H.B canım. Overthemoon = havalarda uçarcasına mutlu olmak demek. ( belki bilmek istersin die söyledim:)
SAnırım aynı sorunu yaşıyoruz. Metebolizma konusunda
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Artık çok sıkıldm o kadar sporla veremediğimi görmek beni çok mutsuz etti. Bütün yaz kendimi o kadar şartlandırdımki ne doğru düzgün gezmeye gittim nede kıyafet alabildim. SIrf nasılsa zayıflcam biraz daha sabretmeliyim demekle geçti günler ama malesef bi sonuç olmadı. Bu diyete tam olarak başlamadım. Ramazandan sonra devam edicem.Sporada gidemediğimden almaktan cok korkuorum günde 3 saat yürüyerek geçiyordu. Şimdi iftardan sonra bi saat spor aletlerine gidiyorm. Sahurda çok yemiyordum ama 2 gün surekli baş ağrısı ve halsizlik oluştu.daha dikkatliyim.
Sahurda yumurta, salata,peynir bazende çok ac hissedersem nesfit yiyorum ve 2 dilim cavdar ekmeği. iftarda; Çorba ve salata bazen pide azcık. aksam spordan sonra meyve yiyorum yada dondurma. Ramazanda baya abarttım farkındayım ama onca emeğin boşa gittğini gördükten snra koyverdim artık
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
benim derdim basenlerim üstüm incecik ama basenler beni krize sokuyor açık renk kıyafet giyemedim kendimi bildim bileli. resim çekilirken hep yarım çekiliyorum sırf basenlermden utandgıma. birde bnm bileklerimde kalın olduğu için sanırım çok taktım.
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kendimi tekrar motive edicek gücüm yok malesef. Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için