• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

git gel kiloları hızlıca verirsin canım.tatilin ailenle birlikte olmanın tadını çıkar.türkiyedeki yemeklerinde tabi..

insanin ailesinin yaninda olmasi herseye bedel ama tabiki anacimin yemeklerini yerkende diet düsünemicem nasil olsa gelince kaldigimiz yerden yolumuza devam edicez:61:

ben pazartesi başladım bu diyete çok fazla ayrıntı bilmiyorum.. araştırdım ama kimileri ilk haftalarda yoğurt,süt yenmiyor demiş.. kimileri yeniyor diyor. neyse zamanla en doğrusunu öğrenirim inşallah..

sahur menümden başlayayım

1 katı yumurta-0
yarım domates-3
yarım salatalık-2
beyaz peynir-1
Döner Sade-0
yeşil zeytin 5 adet-2

toplam 8 puanla sahuru tamamladım..

ben pazartesi başladım bu diyete çok fazla ayrıntı bilmiyorum.. araştırdım ama kimileri ilk haftalarda yoğurt,süt yenmiyor demiş.. kimileri yeniyor diyor. neyse zamanla en doğrusunu öğrenirim inşallah..

sahur menümden başlayayım

1 katı yumurta-0
yarım domates-3
yarım salatalık-2
beyaz peynir-1
Döner Sade-0
yeşil zeytin 5 adet-2

toplam 8 puanla sahuru tamamladım..

yediklerin az degilmi dayanabiliyormusun

kizlar en sonunda tartildim ve sonuc 68.9 insallah gidene kadarda 900 gr veririm ve 68 kg ile giderim. kacamaklarimin cezasi ideal kilomdan 8 kg fazla gidiyorum ama gecen senedende daha zayif gidiyorum böyle teselli ediyorum artik kendimi:78:

canım,en son kaçtın ben unuttum ama kilo almamışsın hatta vermişsin sanırım.ben diyeti bırakalı iyice saldığımdan kilon bana az geldi:)
dur bende bi tartılıp geliim:71.5:(((
2 gün önce 70.4ü görmüştüm.ben ramazanda veririm genelde bişey yiyemediğim için.70e inebilsem bari.

canım,en son kaçtın ben unuttum ama kilo almamışsın hatta vermişsin sanırım.ben diyeti bırakalı iyice saldığımdan kilon bana az geldi:)
dur bende bi tartılıp geliim:71.5:(((
2 gün önce 70.4ü görmüştüm.ben ramazanda veririm genelde bişey yiyemediğim için.70e inebilsem bari.

dogru tahmin ettin canim cünkü ameliyat öncesi en son tartildigimda 69.5 kg idim, herhalde cok almamisimki bir haftadir dietteyim bu kiloya inmisim daha ramazanin bitmesine cok var fazla yemediginide söylüyorsun o zaman rahat 70'i görürsün belki daha bile inebilirsin ama ideal kilomuza inene kadar devam edicez ona göre:34:

overthemoon(ismin çok alengirli geldi,bakarak yazıyorum vallahi) hoşgeldin aramıza.dediğin gibi 10 günde 2-3 kg vermeler bana hiç olmadı.ben de çok zor kilo verenlerdenim.daha önce tıpkı senin gibi diyet ve sdporla kilo verebilmiştim ama başkalarının sadece boğazdan kısarak verdiği kadar.haksızlık gibi geliyor insana ve cansıkıcı bir durum ama belliki bizim metabolizmamız yavaş:((
bu diyetin en güzel kısmı başaldığında çok kısa sürede kilo kaybı yaşıyosun ama bu sadece başlangıçta oluyor bana.bu diyete her başladığımda inanılmaz biçimde ilk haftada 1-2 kg gidiyor fakat sonrasında incelme olsa da kilo kaybı olmadı bende.gerçi bazı arkadaşlarımız ciddi anlamda kilo verdiler,vermeye de devam ediyolar.bu diyet bence kış mevsimine daha uygun.yazın meyve sebzeler taze taze ye beni derken et,balık,yumurta,peynir yemek zor benim için.

yazdıklarım umarım sana köstek olmaz ben kendi yaşadıklarımı ve düşüncelerimi yazdım.inşallah başarılı olursun.ayrıca basen sorunundan bahsetmişsin.basen değil de benim de kalçalarım yani kemik yapısı olarak geniştir.yıllarca bunun rahatsızlığını yaşadım.ne zamanki üstten kilo almaya başladım.kollar,bel kalınlaştı,göbek fırladı o zaman yıllarca boşa sorun ettiğimi düşündüm kalçalarımı.inanki üstten kilo almak daha sinir bozucu ve giydiğini yakıştıramıyorsun kendine,oysaki basen bir şekilde etkle,elbiseyle saklanıyor.bence bunu dert etme.

