• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

o listeyi yapan arkadasimiz öylesine yazmis.
ben bir program ile renkli bir sekilde yapmayi düsünüyordum kendi dosyamada aktarayim diye.. o yüzden ben yapmak istedim görünüsü daha güzel olur diye... cok da zamanim var evdeyim hep..

sen yapabilirsin cnm benim benim sınavım var sürekli takip edemeye bilirim eylüle kadar doluyum.. senn çizelgen daha özenli olur üstün körü bir şey çıkmasın sen yap canım:24::24:

sen yapabilirsin cnm benim benim sınavım var sürekli takip edemeye bilirim eylüle kadar doluyum.. senn çizelgen daha özenli olur üstün körü bir şey çıkmasın sen yap canım:24::24:

tsk ederim cnm :66:

canim cizelgeni tamamladiktan sonra sayfanin üstünde kontrol paneli yaziyor önce oraya gir sonra profilimi düzenle yazisina bas sonrada cizelge bölümüne hazirladigin cizelgeyi kaydet ve her zaman cizelgen duruyor olucak sadece kilo verdiginde cizelgende kilonu degistirmek icin yine ayni islemi yapman gerekiyor

canım benim yaptığım çizelgede o dediklerin çıkmıyoki:5::5:
türkçe değil belki ben anlamıyorum.

günaydın kızlar

ben iyyim inşallah sizlerde iyisinizdir

sün sofcumun verdiği çayı denedim bana sarımsaklı acılı bi çorba içeriz ya onu andırdı tadı güzelmi değil ama ben içebilirim sanırım akşam yaptım sabahda yaptım burnumu kapata kapata içtim bakalım bende bi sonuç farkedecekmi yanlız ben ılık içiyorum sofcum olur o şekilde değilmi bide bal katmıyorum

dünkü yediklerim
sabah 1 yumurta 50gr beyaz peynir

öğlen 100gr et döner sade

arada 50gr yoktur belkide badem

akşam 2 bardak ayran köy yoğurduyla yaptı oyle güzeldiki eşimede dedim bu ayranda bizim içtiklerimiz ne acaba diye ızgara tavuk
1 tane kivi

merhaba kızlar, bol bol yapıp buzluğa attığım bir tatlım var. süzme yoğurtlu çilekli sahte dondurma. tarife gerek yok bile :) konudaki malzemeleri alın blenderdan geçirin. şekere gerek yok. eğer çilekler çok tatsız ise biraz bal ilave edin. dondurma kaplarına koyup buzluğa atın. ben bu haliyle bile yiyorum ama dondurma olarak yiyince sanki hic diyette değilmişim gibi oluyor :) bunu yapanlar kesinlikle vardır. muzla denedim, şeftali ile denedim hepsiyle güzel ama çilek tartışmasız birinci geldi... afiyet bal olsun hepinize.

bikaç sayfa önce resim eklemiştim baktın mı aldentecim yapıştıracağın yerin resmiydi

dur bi daha bakayım.
sabah beyaz peynir ve 5 tane ceviz yedim.
bugün nöbetçi olduğum için uzun tenefüsteki kahvaltı sofrasından uzak kalabildim.
şimdilik iyi gidiyor acıkmadım.

merhaba kızlar, bol bol yapıp buzluğa attığım bir tatlım var. süzme yoğurtlu çilekli sahte dondurma. tarife gerek yok bile :) konudaki malzemeleri alın blenderdan geçirin. şekere gerek yok. eğer çilekler çok tatsız ise biraz bal ilave edin. dondurma kaplarına koyup buzluğa atın. ben bu haliyle bile yiyorum ama dondurma olarak yiyince sanki hic diyette değilmişim gibi oluyor :) bunu yapanlar kesinlikle vardır. muzla denedim, şeftali ile denedim hepsiyle güzel ama çilek tartışmasız birinci geldi... afiyet bal olsun hepinize.

