ya kızlar benim başım ağrıyor fazla proteinden mi acaba :))
bugün benim de üçüncü günüm hiç aç değilim ama çok halsizim, dökülüyorum
Evet tatlım, 0 bildiğim kadarıyla.
Benim kafama öğlen yediğin tavuk göğsü tavada takıldı, yağda kızarttın da mı yedin tavuk göğsünü?
aylincim bence çok az yemişsin meyve yiyebilirsin ama mümkün olduğunca erken saatlerde. Yoksa benim gibi veremezsin. Bravo sana bu arada.
kızlar hazır köfte alıcamıza kıyma alıp kendimiz yapalım bence içine ne koydukları belli deqil kendimiz yaparsak hem az paraya çok köfte hemde içinde sadece bizim kattıklarımız olur yoksa hergun hergun dışardan alamaya para dayanmazlmaz:
tavuk salami 0 puan ise iyiymis. ben tavuk gögsünü kusbasi gibi dogruyom, tavaya koyuyorum, 1 yk zeytinyag ile kavuruyom/kizartiyom, icine sogan ve kabak dogruyom.
tavuk gögsünü tavuk baharatiyla tatlandiriyom. azicik su koyuyom güzel bir yemek oluyor.
8 puan degilmi? sempatiksalakcinni
evet cok az yemisim, bir elma yicem valla saat 19 civari...
bayilacam valla öle bos hissediomki kendimii
benim enerjim fazlasıyla arttı. önce de 1 saat spor yapıyordum ama hemencecik kesiliyordum şimdi bana mısın demiyor yapı yapıveriyorum valla.baş ağrısı çeken arkadaşlar belki aşırı sıcaklardan ya da klimalardan olabilir, buralar çok sıcak da bazen bana da ağrı giriyor.
benim merak ettiğim bi şey var daha önce bu rejimi yaran arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bu rejim regl dönemlerine yakın kilo vermeyi durduruyor mu? ben 3 gündür karb. 20 nin altına çektim ama pek bir oynama yok tartıda. bi de regl döneminden sonra o veremediğim kiloları birden mi verecem ? zaman aleyhime işliyor .çıldıracağımmmmeyvahedigeldismile
Surre, menün 23 puan evet, bence harika. Açlık hissediyor musun peki, bu menüyle?
yeniledim menümü
bugünkü menüm:
sabah:
1 yumurta
azicik peynir 0,5p
3 tavuk salami 3p
=3,5p
öglen:
1 tabak taze fasulye 7p
1 bardak kola light (tatliya ihtiyacim oldugunda bunu iciyorum ise yariyor 0 puan k.b. olmasina ragmen)
=7p
ara:
2 bardak kola
aksam:
1 tabak manti ( saka sakaa, ben yemicem tabiki :)) )
2 yumurta, peynirli omlet iste 2 puan sanirim
=2p
ara:
1 domates 6p
150gr. yogurt 7p
=13p
yani 25,5 puan mi oluyor?
günde 3 yumurta nekadar saglikli olabilirki abooow
selin abla?? ne diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?