H.B canım. Overthemoon = havalarda uçarcasına mutlu olmak demek. ( belki bilmek istersin die söyledim:)

SAnırım aynı sorunu yaşıyoruz. Metebolizma konusunda:(:50:
Artık çok sıkıldm o kadar sporla veremediğimi görmek beni çok mutsuz etti. Bütün yaz kendimi o kadar şartlandırdımki ne doğru düzgün gezmeye gittim nede kıyafet alabildim. SIrf nasılsa zayıflcam biraz daha sabretmeliyim demekle geçti günler ama malesef bi sonuç olmadı. Bu diyete tam olarak başlamadım. Ramazandan sonra devam edicem.Sporada gidemediğimden almaktan cok korkuorum günde 3 saat yürüyerek geçiyordu. Şimdi iftardan sonra bi saat spor aletlerine gidiyorm. Sahurda çok yemiyordum ama 2 gün surekli baş ağrısı ve halsizlik oluştu.daha dikkatliyim.

Sahurda yumurta, salata,peynir bazende çok ac hissedersem nesfit yiyorum ve 2 dilim cavdar ekmeği. iftarda; Çorba ve salata bazen pide azcık. aksam spordan sonra meyve yiyorum yada dondurma. Ramazanda baya abarttım farkındayım ama onca emeğin boşa gittğini gördükten snra koyverdim artık:43: benim derdim basenlerim üstüm incecik ama basenler beni krize sokuyor açık renk kıyafet giyemedim kendimi bildim bileli. resim çekilirken hep yarım çekiliyorum sırf basenlermden utandgıma. birde bnm bileklerimde kalın olduğu için sanırım çok taktım. :43: kendimi tekrar motive edicek gücüm yok malesef. Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için

dogru tahmin ettin canim cünkü ameliyat öncesi en son tartildigimda 69.5 kg idim, herhalde cok almamisimki bir haftadir dietteyim bu kiloya inmisim daha ramazanin bitmesine cok var fazla yemediginide söylüyorsun o zaman rahat 70'i görürsün belki daha bile inebilirsin ama ideal kilomuza inene kadar devam edicez ona göre:34:

ne güzel ya,hemen etkisini göstermiş.vallahi ben napıcağımı şaşırdım.çocuk kadar yemek yemiyorum ramazanda.iftarda 1 kase çorba yanına bazen yarım dilim kadar ekmek,biraz salata finish.sonrasında da bişeyler atıştırıyorum yatana dek ama kayda değer biçimde değil.su içmekten yemeğe yer kalmıyor sanırım.yani aç kalsam belki kıpırdanma olacak:(
devam edicez ama merak etme ramazan ve bayramı yolculayalım tam gaz başlıycaz kısmetse.bayramda tatlıyı abartmamak lazım ama.annemde yapar baklavaları bayramda,ben onlara bakarım onlar bana.

H.B canım. Overthemoon = havalarda uçarcasına mutlu olmak demek. ( belki bilmek istersin die söyledim:)

SAnırım aynı sorunu yaşıyoruz. Metebolizma konusunda:(:50:
Artık çok sıkıldm o kadar sporla veremediğimi görmek beni çok mutsuz etti. Bütün yaz kendimi o kadar şartlandırdımki ne doğru düzgün gezmeye gittim nede kıyafet alabildim. SIrf nasılsa zayıflcam biraz daha sabretmeliyim demekle geçti günler ama malesef bi sonuç olmadı. Bu diyete tam olarak başlamadım. Ramazandan sonra devam edicem.Sporada gidemediğimden almaktan cok korkuorum günde 3 saat yürüyerek geçiyordu. Şimdi iftardan sonra bi saat spor aletlerine gidiyorm. Sahurda çok yemiyordum ama 2 gün surekli baş ağrısı ve halsizlik oluştu.daha dikkatliyim.

Sahurda yumurta, salata,peynir bazende çok ac hissedersem nesfit yiyorum ve 2 dilim cavdar ekmeği. iftarda; Çorba ve salata bazen pide azcık. aksam spordan sonra meyve yiyorum yada dondurma. Ramazanda baya abarttım farkındayım ama onca emeğin boşa gittğini gördükten snra koyverdim artık:43: benim derdim basenlerim üstüm incecik ama basenler beni krize sokuyor açık renk kıyafet giyemedim kendimi bildim bileli. resim çekilirken hep yarım çekiliyorum sırf basenlermden utandgıma. birde bnm bileklerimde kalın olduğu için sanırım çok taktım. :43: kendimi tekrar motive edicek gücüm yok malesef. Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için

