Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aylin tebrik ederim canım devamı gelir inşallah

kızlar etsiz çiğ köfte kb değerini bilen var mı

bimdeki etsiz çiğ köftenin değerleri buymuş
enerji 200
protein 29
yağ 5.7
karbonıtrat 8.8

yiyebilirmiyiz acaba

bimdeki etsiz çiğ köftenin değerleri buymuş
enerji 200
protein 29
yağ 5.7
karbonıtrat 8.8

yiyebilirmiyiz acaba

100gr degerleri bu degilmi?
yoksa tanesimi?
8,8 diyo yani 9puan ile hesapla

gümüş,aylin,süper vermişsiniz tebrik ederim kızlar :))

chesscim ben gidip bi karıştırayım bakalım o kitapları,çok sağol :))

teşekkür ederim... ama haftaya nasıl olur bilmiyorum? bugün sürekli aç hissediyorum. :18::18:... dün sporun dibine vurdum, topta mekik, twister, koşu bandı, bisiklet Allah ne verdiyse. sonrada baygın baygın yattım tv karşısında

seni kaçırmışım canım ya, süper vermişsin sanırım haftanın şampiyonu sensin tebrk ederim:13::13:

selam kızlar sabahtan beri rektörle toplantıdaydım ve şimdi gelebildim, sabah tartıldım 88.1 kg, pztden beri 1 kg almışım hiç kaçamak olmamasına rağmen, sanırım şu su olayı doğru bütün okyanustakiler bana gelmiş :44: ha bi de toplantı sonrası yemek yedik tabii kb si yüksekti bugün gitti böylelikle , kendime kızdım işte

ay mı tutuyor, su mu tutuyor, diyet mi çarptı ne oldu bilmiyorum? kendimi bi acayip hissediyorum :85:

gümüş senin çizelgende hata mı var? bmi o kadar düşük olmamalı

sağolasın varguscugum... yine yaptım şimdide bu çıktı. şimdi normal insan ölçülerine geldim herhalde :)))) dun defalarca yaptım yapıstırdım. hep bir sorun cıktı... parkta koşan kızı seçmiştim mesela sadece koşan kız görünüyordu... zaten nerde absürdlük o gelir beni bulur :))))

Selam kızlar. bugün geciktim aslında kendimi unutturmaya çalışıyordum ama neyse :))
59.5 kiloyum geçen hafta 59.2 dim +300 gr (
o kadar dikkat ettim ama 2 haftadır kilo falan veremedim o nedenle bugünkü menümde değişiklik yaptım.
1 tabak mantı,1 tane cevizli çörek ayıp olmasın diye biraz zeytinyağlı kereviz yedim !!!!!
pişman değilim :))

kilo veren tüm arkadaşları can-ı gönülden kutluyorum.
aslı yok o genelde erkencidir umarım herşey yolundadır.

hem dolunay hem mantı ohhh

afiyet olsun canım, iki haftada bi kaçamak az bile:13:

hem dolunay hem mantı ohhh

afiyet olsun canım, iki haftada bi kaçamak az bile:13:

vallahi haklısın dolunay beni fena çarptı :))
bu arada ben dolunaya fena takılmış durumdayım. biraz araştırma yaparken şöyle bir şey öğrendim;
dolunay güzelliklere neden olabilir yarın hayatınızda,ülkenizde,dünyada olmasını istemediğiniz şeyleri bir kağıda yazın ve yakın diyorlar ama akşam 22.20 de yapacakmışız.
ben de kiloları yazıp yakmayı düşünüyorum :))
olur ya işe yarar bu fırsatı kaçırmayayım.

kilo veren arkadaslarimi kutluyorum gözlerim iyilessin yine her zaman burda olucam benimde kilom ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…