Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sofcum ben balı içimi kolay olsun diye koyduklarını düşünüyorum ben koymuycam canım boyle içebilirim çünkü

afsancım nicie senelere olsun eşinle birlikte inşallah

ay kb i 16 yaa bende koymayım gitti yarısı zaten kb lerin.. afsancım nice mutlu senelere allah mutluğunuzu daim etsin cnm

selam arkadaslar
benim dietimde süper gidiyor önemli olan basküle güzel yansimasi benimki yansirsa tabiki:44:

TERKENCIM , AFSANCIM TEBRIK EDERIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DILERIM

kızlar cumadan beri kendimi çok iyi tutuyorum zayıflamaya devam ediyorum gibi geliyor bana ama baskül daha bunun farkında değil

selam arkadaslar
benim dietimde süper gidiyor önemli olan basküle güzel yansimasi benimki yansirsa tabiki:44:

TERKENCIM , AFSANCIM TEBRIK EDERIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DILERIM
insallah canım bu hafta ben herkesten umutluyum herkes kilo vericek bence
kızlar cumadan beri kendimi çok iyi tutuyorum zayıflamaya devam ediyorum gibi geliyor bana ama baskül daha bunun farkında değil

sen hala hergün tartılıyomusun sofcum ya uzak tut tartıyı kendine saklasın annen

nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirirsiniz inşallah.. allah mutluluğunuzu daim etsin cnm

insallah canım bu hafta ben herkesten umutluyum herkes kilo vericek bence

sen hala hergün tartılıyomusun sofcum ya uzak tut tartıyı kendine saklasın annen
ay evet tartılıyorum gram olarak azcık fazla çıksam 5 kb düşürüyom günlük kb mi merak içimi kurt gibi kemiriyor napim

aldente'ciğim çizelgeden vaz geçtin sanırım. ben de hiç beceremem öyle şeyleri boşver:))
bir ara '' aldente'nin kilo çizelgesi ile imtihanı'' diye başlık açarsın diye bekledim vallahi:))
senin kilon kaçtı bu arada?

ne 22 martmış be:)
sizlerin de yıldönümü kutlu olsun canım.
çay konusunda aslında siyah çay için bile aynı şey geçti aklımdan.en iyisi bol bol almak şimdiki paketlenmiş ürünlerden.çernobil patlamasından sonra anımsarsanız tehlikesi yok deyip içirmişlerdi millete ve haberlere baktığımızda d.karadenizdeki insanlarda kanser oranında müthiş bir artış olduğu söyleniyor.Allah korusun ama önlem almak lazım.imha edildi denilen çaylar el altından sürülmüştür piyasaya.

bir de arkadaş magnum dondurma almıştı.tabi benim de canım çekti.k.hidrat değerine baktım 25.bir simitle eşdeğer.demekki canımız tatlı çektiğinde magnum imdadımıza yetişecek.

öğlen sadece b.peynir yedim.bu durumda sabah yediklerimle beraber taş çatlasın 15 üniteyi geçmemişimdir.
iyimser ben:)

koptum resmen.iyi fikir aslında.
vazgeçtim haklısın olmadı ben köşeye bi yere not düşerim her mesajda.
hatta düşüyorum bak:
hamiş:)bşlngç:72
şimdi:70
hedef:65

senin notları alalım canım:)
başlangıç,süreç vs.

sen de benim gibi zor kilo verenlerdensin sanırım. ben ekim gibi başladım 67 ile. cuma 59.5 dum. ama çok zor gidiyor. hele 60 da feci direnç halinde. halen de o direnci kırabilmiş değilim. 59 a iniyorum 10 gün sonra hop tekrar 60... yani 5 ayda 7 kilo gibi bir kayıp var.
arada yaptığım kaçamaklar da var tabi ama ben bu diyeti dönemlik değil ömürlük yapmak istiyorum:)) daha önce de burada konuşmuştuk bu diyet ile taş devri diyetinin benzerliklerini. bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum kb ve şekeri hayatımdan mümkün olduğunca çıkarmak istiyorum. o yüzden kendime süre olarak hedef koymadım.geç olsun güç olmasın. kendimi çok zorlayıp bu diyetten bıkmak ve kaçmak istemiyorum o yüzden ara kaçamaklar yapıyorum.

tatlı için iyi bi alternatif paylaşım için saol canım benim pek aram yok tatlıyla ama çikolataya dayanamam hele biteter hımmmm

rica ederim ne demek... Kızlar aklınızda olan tarif olursa lütfen yazın. bazen kısırdöngüye giriyor yemekler, hep aynı şeyleri yedikçe de moralim bozulmaya başlıyor. yeni tariflerle birbirimizi mutlu edelim heheh :)))

zor kilo vermekten bahsetmissin hemen konuya dahil olmak istedim kimse benim kadar zor veremez herhalde:44: tamam kacamak yaptigimda veremeyebilirim ama en azindan diet yaptigimda vereyim dimi ama bu kadarda direnc olamaz artik. ayin 14'ünden beri 30'u gecmedim bakalim cuma kac cikicam:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…