anlamı güzelmiş:))
rica ederim canım.baktım sorunlar aynı hemen atladım msjın üstüne.
benim bileklerim de çok kalın.hatta dün eşim diyo,üstün ne kadar zayıf ama bacakların kalın.ee onlar kemik eritmek gibi bi şansım yok.ben böyle kabullendim vücudumu.genelde pantolon giydiğim için bacakları sorun etmiyorum ama kütükler yani:))
kalçalar da geniş ama hoş duruyor aslında dengeleyen kıyafetler giyince.ben kalçaları örtmek için hep üstüme uzun kıyafetler giyiyorum.alta da dar.böylece sorun olmuyor bakınca:))
bence sen de dert etme bunu,yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra insanın vücudu daha bi oturuyo.biraz da üstten alıyosun arada uçurum olmuyor en azından.zayıf günlerimde üstüm 36,altım 038di.şimdi üst 38-40,alt 40 ama zorla:))

yediklerin az degilmi dayanabiliyormusun

yoo gayet doyurucu oluyor.. hiç açıkmıyorum ama nedense biraz midem iyi değil.. fazla cay içiyorum galiba.. ilk günler olduğu için heralde biraz halsizlik yaptı..

akşam menüm.. iftarda misafirlikteydim yemeğimi kendim götürdüm =)) arkadaş mantı yapmıştı bende arayıp sarımsaklı yoğurdundan ayırmasını söledim..

bi kase sarımsaklı yoğurt içime yarım patlıcan közlemesi karıştırdım-16
1 porsiyon melemen -6
1 yemek kaşığı mantı( onu zorla yedirdiler ) puanı ne kdr bilemiyorum.

toplam =30

anlamı güzelmiş:))
rica ederim canım.baktım sorunlar aynı hemen atladım msjın üstüne.
benim bileklerim de çok kalın.hatta dün eşim diyo,üstün ne kadar zayıf ama bacakların kalın.ee onlar kemik eritmek gibi bi şansım yok.ben böyle kabullendim vücudumu.genelde pantolon giydiğim için bacakları sorun etmiyorum ama kütükler yani:))
kalçalar da geniş ama hoş duruyor aslında dengeleyen kıyafetler giyince.ben kalçaları örtmek için hep üstüme uzun kıyafetler giyiyorum.alta da dar.böylece sorun olmuyor bakınca:))
bence sen de dert etme bunu,yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra insanın vücudu daha bi oturuyo.biraz da üstten alıyosun arada uçurum olmuyor en azından.zayıf günlerimde üstüm 36,altım 038di.şimdi üst 38-40,alt 40 ama zorla:))

yaşım 22, boy 1.65 kiloda şuan 64.5 malesef 1.5 kiloyu geri almıştım 2 hafta önce:( canım haklısın ama rhaatsız oldum birden işte. öncedende basenlerımı begenmiyordum ama napim ya havalarındaydım. Annemde kilolu olduğu için sanırım ilerde ona benzemekten korkmaya başladım. Önlem almaya çalışmak belkide benimki=) senin alt ve üst ortantılı öyle olunca kilolu olduğun çıkmıyor ortaya. ama benim sanki ucurum var bariz fırlıyor basenler. ben bileklerim için yarmança odunu diyorum arkadaslara:60: kışlık odun çeşitlerinden:52: bu arada üst; 36-38 altta 40-42 bnm. Basenlerimden birtek etek veya elbise giyince çok rhatsız olmuyorum topluyor sanki. ama dar pantalon veya yüksek bel giydiğimde yada dar kesim düz elbiseler mahvediyor:((

66.cı sayfaya kdr okudum.. herkez 1 haftada pes etmiş =) okudukca neler göreceğim acaba 1400 küsür sayfa var oku oku bitmez. =)

pperi 81 kilodan 68 kiloya bu diyetlemi düştün. sen diyete başlayalı ne kdr zaman oldu ?

ben diete baslayali cok oldu ama sürekli yapmadim o sürelerde verdiklerimin bir kismini aldim iki defa detoks yaptim bir ay kilo vermem durdu mayisda türkiyeye gittim yine orda kilo alip geldim ama bu dieetten hic kopmadim velhasil cooook uzun süredede olsa bu kiloyu vermeyi basardim insallah tatil dönüsü yine hemen diete baslayip bu sefer ideal kiloma inerim , ineriz insallah hep beraber

pes edenler cok oldu ama diet gercekten sabir isi ve pes edilmedigi sürece yol uzun sürsede ideal kilomuza mutlaka inecegiz

ne güzel ya,hemen etkisini göstermiş.vallahi ben napıcağımı şaşırdım.çocuk kadar yemek yemiyorum ramazanda.iftarda 1 kase çorba yanına bazen yarım dilim kadar ekmek,biraz salata finish.sonrasında da bişeyler atıştırıyorum yatana dek ama kayda değer biçimde değil.su içmekten yemeğe yer kalmıyor sanırım.yani aç kalsam belki kıpırdanma olacak:(
devam edicez ama merak etme ramazan ve bayramı yolculayalım tam gaz başlıycaz kısmetse.bayramda tatlıyı abartmamak lazım ama.annemde yapar baklavaları bayramda,ben onlara bakarım onlar bana.

