• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar zeytinyağlı taze fasulyenin kb değerini bilen varmı netteki listede bulamadım. tamam buldum 1 porsiyon 7 kb miş

Son düzenleme:
kızlar bize bu diyeti sunan selintepe arkadaşımız neden girmiyor acaba topiğe.en son kasımın 3 de girmiş profiline baktım da 4 ay dır yok nerde bu arkadaş..bu diyeti yaptıktan sonra baya bi kilo vermişti.acaba bu diyetin aksi tesirimi tuttu Allah göstermesin vücuduna bi zararımı oldu..eğer öyle olduysa lütfen bizi aydınlatsın da biz de durduralım bu diyeti:14:

bu yazıyı okuyuncada benim aklıma şu geldi..yani selintepe bu diyeti bıraktıkdan sonra kilo alan her insan gibi kilo mu aldı acaba..ben de başlıcaktım ama korktum:53:

bu yazıyı okuyuncada benim aklıma şu geldi..yani selintepe bu diyeti bıraktıkdan sonra kilo alan her insan gibi kilo mu aldı acaba..ben de başlıcaktım ama korktum:53:

canım bu diyet için değil her diyet için aynı şey geçerli, eski yeme düzenine dönersen kilo alırsın, o yeme düzeni yanlıştı ki, kilo almıştın zaten, yani... böyle bakmak lazım

bence yanlis degerlendiriyorsun selin cok yardimci birisiydi diet boyunca her konuda herkese yardim ediyordu eger böyle bir durum olmus olsaydi mutlaka yine girer bizlerle her durumu paylasirdi chess'inde dedigi gibi hangi dieti yaparsan yap devaminda mutlaka koruma programi yapilmali ki verilen kilolar geri gelmesin bu tabiki bizim diet icinde gecerli

öğlen menemen akşamda kıymalı yumurta yedim
yanlız ben ne yediğimin farkında değildim koşuştururken ne kadar çok yumurta yemişim bugün
şimdi fark ediyorum
:1::1:

bugünde benim canim fazla birsey istemiyor nedense sabah bir sosis ve bir parca peynir öglende camembert peynirinden yedim onuda sirf ögün atlamiyayim diye yedim aslinda aksam yemegi icin bizim meshur kabak yemegimizi yapicaktim canim istemedi olmazsa simdi biraz salata yerim kabagi yarin yaparim artik

yağ kısıtlaması yapmıyosan, proteinide bol tutuyosan bayılmaman lazım canım:1::1:

sof çum senin günün nasıl geçti yeni denediğin diyetle:13::13:

Selam Arkadaslarım..
Sanırım bir liste olayı yaşanmış, butun geçmişi okumayı başardım..
Sofcum ellerine saglık cok guzel hazırlamışsın listeyi..
Benim sağım solum belli olmuyor bu dönem o yuzden liste için güvenemiyorum artık kendime..
Ayrıca Aylin arkadaşımız da istemiş galiba yapmayı, onu artık aranızda çözersiniz..
Ben ilk Sofcum hazırladı diye onun yapması daha dogru olur diye düşünüyorum.Ama sof isterse o zaman Aylin arkadasımız da üstlenebilir tabiki de..
Neyse yarın gün var bende kızlar..Tam 15 kişi gelicek evime o yuzden bugunden başlıyorum hazırlıklara..Butun sene gittim ve sonunda bana da geliyorlar..
Hazırlayacagım yemekler say say bitmez o yuzden saymamın bir anlamı yok bosyere canımız çekmesin şimdi..Kilo almamışım bu sabah tartıldım, bu da iyi geldi cunku, kac gundur bir toparlayamadım rejimi..
Carsambadan itibaren sıkıca dönmek ve bir silkinmek istiyorum üstümdeki olayların hepsinden..
Pericimm tatlım duzelmene cok sevindim..Yaa ben bir tek detoks yaparken mutluyum keske hep detoks yapsak o zaman hic bozmuyorum rejimimi cunku..Neyse olucak iş degil tabiki bu dedigim..
Esracım Semilunacım Chesscim hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim..Sizin varlıgınız da bana çok iyi geliyor..
Daha cok kilo fazlalıgım oldugu icin uzun sureler beraberiz..Ama kopuk kopuk ama surekli beraber..Ben de farkettim ki 3.5 aydır her allahın gunu burdaymışım, bir şekilde hep kaptırmışım kendimi..Ama bu sefer biraz uzak kaldım..Ama inanın her yazılanı okuyorum fıstıklar..
Yeni gelen arkadaslar hepinize kolay gelsin bu arada..

