• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gelelim bana
pazar anneme gittim herkes beni görünce çok şaşırdı 3 kiloda farkedilmiş baya demekki bende ben farketmesemde çok zayıflamışsın bayağı farkediyo falan diye bentabi dahada bi motive oldum annemin yaptığı bol kalorili ve karbınhidratlı yemeklerinde yemedim sadece köfte yedim bide peynir günü kapattım her nekadar annem birsürü soylensede :37: okadar kilo vermişsin dedikten sonra yermiyim hiç daha bi motive olup geldim bakalım bir ay bu hafta biticek 3er kilo şekilinde versem ayda bana yeter

harikasın canım, hafta sonu anne ziyaretleri tehlikeli oluyo valla, neyse sen hasarsız atlatıyosun:13::13:
yanlız kilo vermesek bile inceliyoruz o süper bişey bence, yani aynı kiloda kalmayı kayıp gibi düşünmemek lazım:13:

harikasın canım, hafta sonu anne ziyaretleri tehlikeli oluyo valla, neyse sen hasarsız atlatıyosun:13::13:
yanlız kilo vermesek bile inceliyoruz o süper bişey bence, yani aynı kiloda kalmayı kayıp gibi düşünmemek lazım:13:

aynen canım sporun etkisi oluyomu bilmem ama hergn yarım saatlik yürüyüşlrim devam bide dün hariç 250 adet yanlara eğilme 120 mekik 10 tvister devam ediyorum yapmaya

afsan hoşgeldin canım

aynen canım sporun etkisi oluyomu bilmem ama hergn yarım saatlik yürüyüşlrim devam bide dün hariç 250 adet yanlara eğilme 120 mekik 10 tvister devam ediyorum yapmaya

afsan hoşgeldin canım

mutlaka devam et canım spora, kesinlikle çok faydalı, kas oranın arttıkça metabolizman hızlancak biliyosun

afsan canım ben sadece yeşil ve siyah çay içitiğim içim bilemicem ama arkadaşlar biliyodur

kızlaaaar unutun sıkıntıları, artık dolunay geçti, hormonlarımız düzeldi:66::66:

:60:

günaydiiiiiiiiiiiiiiiin

kahvaltimi yaptim 2 yumurtali peynirli omlet ile, ve yesil cayy

hava süper ya...

Kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar. Üstüne 2 mil yürüdüm baya ter attırıyor bu miller ilk günden 3 mil yapıp kendimi haşat etmeyim dedim :) birazdanda çayımı demleyip içeceğim.

kahvaltısız diyet olmaz dedik ablamla kb yi 20 25 arası tutmaya karar verdik diyetin sağlıksız olduğu bizde düşündük vazgeçtik:8::8::8:

Selam Arkadaslarım..
Sanırım bir liste olayı yaşanmış, butun geçmişi okumayı başardım..
Sofcum ellerine saglık cok guzel hazırlamışsın listeyi..
Benim sağım solum belli olmuyor bu dönem o yuzden liste için güvenemiyorum artık kendime..
Ayrıca Aylin arkadaşımız da istemiş galiba yapmayı, onu artık aranızda çözersiniz..
Ben ilk Sofcum hazırladı diye onun yapması daha dogru olur diye düşünüyorum.Ama sof isterse o zaman Aylin arkadasımız da üstlenebilir tabiki de..
Neyse yarın gün var bende kızlar..Tam 15 kişi gelicek evime o yuzden bugunden başlıyorum hazırlıklara..Butun sene gittim ve sonunda bana da geliyorlar..
Hazırlayacagım yemekler say say bitmez o yuzden saymamın bir anlamı yok bosyere canımız çekmesin şimdi..Kilo almamışım bu sabah tartıldım, bu da iyi geldi cunku, kac gundur bir toparlayamadım rejimi..
Carsambadan itibaren sıkıca dönmek ve bir silkinmek istiyorum üstümdeki olayların hepsinden..
Pericimm tatlım duzelmene cok sevindim..Yaa ben bir tek detoks yaparken mutluyum keske hep detoks yapsak o zaman hic bozmuyorum rejimimi cunku..Neyse olucak iş degil tabiki bu dedigim..
Esracım Semilunacım Chesscim hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim..Sizin varlıgınız da bana çok iyi geliyor..
Daha cok kilo fazlalıgım oldugu icin uzun sureler beraberiz..Ama kopuk kopuk ama surekli beraber..Ben de farkettim ki 3.5 aydır her allahın gunu burdaymışım, bir şekilde hep kaptırmışım kendimi..Ama bu sefer biraz uzak kaldım..Ama inanın her yazılanı okuyorum fıstıklar..
Yeni gelen arkadaslar hepinize kolay gelsin bu arada..

selam kizlar
SEMILUNACIM,ESRACIM, VE ASLICIM iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim:16: aslicim kolay gelsin bu arada

cumartesi günü 1.5 kg gibi inanilmaz fazlaligi gördükten sonra canim yemek bile istemedi. hafta sonunu yani kacamaksiz gecirdim hatta cumaya kadar 30'u gecmem insallah buda basküle güzel yansir, öyle umut ediyorum en azindan

Son düzenleme:
arkadaslar size bir sorum olacak

aldigim badem paketinin üzerinde 100gr'da 3.9 kb var yaziyor bu bana cok az geldi ama yanlis olma ihtimali olmaz diye düsünüyorum siz ne dersiniz:97:

Son düzenleme:
bugün ben uçtum kızlar:5:
sabah 1 dilim ekmekle peynir yemiştim.okulda uzun tenefüste bi posta kahvaltı yaptık.öğle arasında da 2. posta.ilk kez bu saate kadar bu kadar çok ünite aldım.ekmek ve simitten.zeytinin ünitesi çok değil neyseki.yeşiliydi,siyahıydı,çiziğiydi derken götürdüm valla.1 bardak da süt içtim.
kesin 40 üniteyi bulmuştur.
bu kadar çok yememde sabah baskülde gördüğüm rakamın da etkisi var mutlaka.cumadan cumaya bildirsek de ben günün muhtelif zamanlarında tartılıyorum:sabah aç karına,giyinik,soyunuk,yemekten sonra,wcden önce ve sonra:52::52::52:
bu sabah biraz daha kilo verdiğimi görünce havaya girdim sanırım.
aman neyse canım sağolsun.diyet yapmıyor da olabilirdim şu anda:1:

arkadaslar size bir sorum olacak

aldigim badem paketinin üzerinde 100gr'da 2.8 kb var yaziyor bu bana cok az geldi ama yanlis olma ihtimali olmaz diye düsünüyorum siz ne dersiniz:97:

mümkün değil canım.hayır mümkünse ben günde yarım kilo yerim:)
keşke mümkün olabilse...10 gr olmasın o ya da 28 olmasın.bi daha bak bakalım bir.

Back
X