bugün ben uçtum kızlar
sabah 1 dilim ekmekle peynir yemiştim.okulda uzun tenefüste bi posta kahvaltı yaptık.öğle arasında da 2. posta.ilk kez bu saate kadar bu kadar çok ünite aldım.ekmek ve simitten.zeytinin ünitesi çok değil neyseki.yeşiliydi,siyahıydı,çiziğiydi derken götürdüm valla.1 bardak da süt içtim.
kesin 40 üniteyi bulmuştur.
bu kadar çok yememde sabah baskülde gördüğüm rakamın da etkisi var mutlaka.cumadan cumaya bildirsek de ben günün muhtelif zamanlarında tartılıyorum:sabah aç karına,giyinik,soyunuk,yemekten sonra,wcden önce ve sonra
bu sabah biraz daha kilo verdiğimi görünce havaya girdim sanırım.
aman neyse canım sağolsun.diyet yapmıyor da olabilirdim şu anda
mümkün değil canım.hayır mümkünse ben günde yarım kilo yerim:)
keşke mümkün olabilse...10 gr olmasın o ya da 28 olmasın.bi daha bak bakalım bir.
artık oğlum paketlerin üstündeki k.hidrat değerine bakar oldu.ambalajları ya da kutu üstünü okuyup...şu kadar k.hidratı var,yiyebiliyor musun diyo.
canim benim ya annesini ne güzelde düsünüyor
ay pardon yanlis yazmisim simdi pakete tekrar baktim 100gr'da 3.9 kb, 25 gr'da 1 kb var yaziyor
kızlar bize bu diyeti sunan selintepe arkadaşımız neden girmiyor acaba topiğe.en son kasımın 3 de girmiş profiline baktım da 4 ay dır yok nerde bu arkadaş..bu diyeti yaptıktan sonra baya bi kilo vermişti.acaba bu diyetin aksi tesirimi tuttu Allah göstermesin vücuduna bi zararımı oldu..eğer öyle olduysa lütfen bizi aydınlatsın da biz de durduralım bu diyeti
başka bi fikri olan yok mu?????? kızlar
aldante çizelgeni profilindeki imza bölümüne yapıştırıyosun
ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?