sofcum ben balı içimi kolay olsun diye koyduklarını düşünüyorum ben koymuycam canım boyle içebilirim çünkü
afsancım nicie senelere olsun eşinle birlikte inşallah
insallah canım bu hafta ben herkesten umutluyum herkes kilo vericek benceselam arkadaslar
benim dietimde süper gidiyor önemli olan basküle güzel yansimasi benimki yansirsa tabiki:44:
TERKENCIM , AFSANCIM TEBRIK EDERIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DILERIM
kızlar cumadan beri kendimi çok iyi tutuyorum zayıflamaya devam ediyorum gibi geliyor bana ama baskül daha bunun farkında değil
Günaydın,tünaydın.
dün acaip bir gündü tartıldım 60.5 çıktım tam 1 kilo fazla cumadan !!!! neyse ki bu sabah regly oldum umarım geri dönerim eski kiloma.
afsan tebrikler mutlu yıllar. ne tesadüf bu gün bizim de yıldönümüz.nice sağlıklı keyifli yıllara inşallah.
bu sabah tv de bir dr yeşil çay alacaksanız bu aralar alın, bir süre sonra piyasadaki çaylar radyasyonlu olabilir dedi. çin'den geldiği için riskli olabilirmiş. şu anda piyasada bulunanlar tehlikesizdir dedi.
aklımızda bulunsun.
insallah canım bu hafta ben herkesten umutluyum herkes kilo vericek bence
sen hala hergün tartılıyomusun sofcum ya uzak tut tartıyı kendine saklasın annen
Günaydın,tünaydın.
dün acaip bir gündü tartıldım 60.5 çıktım tam 1 kilo fazla cumadan !!!! neyse ki bu sabah regly oldum umarım geri dönerim eski kiloma.
afsan tebrikler mutlu yıllar. ne tesadüf bu gün bizim de yıldönümüz.nice sağlıklı keyifli yıllara inşallah.
bu sabah tv de bir dr yeşil çay alacaksanız bu aralar alın, bir süre sonra piyasadaki çaylar radyasyonlu olabilir dedi. çin'den geldiği için riskli olabilirmiş. şu anda piyasada bulunanlar tehlikesizdir dedi.
aklımızda bulunsun.
aldente'ciğim çizelgeden vaz geçtin sanırım. ben de hiç beceremem öyle şeyleri boşver:))
bir ara '' aldente'nin kilo çizelgesi ile imtihanı'' diye başlık açarsın diye bekledim vallahi:))
senin kilon kaçtı bu arada?
koptum resmen.iyi fikir aslında.
vazgeçtim haklısın olmadı ben köşeye bi yere not düşerim her mesajda.
hatta düşüyorum bak:
hamiş:)bşlngç:72
şimdi:70
hedef:65
2 kilo ne kadar zamanda gitti?
2 kilo ne kadar zamanda gitti?
bunu denemeliyim.tatlı için iyi bir alternatif.
senin notları alalım canım:)
başlangıç,süreç vs.
tatlı için iyi bi alternatif paylaşım için saol canım benim pek aram yok tatlıyla ama çikolataya dayanamam hele biteter hımmmm
sen de benim gibi zor kilo verenlerdensin sanırım. ben ekim gibi başladım 67 ile. cuma 59.5 dum. ama çok zor gidiyor. hele 60 da feci direnç halinde. halen de o direnci kırabilmiş değilim. 59 a iniyorum 10 gün sonra hop tekrar 60... yani 5 ayda 7 kilo gibi bir kayıp var.
arada yaptığım kaçamaklar da var tabi ama ben bu diyeti dönemlik değil ömürlük yapmak istiyorum:)) daha önce de burada konuşmuştuk bu diyet ile taş devri diyetinin benzerliklerini. bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum kb ve şekeri hayatımdan mümkün olduğunca çıkarmak istiyorum. o yüzden kendime süre olarak hedef koymadım.geç olsun güç olmasın. kendimi çok zorlayıp bu diyetten bıkmak ve kaçmak istemiyorum o yüzden ara kaçamaklar yapıyorum.
kızlar cumadan beri kendimi çok iyi tutuyorum zayıflamaya devam ediyorum gibi geliyor bana ama baskül daha bunun farkında değil
insallah canım bu hafta ben herkesten umutluyum herkes kilo vericek bence
insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?