cnm bizim ayda bir detoksumuz var üç türlü detoks var birincisi 2 lt ayran içine haşlanmış 4 yk yeşil mercimek 4yk bulgur 4 yk nohut koyuyorsun 2 gün tüketiyorsun ikinci detoks pirinçle sade haşlanmış pirinç baharat olabilir içinde her öğün bir çay bardağı yeniyor iki gün sürüyor favori detoks ise meyvesuyu detoksu muz ananas hariç tüm meyvelerden taze sıkılmış meyve suyu hazırlıyorsun acıktıkça içiyorsun iki günde 2 kilo veriyorsun ayda bir yapılıyor üçünden birini seçiyorsun
bahsettiğin detoks nasıl bişey acaba ? :)
diğer kızlar nerdesiniz :26:
Aslında vucutdaki toksinleri atmak için uygulanan bi yöntem topicten arkadaşlar meyve suyu detoksu yapıyorlar 2 gün boyunca sadece meyve suyu içiyorsun su ve yeşilçaydan başka başka hiçbirşey yok.
Birde % 100 detoks diye bir topic var onuda incelersen oda ayran içine salatalık ,haşlanmış nohut , bulgur , mercimek katılarak yapılıyor. Genelde kilo vermeler iyi i en az veren 2 günde 1kilo veriyor. Ama dayanabilmek marifet.
Ben hala cesaret edemedim Sof , Aslı , Esra yaptılar.
bi sürü hatun burda duruyoz sen bizi beğenmiyon mu şimdi
estagrurullah canım, aslıyı, peri, terkenhatunu semiluna yı merak ettim:26:
chesscim senin önceki sayfalarda önerdiğin iki kitap vardı,yasemin soysalın düşünerek zayıflama ile ilgili kitapları
bi süredir o kitapları araştırıyorum da,alsam mı karar veremedim
yani ben şunu öğrenmek istiyorum düşünerek zayıflamayı mı öğretiyor ?? :)))
yani olumlama yaparak bilinçaltına etki ederek zayıflama olayını mı anlatıyor
Merhaba kızlar,
Geç kaldım ama sabah çok iş vardı. Ben de durmuşum bu hafta malesef. Kilom aynı.
Aslı'yı ben de çok merak ediyorum. Umarım iyidir. Bu ay mıdır, bahar mıdır nedir bilmiyorum ama benim de moralim çok bozuk. Bence olumsuz düşündüğümüz haftalarda da yemesek de veremiyoruz.
Chess yürüyüş arkadaşı olacaktık ne güzel ama bana yürüyüş tekrar yasaklandı. İlaçlarım değişti. Bu gün alacağım yenilerini. Biliyorum derdim büyük değil ama rahatça yürüyememek ne zormuş...
Perii çok geçmiş olsun. Benim de eşim çeker aynı derdi her bahar. Aman dikkat et kendine.
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Biz veremeyenlere de olumlu düşünmemiz gerekiyorrr derimm
teşekkürler güzel paylaşımın için.demekki bol bol dua etmek lazım.irademize sahip çıkıp incelmek için:)
ben de 7 günde 200 gr vermiş görünüyorumhayret yaaahuuuuuuuuu
dün günü 50 kb ile kapattım,düne göre 100 gr artmış bugün,ne dolunaymış arkadaş yaaaaaaaaa
regl olucam onun da etkisi var sanırım.neyse pes etmek yok :)
bu arada şimdi tvde dinledim,yarın dolunay var ya,pek sıvı almayın diyor,oruç da tutulabilir diyor
bi de kavgalardan,tartışmalardan uzak durmaya çalışın özellikle diyor
bi de enerjisi çok yüksek bir gün,bol bol dua edin,en çabuk yanıt alınabilecek bir gün diyor
konumuzla ilgisi yok ama extra paylaşayım dedim
tebrikler canım.ben gelduummm
carsamba günü karbonhidrat rejimine basladimm, 2 günde 1000gr vermisimyaniiiiii 93 olduuum :81:
iki hafta önce tam 95 kiloydum. dogru duruz rejim yapmamistim regl felan oldum, cok sevindim 93ü görmeye....
tebrikler canım.
ben gelduummm
carsamba günü karbonhidrat rejimine basladimm, 2 günde 1000gr vermisimyaniiiiii 93 olduuum :81:
iki hafta önce tam 95 kiloydum. dogru duruz rejim yapmamistim regl felan oldum, cok sevindim 93ü görmeye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?