evet etkisini gösterdi ama hic kacamak yapmadim bu diette zaten kilo verilmek isteniyorsa hic kacamak yapmamak gerekiyor yapildigindada hemen kilo olarak hizla geri geliyor:50:
bence sen bu beslenme ile kesin kilo verirsin bir hafta sonra kesin baskülde az cikarsin:34: ayrica diete gelince siz bayram bitimi baslayin ben tatil dönüsü hemen size katilirim:61:

yaşım 22, boy 1.65 kiloda şuan 64.5 malesef 1.5 kiloyu geri almıştım 2 hafta önce:( canım haklısın ama rhaatsız oldum birden işte. öncedende basenlerımı begenmiyordum ama napim ya havalarındaydım. Annemde kilolu olduğu için sanırım ilerde ona benzemekten korkmaya başladım. Önlem almaya çalışmak belkide benimki=) senin alt ve üst ortantılı öyle olunca kilolu olduğun çıkmıyor ortaya. ama benim sanki ucurum var bariz fırlıyor basenler. ben bileklerim için yarmança odunu diyorum arkadaslara:60: kışlık odun çeşitlerinden:52: bu arada üst; 36-38 altta 40-42 bnm. Basenlerimden birtek etek veya elbise giyince çok rhatsız olmuyorum topluyor sanki. ama dar pantalon veya yüksek bel giydiğimde yada dar kesim düz elbiseler mahvediyor:((

herkesin vücudunda begenmedigi yerler var maalesef bende kollarimdan sikayetciyim bileklerim ve dirseklerime kadar incecik ama gel gelelim dirsekten yukarisi kütük gibi ve bu yasima geldim hic askili giyemedim o kadar özenmeme ragmen:59: onun icin begenmedigimiz yerleri kapatacak kiyafetler secmeye dikkat edicez baska care yokk:50:

ben diete baslayali cok oldu ama sürekli yapmadim o sürelerde verdiklerimin bir kismini aldim iki defa detoks yaptim bir ay kilo vermem durdu mayisda türkiyeye gittim yine orda kilo alip geldim ama bu dieetten hic kopmadim velhasil cooook uzun süredede olsa bu kiloyu vermeyi basardim insallah tatil dönüsü yine hemen diete baslayip bu sefer ideal kiloma inerim , ineriz insallah hep beraber

pes edenler cok oldu ama diet gercekten sabir isi ve pes edilmedigi sürece yol uzun sürsede ideal kilomuza mutlaka inecegiz

inşallah canım.. inanıyorum ben başarıcağımıza. aslında tartılmamak için kendime söz vermiştim ama tutamıyorum kendimi her sabah tartılıyorum.. gecen hafta 66 kilodan 64e düşmüştüm dün sabah 63,7 bu sabah 62,60 gr .. tartılmamak en güzeli eğer tartıda aksi bişey olursa moralim bozulur.. hergün kilo vercek halim yok sonuçta. komşuya falan mı versem tartıyı napsam =)

sahurda neler yedim !

1 yumurta-0
beyaz peynir-1
et döner-0
5 adet yeşil zeytin-2
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği kızarmış-8
3 kaşık mercimek corbası-10 falandır heralde

21 puanla tamamladım..

inşallah canım.. inanıyorum ben başarıcağımıza. aslında tartılmamak için kendime söz vermiştim ama tutamıyorum kendimi her sabah tartılıyorum.. gecen hafta 66 kilodan 64e düşmüştüm dün sabah 63,7 bu sabah 62,60 gr .. tartılmamak en güzeli eğer tartıda aksi bişey olursa moralim bozulur.. hergün kilo vercek halim yok sonuçta. komşuya falan mı versem tartıyı napsam =)

:nazar: süper gidiyorsun ama ilerki dönemlerde vücut alistigi icin bu kadar rahat inilmiyor onun icin dedigin gibi haftada bir tartilmak en güzeli

tavuklu,peynirli göbek salata yarım limon sıktım içine bir tatlı kaşığı yağ - toplam 10

göbek marulun karbonhidrat değerini bulamadım bende marulun değerini yazdım. valla arkadaşlar sizde deneyin çok lezzetli bi salata oldu.. tavukları ben haşlamıştım ama keşke haşladıktan sonra azcık tavada kavursaydım dahada lezzetli olurdu.

Back