ya kızlar ben sebze yiyince doymuyorum dün bi tabak pırasa bugün bi tabak kabak açım ama açççççç:95::95::95: yumurta tavuk yemekten gına geldi et köfte görmek istemiyorum ama sebzeden doymuyorummm
yaninda salata yesen belki daha doyurucu olur
HAFTADA BİR KİLODAN FAZLA VERMEYİN
Spor Fizyolojisi Uzmanı Gökbel, kilo vermenin uygun bir şekilde yapılması gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:
''Önerimiz haftada bir kilodan fazla verilmemesi. Haftada bir kilodan fazla verilmesi durumunda yağ dokusuna ek olarak, kas, karaciğer ve diğer organların dokularında da kütle kaybı söz konusu olabilir. Enerji alımının aşırı düşürülmesi kilo kayıplarını da artırır. Yaşam kalitesini düşürecek bu durum ilerleyen yaşlarda, çabuk yorulma, kemik erimesi ve kırılması gibi rahatsızlıklara yol açabilir. İskelet kasları önemli miktarda enerji harcadığı için kişinin kas kütlesinin az olması verilen kiloların daha sonra kolayca almasına ve ilerleyen yaşlarda gündelik aktivitelerini yaparken çok yorulmasına yol açacaktır.''çok kilo veremedim diye üzülüyordum bir ayda 5,4 kilo verdim şimdi azcık azcık veriyorum demek ki doğru yoldayım
HAFTADA BİR KİLODAN FAZLA VERMEYİN
Spor Fizyolojisi Uzmanı Gökbel, kilo vermenin uygun bir şekilde yapılması gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:
''Önerimiz haftada bir kilodan fazla verilmemesi. Haftada bir kilodan fazla verilmesi durumunda yağ dokusuna ek olarak, kas, karaciğer ve diğer organların dokularında da kütle kaybı söz konusu olabilir. Enerji alımının aşırı düşürülmesi kilo kayıplarını da artırır. Yaşam kalitesini düşürecek bu durum ilerleyen yaşlarda, çabuk yorulma, kemik erimesi ve kırılması gibi rahatsızlıklara yol açabilir. İskelet kasları önemli miktarda enerji harcadığı için kişinin kas kütlesinin az olması verilen kiloların daha sonra kolayca almasına ve ilerleyen yaşlarda gündelik aktivitelerini yaparken çok yorulmasına yol açacaktır.''çok kilo veremedim diye üzülüyordum bir ayda 5,4 kilo verdim şimdi azcık azcık veriyorum demek ki doğru yoldayım
ya hayır ben hiç de ara öğün filan almıyorum aslında yaaa
sağlıklı olan 6 öğün deniyor,met.nın hızlı çalışması için de gerekli deniyor ama nasıl olcak,kb diyetinde ara öğün olarak ne yenebilirki bilemiyorum
ben bugün diyetime ara verdim valla :) arkadaşım geldi,yedik içtik eğlendik :)) amaaaan zaten regl olmuşum,bir gün ara versem de olur dedim.birilerinin zorlamasıyla değil kendi isteğim ve kararımla yemenin keyfi ayrı tabiki :)
gercekten bu diette ara ögün ne yenebilir meyve yiyemedigimize göre kuru meyvelerde bile bir tanesinde 4-5 kb var birde kuruyemis olabilir hem saglikli hem kb'si uygun
merhaba peri, begonya,
ara öğün şart kızlar. 3 yemek kaşığı saf müsli ve biraz süt yiyebilirsiniz, meyveli yogurt yeyebilirsiniz (kendiniz yapın ama şekersiz hazırlayın), yada yoğurdun içine 2 kaşık corn flakes koyabilirsiniz. her ne kadar kepekli bisküit vermesede bu diyet 5 civarı yediğim 3 adet et...formum var. ben hiç aç kalmadan geçen hafta 2,1 kg verdim. bu hafta da aşağı iniyor gibi geliyor bana daha tartılmadım. ben hatta ara öğünde portakal, elma bile yedim. saat 19:30 dan sonra birşey yemedim ama.
