sen de benim gibi zor kilo verenlerdensin sanırım. ben ekim gibi başladım 67 ile. cuma 59.5 dum. ama çok zor gidiyor. hele 60 da feci direnç halinde. halen de o direnci kırabilmiş değilim. 59 a iniyorum 10 gün sonra hop tekrar 60... yani 5 ayda 7 kilo gibi bir kayıp var.
arada yaptığım kaçamaklar da var tabi ama ben bu diyeti dönemlik değil ömürlük yapmak istiyorum:)) daha önce de burada konuşmuştuk bu diyet ile taş devri diyetinin benzerliklerini. bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum kb ve şekeri hayatımdan mümkün olduğunca çıkarmak istiyorum. o yüzden kendime süre olarak hedef koymadım.geç olsun güç olmasın. kendimi çok zorlayıp bu diyetten bıkmak ve kaçmak istemiyorum o yüzden ara kaçamaklar yapıyorum.
ben de senin gibi düşünüyorum canım.hızlı kilo vermekten korkuyorum açıkçası.ilk 5 günde verdiğim 2 kgnin bir kısmı suydu mutlaka.aslında 60 olabilmeyi çok isterim ama yıllar varki bu kiloyu görmedim.kemikli olduğum için 65 kg gayet iyi duruyor bende.ama fazla kilo kaybı göz çıkarmaz kanaatindeyim

ben tatlıya çok düşkünüm ama zararlarını da bildiğimden bu diyeti yaparken vicdanım da rahat.sağlıklı bir şey yaptığımı düşünüyorum.ilk kez bu diyeti 5 günden fazla sürdürebildim.arada yaptığım kaçamaklar diyetten soğumamamı sağlıyor.çok sıkıya gelemem,bu nedenle c.tesileri serbest takılıyorum