt(grmını bilmiyorum-12
göbek salata-8
peynir-1
tavuk ızgara-0

sahur 17
iftar-21
toplam= 38

Son düzenleme:
Selam kızlar, Hergün bişeyler yazmasamda yazılanları takip ediyorum Ya ben çok su içiyorum zararı olurmu? yani 4 litreyi buluyor. özellikle ramazanda iftarla sahur arası sanki abartıyorum gibi geliyor:44: Normalde 65 kiloydum. ( 1.5 kg almıştım geri) 3 gündür iftar öncesi tartılıyorum 63.300 gösteriyor. Yani 6 günde 1.5 kilo vermiş olamam o sudan dolayı azdır diyorum ama yeterincede su alıyorum:18: ama inşallah vermişimdir

ben varım başlarda yazmıştım belki kaçırmışsındır 75le başladım ekmeği şekeri kıstım 6kilo verdim sonra 69da durdu durunca bu diyete başladım başlarda tartım yoktu bazı yanlış bilgilerim vardı o yüzden ilk haftayı saymıyorum sonra iki haftada 4 kilo verdim bu hafta kaçamaklarım oldu şu an 64 kiloyum tabi devam ama ben hergün tempolu yürüyüşte yapıyorum yani düzgün uygularsan veriliyor.

merhaba arkadaslar.....

bende bu rejimi yaptim... 8 haftada 8 kilo verdim... ama biraktigim an ANINDA GERI aldim... 88 kiloydum... bakin simdi kac kiloyum (cizelgeme bakin)
tam 10 kilo aldim geri... tabi bu kisiyede bagli ben hemen geri aliyorum...

ben simdi DUKAN DIYETE basladim... ve 1 günde 1,5 kilo verdim...

bu rejim 4 evreden olusuyor...

1. evre.. 7-10 gün sadece ET TAVUK YOGURT YUMURTA yiyorsunuz... metapolizmayi sasirtmak icin bu 7-10 gün icinde 4-6 kilo verenler var...
karbonhidrat rejimiyle bu dukan rejimin farki sudur: Puan hesaplama yok ve YAGSIZ yiyoruz ve daha cok veriyoruz...

2. evre: proteinin yanina sebze de ekleniyor...
3. evre... karbonhidrat geliyor haftada 2 gün...
4. evre: koruma evresi... istedigini ye... sadece her persembe veya istediigniz bir gün sadece atak evresini uyguluyorsunuz...

önce kitabini okuyun...okumadan baslamayinn DUKAN DIYETI ADI ... google de de okuyabilirsiniz...

karbonhidrat rejiminde insan nasil koruyayacini bilemiyor... bu dukan diyetinde detayli aciklaniyor.. o yüzden 4 evreden olusuyor... okumakta fayda var kizlar

bu kadar suyu zamana böldügün icin bence zarari olmaz ki diet yapilirken icildiginde daha cok faydasini görürsün 6 gündede 1.5 kg cok güzel bence insallah devami gelir

aylincim geri almana üzüldüm demekki cok uzun süre salmissin ve bütün emeklerin bosa gitmis keske 10 kg geri almadan dönüs yapabilseydin. maalesef hangi diet yapilirsa yapilsin koruma yapilmadiginda kilolar daha hizli geri geliyor dukanin ben sadece atak evresini yapmistim gercekten etkili ama yiceklerin yagsiz yencek olmasi yüzünden ben devam ettiremedim sana dukan dietinde basari ve devamlilik dilerim insallah ideal kilona inmeyi basarirsin

canımhangi rejimi yaparsan yap.diyeti bozduğunda kilolar gerigelir.

bugün bir arkadaşım zamanında bu diyet ile 30 kilo verdgini anlattı
o sabahları haşl yumurta + sucuk yiyomus (sucugu yağı gitsin die önce suda haşlıomuş)
öğlen et ya da tavuk yine ızgara yada köfte
akşam sadece meyve
böle böle 7 ayda vermiş.
ben aslında nasıl bu kadar et tavuk peynir yenmeden verilir inanamıorm diodum ama demkki veriliomuş
şu an ben farklı bir diyet yapıyorum 8 kilo verdim
diyetimde duraklamaya girdigimde hemen bu diyete geçicem inş başarılı olurum.
(bu arada arkadasım bu diyette sadece duraklama döneminde spor yaptgını ekledi, ayrıca arkadasım erkek)

ama kimsecikler uğramıyormu artık bu konuya

kilo veren arkadaşlar et ve tavuga tuz atıomuydnz bennm arkadasım hiç atmamış ben öle yiyememki en fazla 2 gün yaparım heralde :18:
bi de baska forumda bu diyetle spor yapılmamalı gibi bişi okudum dogrumu aceba ? dogru olmasın ltfen

Canım arkadaşlarım, yazılanları okumadım. Çok kısa giriyorum birinden. Biz ani bir kararla tatile çıktık, genelde yollardayız eşimle. O yüzden yokum. Beni unutmayın.

Üstte bir arkadaş tuzu sormuş. Ben hiç kısıtlamadım. Tuzun su tutma ve ödem yapma durumu var ama kilo ile alakası yok. Tuzu azaltınca su kaybından dolayı kilo vermiş gibi oluyoruz. Doktorlar hele sıcaklarda tamamen tuzsuz beslenmeyi önermiyorlar tabi tansiyon gibi rahatsızlıklarınız yoksa. Abartmamak kaydıyla tuz kullanabilirsin elbette. Ben spor da yapıyorum, spor yapılmaz diye bir ey yok ama ilk günlerde zor oluyor. Sevgiler....

Kızlar bu gidişle sonbaharda toplanabileceğiz galiba :)

ben sevdiğim için bana kolay geldi.. şimdi aldım bütün besinlerin değerini bilgisayarımda yapıştırdım worde.. dikkat edip yapayım bari.. çok iyi ve basit görünüyor gerçekten biraz dikkat lazım okadar.. şimdi ramazan dolayısıyla şöyle olacak değil mi sahur+iftar=50 puan ?

tşk edermmm iyi tatiller :87:

seni unuturmuyuz canim hic tatilin keyfini cikar
sonbaharda toplanma isi bana uyar cünkü ben eylül sonu gelicem anca o zaman baslayabilirim diete

aynen öyle baslangicta 50'yi gecme ama ramazan bitimi biraz düsürebilirsin cünkü gün icinde aciktikca degeri düsük olan yiceklerle mideni kandirabilirsin protein agirlikli yicekler daha uzun süre tok tutuyor böyle oluncada puanda daha düsük kaliyor ayrica besinler.com sitesi var ordada yiceklerin ayrintili degerleri verilmis ordanda yararlanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…