Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

süper,çok sağol sofcum,kaydettim :)

bahsettiğin detoks nasıl bişey acaba ? :)

Aslında vucutdaki toksinleri atmak için uygulanan bi yöntem topicten arkadaşlar meyve suyu detoksu yapıyorlar 2 gün boyunca sadece meyve suyu içiyorsun su ve yeşilçaydan başka başka hiçbirşey yok.

Birde % 100 detoks diye bir topic var onuda incelersen oda ayran içine salatalık ,haşlanmış nohut , bulgur , mercimek katılarak yapılıyor. Genelde kilo vermeler iyi i en az veren 2 günde 1kilo veriyor. Ama dayanabilmek marifet.
Ben hala cesaret edemedim Sof , Aslı , Esra yaptılar.

nım
çok sağol canım,dediğin başlıkları bulup bakayım,teşekkürler :)

şaka bi yana bende merak ettim nerdeler ya gözüm yollarda kaldı özellikle aslı yı merak ediyorum naptı acaba.. allah sabır versin bir an önce toparlar kendini umarım..:26::26:

chesscim senin önceki sayfalarda önerdiğin iki kitap vardı,yasemin soysalın düşünerek zayıflama ile ilgili kitapları

bi süredir o kitapları araştırıyorum da,alsam mı karar veremedim
yani ben şunu öğrenmek istiyorum düşünerek zayıflamayı mı öğretiyor ?? :)))
yani olumlama yaparak bilinçaltına etki ederek zayıflama olayını mı anlatıyor

merhabalar, bugün saat 10 dan sonra kudurdum açlıktan. fındık püresi vardı şeklerle yapılmış onu yedim. yetmedi marul yedim. sanırım 10 yaprak yemişimdir. bir ara "meeee" lemeye başlayacaktım. öğlen yemeğinde pazı ve 2 ince tahıl ekmeği yedim. şuanda midem sanki dünyaları yemiş gibi şiş... ama sabah tartıldıgımdaki kilom 2 kg 100 gram düşmüş. yani birde daha 1 haftamı doldurmadım. pazartesi öğleden sonra yapmaya karar verdim. kd deki listeye göre yediklerimi yazınca da 100 ün altına inmedim (inemedim). ama hep sebze yada bakliyat yedim... çok çok spor yaptım. birde kd de 70 i tuttursam 50 kg olucam herhalde :)

Merhaba kızlar,
Geç kaldım ama sabah çok iş vardı. Ben de durmuşum bu hafta malesef. Kilom aynı.
Aslı'yı ben de çok merak ediyorum. Umarım iyidir. Bu ay mıdır, bahar mıdır nedir bilmiyorum ama benim de moralim çok bozuk. Bence olumsuz düşündüğümüz haftalarda da yemesek de veremiyoruz.

Chess yürüyüş arkadaşı olacaktık ne güzel ama bana yürüyüş tekrar yasaklandı. İlaçlarım değişti. Bu gün alacağım yenilerini. Biliyorum derdim büyük değil ama rahatça yürüyememek ne zormuş...

Perii çok geçmiş olsun. Benim de eşim çeker aynı derdi her bahar. Aman dikkat et kendine.

Kilo veren herkesi tebrik ederim
Biz veremeyenlere de olumlu düşünmemiz gerekiyorrr derimm

yok canım olumla değilde, hatta olumlamaya karşı düşünce sistemini değiştirmekle alakalı, neden oburuz, bu oburluktan kurtulmak için nasıl düşünmeliyiz
bazı hilelerle bilinçaltımıza nasıl hükmedebiliriz vs... yeni alışkanlıklar nasıl kazanılır vs.. toplumun bu yemek konusunda çocukken bilinçaltımızı nasıl etkilediği vs..
istersen 2. kitabına kitapçılardan bi bak, karıştır hoşuna giderse al
2. kitap daha güzel geldi bana, şişmansanız sebebi var

bizde aynı kalanlar klubunu oluştururuz, şaka bi yanada çok geçmiş olsun canım ya, tabii ki rahatça yürüyememek zordur, umarım kısa zamanda atlatırsın canım:13::13:

ben gelduummm

carsamba günü karbonhidrat rejimine basladimm, 2 günde 1000gr vermisim yaniiiiii 93 olduuum :81:
iki hafta önce tam 95 kiloydum. dogru duruz rejim yapmamistim regl felan oldum, cok sevindim 93ü görmeye....

teşekkürler güzel paylaşımın için.demekki bol bol dua etmek lazım.irademize sahip çıkıp incelmek için:)
hayırlı cumalar ayrıca...
geç oldu gerçi.

gümüş,aylin,süper vermişsiniz tebrik ederim kızlar :))

chesscim ben gidip bi karıştırayım bakalım o kitapları,çok sağol :))

ben gelduummm

carsamba günü karbonhidrat rejimine basladimm, 2 günde 1000gr vermisim yaniiiiii 93 olduuum :81:
iki hafta önce tam 95 kiloydum. dogru duruz rejim yapmamistim regl felan oldum, cok sevindim 93ü görmeye....

tebrik ederim canım, çok güzel:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…