Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu dolunay koç burcunda demi, bende koçum, hepimizin kilolarını yakayım akşam
aaaa durun ya bu akşam derbi var, eşim evi yakabilir o zaman yani, dolunayında etkisiyle

begooonya duy sesimi, gönder enerjiyi ver coşkuyu bize. yap bir enerji aktarımı. bitti pilim :))

biraz gönderdim canım,akşama daha çok gönderirim :))

biri mantı mı dedi ?? :))))

bu arada kızlar ben zayıflamak için subliminal cd dinlemeye karar verdim,netten indirip telefonuma atıcam ve başlıcam dinlemeye.direkt bilinçaltına etki :))) bakalım neler olacak :))))

süpersin canım:13: Nil Gün nün mü

hmmm bilinçaltına giden mesaj demekti di mi bu?
enteresan bir çalışma olabilir merak ettim şimdi.

ben o subminerali iş yerinde dinliyorum. çok rahatlatıcı tabi araba kullanırken dinlememek lazım sonra kötü olabilir :) işyerinde nerdeyse vurup kafayı yatmak istiyorum dineldiğimde... zayiflamaya da yardımcı olcaksa o niyetle dinleyeyim bari.

Teşekkür ederim enerji için. devamını beklerim.

kızlar akşama off günü ilan ediyorum makarna yiyorum özledim makarnayı :)

haha kendime çok güldüm sen ne yazmışsın ben ne okumuşum. benim dinlediğim gerçekten submineral müziği. dur seninkinede bakayım neymiş hahah karışıklık oldu... dikkat dağınıklığı var bugün bende. bugün bir bitse...

Kızlar ne yazık ki giremedim çünkü moralim düzelemiyor bir turlu..Belki gercekten dediginiz gibi dolunaydandır..Ama ben duzelmeden de girebilecegimi sanmıyorum bir sure..
Kilo cetveli tutamadım, uzgunum gorevi devralmak isteyen arkadasa kolay gelsin şimdiden..
Pericim cok gecmiş olsun Terkencim sana da gecmis olsun..
Herkesin yazdıgını okuyamadım ama beni merak eden arkadaslara da cok tesekkur ederim..Hepinizi tebrik ederim, kilo veren veremeyen herkesi..
Ben de duzeldigim zaman girecegim, ama evde durumlar çok sıkıcı ve ne zaman duzelir bilemiyorum..
Yazıp da kimsenin sinirlerini bozmaya da niyetim yok..Hiç bana gore degil, ben moral veren olmalıyım herzaman, moralsiz olan degil..Neyse opuyorum herkesi..Tartılmadım bu arada cunku umrumda degil ne yazık ki..

ayyy aslııı bırakma biziiiiii aaaaaaaaaaayyyyyyyyyy.. arada da olsa mutlaka gel canım yaa..

aslıcığım canım niye böyle oldun? biz senin cıvıl cıvıl olmanı istiyoruz.insan her zaman mutlu olamıyor malesef. mutsuzluk ve sıkıntılar da bizler için. ama biz de sana moral vermek istiyoruz. kendini hırpalama lütfen. hem neden sinirlerimiz bozulsun ki. senin üzüntünü paylaşmak ve hafifletmek isteriz.
kocaman öpüyorum seni.

yaa aslı sen buranın demirbaşısınn seni anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsun ama biz b irbirimize destek için burada bulunuyoruz seni de dinleyip sıkıntını paylaşmanı isteriz bizi bırakma olur mu

ya aslı neler yazmışsın ya... belki anlatsan yazsan rahatlarsın canım ya

kızlar ender saraç ın zayıflama çayının tarifini aldım angeline jolie 11 kilo vermiş bu çayla ben başladım bugün denemek isteyen varsa anlatmiş olim. 1 lt suya 2 tatlı kaşığı zencefil koyuyorsun kaynayınca 3 diş sarımsak ezerek ilave ediyorsun. altını söndürüp 3 4 dk dinlendiriyorsun bu karışımın üzerine içeceğin zaman bardağına bir tatlı kaşığı limon ilave ediyorsun sabah öğle ve akşam birer su bardağı içiyorsun zayıflayana kadar devam ediyorsun her gün içiyorsun zayıfladıktan sonra bırakıyorsun

Bende bayadır girmiyordum topiğe açıkçası bu ara diyetle pek ilgilenmiyorum ama mesajına üzüldüm canım. İnsanız ve sonuçta herşey biz insanlar için umarım bu dönemi çabuk atlatırsın Aslıcığım ayrıca seni çok iyi anlıyorum insanın morali bozuk olunca gözü birşey görmüyor. senin için dileğim en kısa zamanda bu sıkıntılı günleri atlatman canım.

kızlar bu çayı dün akşam uyguladım bugün sabah bir kilo eksik çıktım dünkü kb değerim 35 ti 35 kb ile bir kilo verilmez biliyorsunuzdur demek ki çay işe yarıyor ideal kiloma ulaşana kadar içecem her gün sabah akşam.. tadı iğrenç ama zayıflicaksam herşeyi içebilirim

bu arada ender saraç ın bitki çaylarıyla ilgili önerileri var onları da yazim:
gaz varsa rezene çayı
çok yiyorsak işhatımız çoksa ıhlamur çayı
sindirim zayıfsa zencefil çayı
regl krizleri için adaçayı
metabolizmayı hızlandırmak için yeşil çay
bağırsak çalıştırmak için sinemaki
şekeriniz yükselmişse kekik çayı

günaydın kızlar

aslıcım bi dönem canım bu geçicek inşallah ama anlatmak istersen seve seve dinleriz

saol canım bizimlede paylaştığın için kolay bişeymiş yapımı etkisi naısl olur acaba

saol canım bizimlede paylaştığın için kolay bişeymiş yapımı etkisi naısl olur acaba

hem ödem atma etkisi varmış hemde yağ eritme etkisi.. tadı iğrenç.. tadını düzeltmek için bir bardaklık olarak ölçülüyorum limon miktarını 3 tatlı kaşığı yaptım zencefilde bir tatlı kaşığı silme koydum sarımsak bir diş olacak bir bardağa ben küçüklerinden seçiyorum çünkü cidden iğrençleştiriyor çok yogun sarımsak tadıyla.. dünden bugüne bir kilo farketti ya bende ödem vardı onu attı ya da yağları eritti bilmiyorum ama keyfim bayağı yerine geldi

yaa canım ne igrenc bir tadı oldu bunun yaa..Valla okur okumaz denedim bu sabah..Belki de degişiklik olur etki eder bende filan diye dusundum..Ben de icicem bakalım etki edicek mi gercekten sendeki gibi..
Ben duzelicem bu arada o yuzden konusup dallanıp budaklandırmanın alemi yok..Yavas yavas tabi zamana ihtiyacım var biraz..Ama bu gunumun eglencesi oldu bu sarımsak çayı..Bir ümit işte bendeki de..
Neyse kızlar hepinizi cok seviyorum ve sizleri tanıdıgım icin bundan cok mutluuym..İyiki varsınız hepiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…