o listeyi yapan arkadasimiz öylesine yazmis.
ben bir program ile renkli bir sekilde yapmayi düsünüyordum kendi dosyamada aktarayim diye.. o yüzden ben yapmak istedim görünüsü daha güzel olur diye... cok da zamanim var evdeyim hep..
sen yapabilirsin cnm benim benim sınavım var sürekli takip edemeye bilirim eylüle kadar doluyum.. senn çizelgen daha özenli olur üstün körü bir şey çıkmasın sen yap canım
canim cizelgeni tamamladiktan sonra sayfanin üstünde kontrol paneli yaziyor önce oraya gir sonra profilimi düzenle yazisina bas sonrada cizelge bölümüne hazirladigin cizelgeyi kaydet ve her zaman cizelgen duruyor olucak sadece kilo verdiginde cizelgende kilonu degistirmek icin yine ayni islemi yapman gerekiyor
canım benim yaptığım çizelgede o dediklerin çıkmıyoki
türkçe değil belki ben anlamıyorum.
bikaç sayfa önce resim eklemiştim baktın mı aldentecim yapıştıracağın yerin resmiydi
merhaba kızlar, bol bol yapıp buzluğa attığım bir tatlım var. süzme yoğurtlu çilekli sahte dondurma. tarife gerek yok bile :) konudaki malzemeleri alın blenderdan geçirin. şekere gerek yok. eğer çilekler çok tatsız ise biraz bal ilave edin. dondurma kaplarına koyup buzluğa atın. ben bu haliyle bile yiyorum ama dondurma olarak yiyince sanki hic diyette değilmişim gibi oluyor :) bunu yapanlar kesinlikle vardır. muzla denedim, şeftali ile denedim hepsiyle güzel ama çilek tartışmasız birinci geldi... afiyet bal olsun hepinize.
günaydın çıtır güzeller.nasılsınız?
günaydın kızlar, nasılsınız
merhaba kızlar, bol bol yapıp buzluğa attığım bir tatlım var. süzme yoğurtlu çilekli sahte dondurma. tarife gerek yok bile :) konudaki malzemeleri alın blenderdan geçirin. şekere gerek yok. eğer çilekler çok tatsız ise biraz bal ilave edin. dondurma kaplarına koyup buzluğa atın. ben bu haliyle bile yiyorum ama dondurma olarak yiyince sanki hic diyette değilmişim gibi oluyor :) bunu yapanlar kesinlikle vardır. muzla denedim, şeftali ile denedim hepsiyle güzel ama çilek tartışmasız birinci geldi... afiyet bal olsun hepinize.
bu kez de olmadıysa
günaydın kızlar
ben iyyim inşallah sizlerde iyisinizdir
sün sofcumun verdiği çayı denedim bana sarımsaklı acılı bi çorba içeriz ya onu andırdı tadı güzelmi değil ama ben içebilirim sanırım akşam yaptım sabahda yaptım burnumu kapata kapata içtim bakalım bende bi sonuç farkedecekmi yanlız ben ılık içiyorum sofcum olur o şekilde değilmi bide bal katmıyorum
dünkü yediklerim
sabah 1 yumurta 50gr beyaz peynir
öğlen 100gr et döner sade
arada 50gr yoktur belkide badem
akşam 2 bardak ayran köy yoğurduyla yaptı oyle güzeldiki eşimede dedim bu ayranda bizim içtiklerimiz ne acaba diye ızgara tavuk
1 tane kivi
Günaydın
Dün ilk günümdü akşama kadar gayet güzel gittim 7 den önce yemeğimi yedim ama 7 den sonrası beni çok zorladı 0 kb lerden az olmak kaydıyla atıştırdım
Bu sabah çayımı içtim, peynir ve yumurtamı yedim biraz sonra 3 mil yapıcam.Ama bugün evlilik yıldönümümüz ve akşam dışarda olabiliriz henüz eşimden ses çıkmasadao yüzden bugün 0 kb lerden tüketip limitimi akşama bırakacağım
mutlu yıldönümleri!
iyi kutlamalar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?