kızlar bize bu diyeti sunan selintepe arkadaşımız neden girmiyor acaba topiğe.en son kasımın 3 de girmiş profiline baktım da 4 ay dır yok nerde bu arkadaş..bu diyeti yaptıktan sonra baya bi kilo vermişti.acaba bu diyetin aksi tesirimi tuttu Allah göstermesin vücuduna bi zararımı oldu..eğer öyle olduysa lütfen bizi aydınlatsın da biz de durduralım bu diyeti
KIZLAR ilerde kilo almamak icin bence haftada 1 ÖGÜN makarna yagsiz sossuz yiyelim.
patates bir catal... veya nebilim... mercimek bir kepce sadece...
ama haftada 1 ögün.. ve proteinle karistirmamak sartiyla..
ben böyle yapicam...
kabiz olmustum, sabah bir dilim ekmek yedim, wc ciktim oh be
cnm vazgeçme nerde tıkanıyorsun yönlendirelim seni bende zorlanmıştım uğraştım bayağı öyle yaptım sende yaparsın canım benim vazgeçme aşama aşama söyle yardımcı olalım:26::26:
ay canım sofa kolay gelsin, tabii herkesin açlığa tahammülü farklıdır ama ben bi günde sadece iki patates yersem sinirden katil olurum yani
cnm patatesin olduğu gün patates yerine pırasa yersin 4 tabak geçmicek 4 tabakla insan çatlar yemekten.. ya da mantar sote yaparsın.. çeşitleri biz ayarlayabiliriz bence:26::26:
Bazı günler sadece aynı şeyi yemen benim diyete benziyor.(tamamen benzemesede)Bence etkili bir diyet olabilir.Eğer birebir uygularsan bence kesinlikle etkili olur.Ama 1 haftalık olması dezavantaj.Hani bir kaç kilo fazlalığı olanlar için acil çıkış kapısı gibi bişeyAma bence o diyeti sürekli başa sarıp tekrarlamaktansa benim listemi uygulayabilir (25 gün) daha rahat olmazmı?tarzlarıda biraz benziyor
Netice itibariyle liste ne olursa olsun HEDEF AYNI OLSUN
canım teşekkürler ama vallahi sizleri de yormak istemiyorum kendimi de.bir sürü yöntem vardı hepsini denedim.ordaki tabloda çıkıyor fakat sayfama yansımıyor.
sabah 1 dilim ekmekle b.peynir yedim.
dün 25-30 arası tuttum üniteyi.
ilk günler çok katı uyguluyordum bu diyeti fakat yaptıkça daha esnek olmaya başladım.mesela baklagilleri özellikle de barbunyayı çok severim.yapar fakat dokunmazdım hiç.artık az az da olsa yaptıklarımın tadına bakıyorum(tadı yuzu yerinde mi diye)
ekmek hiç tüketmezdim artık yarım dilim yarım dilim yemeye başladım.
kısacası bu diyeti yapmak artık azap vermiyor bana:)arada sütlü tatlılardan da tırtıklıyorum.c.tesi günümde diyeti boşverip canımın istediğini ama yine de ölçülü olarak yiyorum.
çok kasmamaya karar verdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?