tartilmi dedinama korkuyorum en az bir hafta diet yapayimda öyle:78:
korkunun ecele faydası yok peri.hadi periiiii:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartilmi dedinama korkuyorum en az bir hafta diet yapayimda öyle:78:
korkunun ecele faydası yok peri.hadi periiiii:)))
canım ramazanda biraz dikkat ederek kilo almadan geçiricezinş.bayramdansonradasıkı bir diyetle halletcez inş.kioları.H.b esracım,
Spor yapıyorumda bir işe yaradığını göremedim canımzaten ramazanda geldi spor olayı aksıcak ben daha çok kilo almaktan korkuorum. Desteğin için teşekkür ederim.
şeker benim oğlan geç yatıyo erken kalkıyo.günlük toplam uykusu sekiz saati geçmiyo.dr arada çıkıyo böyle çocuklar dedi))kendime inanamıyorum,tüm gün uyusam fazla gelmiycek.kafamı yastığa koyduğum an gidiyorum.havalar da çok güzel bu aralar,onun da etkisi var sanırım ya da sıcaktan uyuyamadığım günlerin acısı çıkıyor.ama en büyük etken çay tabiki.
ben okulda da 3-4 bardak çay içmeden gözümü açıp ders anlatamam.o yüzden derste de çaya devam ediyorum kendime gelmek için.bu kadar çay da iyi değil ama uyarıvcı bir şeye ihtiyaç duyuyor vücudum.
neyse ifatara az kaldı:))
iyi iftarlar canım!
bu arada seninki uyutmuyomuş ya bizimki d egeç yatıyo bizimle birlikte,dolayısıyla öğleye doğru kalkıyo.
selam kızlarbende şimdi gördümde konuyu,ne zamandır zor geliyodu karbonhidrattan uzak durmak,ama galiba 1-2 hafta yapsam ii olucak kilo verimim yavaşladı 2 haftadır,bakalım azcık fazla kb olanları yemiyeyim en çokta bakliyatta var neyse katlanıcaz,birde bu 50i geçmicek denmiş yaa,ben onu kaç kiloysan okadar karbonhidratı geçmiyceksin geçtiğin anki bütün kb'ler kilo alımına neden oluyo,yani ben şimdi 64 kb'yi geçmemem lazım ,kilom kadar yani ama azı daha ii ama 50i geçince çokta moral bozmamak lazım şartlandırmak herzaman ii gelmiyo bana tutsak gibi neyse bakalım görüşürüz:79:
Arkadaşlar bir şey soracağım karbonhidrat diyetine başladım yeniden, bu diyetin Dukan diyetinden ne farkı var? O diyette ayran ve yoğurdu da serbest bırakmışlar oysa bizde puanları yüksek....??
Bu diyeti yapan arkadaşlar bilgilendirirse beni sewinirim. diyeti 15 gün yapıp bırakıyormusunuz. arada dinlenme süresi ne kdr ?
peri tşkler cvp için.. yanlış hatırlıyorum heralde 15 gün yapıp 15 gün dinleniliyor diye hatırlıyorum.. bende dün başladım diyete burda paylaşım yapmamın bir sakıncası yoksa aranıza bende katılmak istiyorum.
peri tşkler cvp için.. yanlış hatırlıyorum heralde 15 gün yapıp 15 gün dinleniliyor diye hatırlıyorum.. bende dün başladım diyete burda paylaşım yapmamın bir sakıncası yoksa aranıza bende katılmak istiyorum.
kizlar en sonunda tartildim ve sonuc 68.9 insallah gidene kadarda 900 gr veririm ve 68 kg ile giderim. kacamaklarimin cezasi ideal kilomdan 8 kg fazla gidiyorum ama gecen senedende daha zayif gidiyorum böyle teselli ediyorum artik kendimi:78: