öyle cok istiyorumki nisanimda 75 olmayi........... bugün ayin 14dü...... tam 5 ay var nisanimiza. 14 kasim...
ama 5 haftasini cikaralim cünkü nisanlik secilcek.... secildiginde ben 75 olmak istiyorum, veya 78... ama 8i görmek bile istemiyorumm artikk..... 9 dan yeni kurtuldum :sinifsinif: mafoldumben
4 ay var diyelim..... 50 karbonhidrat alsam, kac kilo veririm acaba???
Aylin tartıldın mı hiç son günlerde, sanırım iki üç gündür tam yapmaya çalışıyorsun değil mi?
Tatlım, eğer vazgeçmez de tam yaparsan bu diyetle 65'in altına düşersin nişanına kadar. Bence nişan elbisen bol gelecek, ama lütfen bırakma ve sonuna kadar devam et. Bıraktın daldın yemeye diyelim, bir gün olsun, iki gün olsun sonra tekrar devam et, arada kaçamak yapmaktan çekinme sakın.
30 kilo mu aldın hamilelikte akannehir ay sen 30 aldıysan bende kesin 30 alırımkafamçokkarıştınasıl dı boğaz durumları yemen iyimiydi hamileyken mi arttı yoksa.ben 30 kilo alsam 100 olurumkafamçokkarıştıakannehiroff off.bu arada bende antidepresan kullandım hala da kullanıyorum ondan aldım kg ları bide hamileyken alırsam ALLAHHHHakannehir
bu sabah 89,4 gösterdi sanirim yanlis hatirlamiyorsam... cuma günü 89,7 ydim
insallah ablamm....... vazgecmicem.... ama 65 olmak istemem simdilik.... 75 yeterli nisana... dügüne kadar 60 olabilir
İlginç çünkü senin daha çok vermen gerekiyor, bişey söylüycem. İki günlük bir deneme yapabilir misin? Öğlen ve akşam yemeklerinde sadece et ürünleri ve yumurta, bir de yanında sadece yoğurt ye, Hatun gibi yap yani.
İlginç çünkü senin daha çok vermen gerekiyor, bişey söylüycem. İki günlük bir deneme yapabilir misin? Öğlen ve akşam yemeklerinde sadece et ürünleri ve yumurta, bir de yanında sadece yoğurt ye, Hatun gibi yap yani.
dün ve bugün daha tam yaptim bu rejimi... 300gr gitmis... iyi bence...
Canısı, bu diyette ben senin kilolarındayken 2 günde 3 kilo verdiğimi bilirim, sende ters giden bişeyler var, tamam hafta sonu bi dene bakalım cidden.
yediklerimi takip et hep olurmu ablam
ne ters gidiyormus bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?