bunu denemeliyim.tatlı için iyi bir alternatif.

günaydın çıtır güzeller.nasılsınız?

günaydın kızlar, nasılsınız:29:

tatlı için iyi bi alternatif paylaşım için saol canım benim pek aram yok tatlıyla ama çikolataya dayanamam hele biteter hımmmm:56:

Günaydın

Dün ilk günümdü akşama kadar gayet güzel gittim 7 den önce yemeğimi yedim ama 7 den sonrası beni çok zorladı 0 kb lerden az olmak kaydıyla atıştırdım :(

Bu sabah çayımı içtim, peynir ve yumurtamı yedim biraz sonra 3 mil yapıcam.Ama bugün evlilik yıldönümümüz ve akşam dışarda olabiliriz henüz eşimden ses çıkmasada :52: o yüzden bugün 0 kb lerden tüketip limitimi akşama bırakacağım :D

günaydın kızlar

ben iyyim inşallah sizlerde iyisinizdir

sün sofcumun verdiği çayı denedim bana sarımsaklı acılı bi çorba içeriz ya onu andırdı tadı güzelmi değil ama ben içebilirim sanırım akşam yaptım sabahda yaptım burnumu kapata kapata içtim bakalım bende bi sonuç farkedecekmi yanlız ben ılık içiyorum sofcum olur o şekilde değilmi bide bal katmıyorum

dünkü yediklerim
sabah 1 yumurta 50gr beyaz peynir

öğlen 100gr et döner sade

arada 50gr yoktur belkide badem

akşam 2 bardak ayran köy yoğurduyla yaptı oyle güzeldiki eşimede dedim bu ayranda bizim içtiklerimiz ne acaba diye ızgara tavuk
1 tane kivi

cnm bugün bende tekrar başladım çaya kısa vadede ödem atıyor uzun vadede yağ eritiyormuş ben ilk gün bi kilo verdim o da ödemdi galiba sonra vazgeçtim. erkek kardeşim bi kaç hafta deniyelim dedi başladık bugün. bende başlangıçta bal koymuyordum ama tarif dışına çıkma taraftarı değilim balın da etkisi vardır mutlaka miktarını azaltırsın bence. ben bi çay kaşığı koyuyorum. zencefil i de yarım tatlı kaşığı koyuyorum.. ılık ve soğuk tüketilebilir fark etmiyor cnm:34:

Günaydın

Dün ilk günümdü akşama kadar gayet güzel gittim 7 den önce yemeğimi yedim ama 7 den sonrası beni çok zorladı 0 kb lerden az olmak kaydıyla atıştırdım :(

Bu sabah çayımı içtim, peynir ve yumurtamı yedim biraz sonra 3 mil yapıcam.Ama bugün evlilik yıldönümümüz ve akşam dışarda olabiliriz henüz eşimden ses çıkmasada :52: o yüzden bugün 0 kb lerden tüketip limitimi akşama bırakacağım :D

mutlu yıldönümleri!
iyi kutlamalar diliyorum:)

sofcum ben balı içimi kolay olsun diye koyduklarını düşünüyorum ben koymuycam canım boyle içebilirim çünkü

afsancım nice senelere olsun eşinle birlikte inşallah

Günaydın,tünaydın.
dün acaip bir gündü tartıldım 60.5 çıktım tam 1 kilo fazla cumadan !!!! neyse ki bu sabah regly oldum umarım geri dönerim eski kiloma.
afsan tebrikler mutlu yıllar. ne tesadüf bu gün bizim de yıldönümüz.nice sağlıklı keyifli yıllara inşallah.
bu sabah tv de bir dr yeşil çay alacaksanız bu aralar alın, bir süre sonra piyasadaki çaylar radyasyonlu olabilir dedi. çin'den geldiği için riskli olabilirmiş. şu anda piyasada bulunanlar tehlikesizdir dedi.
aklımızda bulunsun.

Back
X