geçen hafta yazmıştım çok sıkı sıkıya bu diyeti takip edemiyorum dr umun verdiği diyet listesini yapıp sizin puan tablonuzla hesaplama yapıyorum diye. geçen haftayı 106 birimin altında kapatamadım hiçççç(( ama şekere çok dikkat ettim. ben hergün oburluk edip çikolataları mideye indiriyordum. onlar ortadan kalkınca bile işe yarar bir tablo çıktı :) cildim bile daha güzel. şeker yaşlandırıyor gerçekten... ŞEKERE HAYIR hehe... kimse herhalde benim kadar çikolata düşkünü olamaz. kilolarımın nerden geldiğini biliyorum
ya birde şimdi aklıma geldi. ara öğünde marul yemiştim bol bol. bu hafta tembelliğim tuttu yıkayamadım :)
ara öğün yemek isteyen arkadaşlar için bizim diyetimizdede en uygun luruyemiş pericime katılıyorumgercekten bu diette ara ögün ne yenebilir meyve yiyemedigimize göre kuru meyvelerde bile bir tanesinde 4-5 kb var birde kuruyemis olabilir hem saglikli hem kb'si uygun
menü süper allah bozmasınslm kizlarrr
bugünkü menümü yazayim:
sabah/öglen arasi:
3 yumurta peynirli omlet
yesil cay
ara:
7 kasik yogurt felan
aksam:
ekmeksiz köfte hazirladim, SILEX de kizarttim yagsiz 0 yag
bol salata
yesil cay
sper gidiyor rejimim allah bozmasinn
bende arada yapardım canım bunu ama ekmekle yemesine ayrı bayılırımgünaydın kızlar
sabah lor salatası yedim, güzel bi alternatif, hem ucuz hem doyurucu, lora yeşil biberli zeytin, biraz taze nane, biraz dereotu doğruyorum, birazda jalapeno biber turşusu ve tabii ki zeytinyağ... süper oldu valla
ben 6 öğün falan yiyorum sanırım ama ara öğün yapmalıyım diye düşünerek değil, kendiliğinden canım öyle istiyo öyle gelişiyo yani
açıkcası ben öğün konusunda insanın kendi vucudunun sesini dinlemesi taraftarıyım bi insan 3 ya da 2 öğünde rahat hissediyosa öyle yemeli bence, ara öğün yapcam diye kasmamalı diye düşünüyorum, vucudunun götürdüğü yere gitmeli insan, dolaba gidiyosa dolaba gitmeli yani
bu arada bi dip not, tdd diyetinde 3-4 öğün önerilmekte
merhaba canım seni boyle görmek çok güzel ama şu kırmızıyla işaretlediğim yere ayrıca katılıyorum tekrardan hoşgeldin diyelim ozmanKızlar gunaydın!
Hızlı bir şekilde diyetime başladım tekrar..Artık bırakmak yok.Yeter bu kadar ara vermek..
Aldıgım kiloları vermem lazım hemen..Yani öyle hissediyorum kesin aldım, ama tartılıp moralimi bozmayacagım..Zaten 2 haftadır tartılmıyorum..Ama bu cuma tartılıcam artık..Cumaya kadar kilolar oturmadan insem bari hemen..Neyse ümitsizlige kapılmak yok artık benim için..
Az kaldı yaza en az 6 kiloyu mayıs sonuna kadar verebilmeliyim..Haziran ve temmuzda 2-3 kilo versem tamam işte..Hiçbiseyin beni üzmesine izin vermiyecegim...Ya da şöyle diyim, hiçbir tersligin rejimimi bozmasına izin vermeyecegim..
Henuz kahvaltı etmedim, su içiyorum cünkü dün o kadar yemişim ki hiç acıkmadım hala..Sadece susuzlugumu giderebilmek icin 1 litre suyumu ictim..
Birazdan 1 adet yumurta haşlamayı düşünüyorum o kadar..O da yemiş olmak icin..Bugun 3-4 litre su içmek istiyorum..Vucudum yedigim şeylerden ödem yaptıysa onu atmak adına..
Hepinize tekrar merhaba kızlar :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?