Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben de senin gibi düşünüyorum canım.hızlı kilo vermekten korkuyorum açıkçası.ilk 5 günde verdiğim 2 kgnin bir kısmı suydu mutlaka.aslında 60 olabilmeyi çok isterim ama yıllar varki bu kiloyu görmedim.kemikli olduğum için 65 kg gayet iyi duruyor bende.ama fazla kilo kaybı göz çıkarmaz kanaatindeyim
ben tatlıya çok düşkünüm ama zararlarını da bildiğimden bu diyeti yaparken vicdanım da rahat.sağlıklı bir şey yaptığımı düşünüyorum.ilk kez bu diyeti 5 günden fazla sürdürebildim.arada yaptığım kaçamaklar diyetten soğumamamı sağlıyor.çok sıkıya gelemem,bu nedenle c.tesileri serbest takılıyorum

pericim bence yanılıyosun.ben 2 yıl kadar önce yaptığım diyette(resmen otlamıştım,hem de yağsız tarafından)her gün düzenli olarak 2 saat de spor yaptığım halde 1 ay boyunca aynı kiloda kalmıştım.yani bu kopnuda rakip tanımıyorum

pericim bilmezmiyim senin durumunu forumda en çok takip ettiklerimden birisi de sensin :))
kendi üzerimdeki deneyimlerimden çıkarttığım bir sonuç var benim. yağı çok kıstığımda daha da güçleşiyor kilo vermem özellikle de zeytinyağını. ben de son zamanlarda sebzeleri yağdan kısmadan pişiriyorum hatta piştikten sonra üzerine çiğ olarak da sızma zeytinyağı döküyorum. salatamı da mutlaka zeytinyağlı yiyorum. tabi abartmadan.

sofcum ben balı içimi kolay olsun diye koyduklarını düşünüyorum ben koymuycam canım boyle içebilirim çünkü

afsancım nice senelere olsun eşinle birlikte inşallah

ay kb i 16 yaa bende koymayım gitti yarısı zaten kb lerin.. afsancım nice mutlu senelere allah mutluğunuzu daim etsin cnm

selam arkadaslar
benim dietimde süper gidiyor önemli olan basküle güzel yansimasi benimki yansirsa tabiki:44:

TERKENCIM , AFSANCIM TEBRIK EDERIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DILERIM

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Terkenhatun bende sizi tebrik ediyorum nice senelere

Evlendiğimde 62 kg dum hemen bebek düşündük ama hemen olmadı 10 ay sonra hamileydim ve ben bu 10 ayda 10 kg almıştım

72 ile başladım hamileliğe 7. aya kadar gram almadım buda ilginçti sonra 2.5 ayda 11 kg aldım doğumdan sonra 2.5 aydada aldığım 11 kg kendiliğinden gitti ama sonra 2 kg alıp vermeye başladım.

Aslında yemekle pek aram yoktur saat 2-3 e kadar acıkmadğımı bilirim tek problem abur cubur, çay yanına ve vazgeçemediğim çikolatalar, tatlılar (

canim bende kizartma yapmamaya özen gösteriyorum ama salatama normal miktarda yag koyuyorum yagsiz salata düsünemiyorum bile yemeklerimide genelde kiymali yaptigim icin ekstra yag koymuyorum kiymanin kendi yagi yetiyor.yumurtayida tereyaginda pisirip yiyorum ama yine az miktarda ekmeksiz yedigim icin yagli agir geliyor

bir ay boyunca diet+spor yapmana ragmen kilo verememek gercekten kötü ve moral bozucu

Son düzenleme:
ya ne kaynatmışınız yokluğum da yaa

terkenhatun, afsan, altın yıllarınız olsun inşallah kızlar

koridor halisi ile mutfak halisin yikadim hali yikayicisi ile daha makineyi toplamadim bir gireyim dedim neler yazilmis makineyi temizleyip yine bakarim sonrada ütüm var aralarda yine sizi yoklarim

koridor halisi ile mutfak halisin yikadim hali yikayicisi ile daha makineyi toplamadim bir gireyim dedim neler yazilmis makineyi temizleyip yine bakarim sonrada ütüm var aralarda yine sizi yoklarim

offf kolay gelsin... bayılırım ev işi yapmaya hele de ütü, olsa da yapsam!!!! şaka tabiki !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…