• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

H.b esracım,

Spor yapıyorumda bir işe yaradığını göremedim canım:43: zaten ramazanda geldi spor olayı aksıcak ben daha çok kilo almaktan korkuorum. Desteğin için teşekkür ederim.
canım ramazanda biraz dikkat ederek kilo almadan geçiricezinş.bayramdansonradasıkı bir diyetle halletcez inş.kioları.

kendime inanamıyorum,tüm gün uyusam fazla gelmiycek.kafamı yastığa koyduğum an gidiyorum.havalar da çok güzel bu aralar,onun da etkisi var sanırım ya da sıcaktan uyuyamadığım günlerin acısı çıkıyor.ama en büyük etken çay tabiki.
ben okulda da 3-4 bardak çay içmeden gözümü açıp ders anlatamam.o yüzden derste de çaya devam ediyorum kendime gelmek için.bu kadar çay da iyi değil ama uyarıvcı bir şeye ihtiyaç duyuyor vücudum.
neyse ifatara az kaldı:))
iyi iftarlar canım!

bu arada seninki uyutmuyomuş ya bizimki d egeç yatıyo bizimle birlikte,dolayısıyla öğleye doğru kalkıyo.
şeker benim oğlan geç yatıyo erken kalkıyo.günlük toplam uykusu sekiz saati geçmiyo.dr arada çıkıyo böyle çocuklar dedi))

selam kızlar:3::3: bende şimdi gördümde konuyu,ne zamandır zor geliyodu karbonhidrattan uzak durmak,ama galiba 1-2 hafta yapsam ii olucak kilo verimim yavaşladı 2 haftadır,bakalım azcık fazla kb olanları yemiyeyim en çokta bakliyatta var neyse katlanıcaz,birde bu 50i geçmicek denmiş yaa,ben onu kaç kiloysan okadar karbonhidratı geçmiyceksin geçtiğin anki bütün kb'ler kilo alımına neden oluyo,yani ben şimdi 64 kb'yi geçmemem lazım ,kilom kadar yani ama azı daha ii ama 50i geçince çokta moral bozmamak lazım şartlandırmak herzaman ii gelmiyo bana tutsak gibi neyse bakalım görüşürüz:79:

selam kızlar:3::3: bende şimdi gördümde konuyu,ne zamandır zor geliyodu karbonhidrattan uzak durmak,ama galiba 1-2 hafta yapsam ii olucak kilo verimim yavaşladı 2 haftadır,bakalım azcık fazla kb olanları yemiyeyim en çokta bakliyatta var neyse katlanıcaz,birde bu 50i geçmicek denmiş yaa,ben onu kaç kiloysan okadar karbonhidratı geçmiyceksin geçtiğin anki bütün kb'ler kilo alımına neden oluyo,yani ben şimdi 64 kb'yi geçmemem lazım ,kilom kadar yani ama azı daha ii ama 50i geçince çokta moral bozmamak lazım şartlandırmak herzaman ii gelmiyo bana tutsak gibi neyse bakalım görüşürüz:79:

slm canım h.g.nekaar azkarbonhidrat tüketilirse o kadar iyi.ama deiğingibi çokta şartlanırırsa insan kendini sonrasında vijdan yapıyo.iyisabahlar..

Arkadaşlar bir şey soracağım karbonhidrat diyetine başladım yeniden, bu diyetin Dukan diyetinden ne farkı var? O diyette ayran ve yoğurdu da serbest bırakmışlar oysa bizde puanları yüksek....??

Arkadaşlar bir şey soracağım karbonhidrat diyetine başladım yeniden, bu diyetin Dukan diyetinden ne farkı var? O diyette ayran ve yoğurdu da serbest bırakmışlar oysa bizde puanları yüksek....??

dukan dieitinden en büyük farki yag faktörü dukanda yag kesinlikle yasak birde dukanda protein+sebze günlerinde her zaman proteinin daha fazla tüketilmesi gerekiyor ama kb'de bu gibi kurallar yok ayrica dukanin ana kurali protein agirlikli beslenmek oldugu icin light oldugu sürece süt ve ürünleri serbest bu diettede yiceklerin kb degerleri baz alinmasi gerekiyor dukanda hesaplama diye birsey yok

peri tşkler cvp için.. yanlış hatırlıyorum heralde 15 gün yapıp 15 gün dinleniliyor diye hatırlıyorum.. bende dün başladım diyete burda paylaşım yapmamın bir sakıncası yoksa aranıza bende katılmak istiyorum.

peri tşkler cvp için.. yanlış hatırlıyorum heralde 15 gün yapıp 15 gün dinleniliyor diye hatırlıyorum.. bende dün başladım diyete burda paylaşım yapmamın bir sakıncası yoksa aranıza bende katılmak istiyorum.

rica ederim canim hosgeldin aramiza sakincasi olurmu icin paylasim ne kadar cok olursa motive acisindan daha güzel oluyor kolay gelsin:13:

kizlar en sonunda tartildim ve sonuc 68.9 insallah gidene kadarda 900 gr veririm ve 68 kg ile giderim. kacamaklarimin cezasi ideal kilomdan 8 kg fazla gidiyorum ama gecen senedende daha zayif gidiyorum böyle teselli ediyorum artik kendimi:78:

Son düzenleme:
kizlar en sonunda tartildim ve sonuc 68.9 insallah gidene kadarda 900 gr veririm ve 68 kg ile giderim. kacamaklarimin cezasi ideal kilomdan 8 kg fazla gidiyorum ama gecen senedende daha zayif gidiyorum böyle teselli ediyorum artik kendimi:78:

git gel kiloları hızlıca verirsin canım.tatilin ailenle birlikte olmanın tadını çıkar.türkiyedeki yemeklerinde tabi..

Back