o listeyi yapan arkadasimiz öylesine yazmis.
ben bir program ile renkli bir sekilde yapmayi düsünüyordum kendi dosyamada aktarayim diye.. o yüzden ben yapmak istedim görünüsü daha güzel olur diye... cok da zamanim var evdeyim hep..

Ben de butun hızımla yemeklerimi yapmaya devam ediyorum kızlar, arada da dinlenirken girip sizin yazdıklarınızı okuyorum..Rejime gelince gene sacmalamadım tabiki bahsetmek bile ayıp..Ama çarsambaya yeni bir Aslı geliyor kızlar..
Beni izlemeye devam edin :))
Şaka bir yana bu kadar ara vermek yeter diye dusunuyorum ve bakalım yeni hızımla yeni kilolar vermeye devam edicem Allahın izniyle..
Sofcum cidden yeni diyetin ne durumda ben de merak ettim..Bu arada sarımsak çayı içemedim çunku felaket kokuyor, ben ki boyle garip içeceklere dayanıklıyımdır ama bu beni bile aştı o derece..Bence sakın denemeyin..

cokkkkkk yoruldummmm. odami temizledim... tam 4 saat... bodrum katina tasidim bazi seyleri... baya ivir zivir vardi...

bugün yediklerim:

sabah:

2 yumurtali peynirli omlet 2puan
yesil cay

öglen:

tavuk gögüsü sebzeli tavada 12puan
1,5litre su

aksam:

tonbalikli salata yicem simdi 5puan?
yesil cay
1litre su

20 puan diyelim

cnm çizelgeyi sürekli aynı şekilde hazırlaman gerekiyor ben her ekleyeceğimde yeniden yapıp yapıştırıyorum:52::52::52:

yaaaaa!zametli bi işmiş bu çizelge işi.ok canım sonunda anldım.ben 1 kere yapınca kendiliğinden çıkıcak diye bekliyorum:44:
bugün çok abarttım kızlar.içimden bir yemek canavarı çıktı sanki.enaz 70 ünite almışımdır:58::58:
iyi akşamlar ve yardımlarınız içn tekrar teşekkürler.

Ben de butun hızımla yemeklerimi yapmaya devam ediyorum kızlar, arada da dinlenirken girip sizin yazdıklarınızı okuyorum..Rejime gelince gene sacmalamadım tabiki bahsetmek bile ayıp..Ama çarsambaya yeni bir Aslı geliyor kızlar..
Beni izlemeye devam edin :))
Şaka bir yana bu kadar ara vermek yeter diye dusunuyorum ve bakalım yeni hızımla yeni kilolar vermeye devam edicem Allahın izniyle..
Sofcum cidden yeni diyetin ne durumda ben de merak ettim..Bu arada sarımsak çayı içemedim çunku felaket kokuyor, ben ki boyle garip içeceklere dayanıklıyımdır ama bu beni bile aştı o derece..Bence sakın denemeyin..

izlemeye başlıyoruz çaşambadan itibarn:82:
bi de klavyem harfleri eksik yazmasda.

yaaaaa!zametli bi işmiş bu çizelge işi.ok canım sonunda anldım.ben 1 kere yapınca kendiliğinden çıkıcak diye bekliyorum:44:
bugün çok abarttım kızlar.içimden bir yemek canavarı çıktı sanki.enaz 70 ünite almışımdır:58::58:
iyi akşamlar ve yardımlarınız içn tekrar teşekkürler.

canim cizelgeni tamamladiktan sonra sayfanin üstünde kontrol paneli yaziyor önce oraya gir sonra profilimi düzenle yazisina bas sonrada cizelge bölümüne hazirladigin cizelgeyi kaydet ve her zaman cizelgen duruyor olucak sadece kilo verdiginde cizelgende kilonu degistirmek icin yine ayni islemi yapman gerekiyor

Back
X