- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
tebrik ederim canım, çok güzel:13::13:
2 günde 1000gr ilk kez verdim senelerdir... cok sevindim,
tsk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım, çok güzel:13::13:
bimdeki etsiz çiğ köftenin değerleri buymuş
enerji 200
protein 29
yağ 5.7
karbonıtrat 8.8
yiyebilirmiyiz acaba
100gr degerleri bu degilmi?
yoksa tanesimi?
8,8 diyo yani 9puan ile hesapla
gümüş,aylin,süper vermişsiniz tebrik ederim kızlar :))
chesscim ben gidip bi karıştırayım bakalım o kitapları,çok sağol :))
merhabalar, bugün saat 10 dan sonra kudurdum açlıktan. fındık püresi vardı şeklerle yapılmış onu yedim. yetmedi marul yedim. sanırım 10 yaprak yemişimdir. bir ara "meeee" lemeye başlayacaktım. öğlen yemeğinde pazı ve 2 ince tahıl ekmeği yedim. şuanda midem sanki dünyaları yemiş gibi şiş... ama sabah tartıldıgımdaki kilom 2 kg 100 gram düşmüş. yani birde daha 1 haftamı doldurmadım. pazartesi öğleden sonra yapmaya karar verdim. kd deki listeye göre yediklerimi yazınca da 100 ün altına inmedim (inemedim). ama hep sebze yada bakliyat yedim... çok çok spor yaptım. birde kd de 70 i tuttursam 50 kg olucam herhalde :)
seni kaçırmışım canım ya, süper vermişsin sanırım haftanın şampiyonu sensin tebrk ederim:13::13:
gümüş senin çizelgende hata mı var? bmi o kadar düşük olmamalı
gümüş senin çizelgende hata mı var? bmi o kadar düşük olmamalı
boyum uzun benim ondan herhalde ama yine yapayım.. 1,75 haber verdiğin için teşekkür ederim...
boyun uzun evet ama kilon kaç?
Selam kızlar. bugün geciktim aslında kendimi unutturmaya çalışıyordum ama neyse :))
59.5 kiloyum geçen hafta 59.2 dim +300 gr(
o kadar dikkat ettim ama 2 haftadır kilo falan veremedim o nedenle bugünkü menümde değişiklik yaptım.
1 tabak mantı,1 tane cevizli çörek ayıp olmasın diye biraz zeytinyağlı kereviz yedim !!!!!
pişman değilim :))
kilo veren tüm arkadaşları can-ı gönülden kutluyorum.
aslı yok o genelde erkencidir umarım herşey yolundadır.
hem dolunay hem mantı ohhh
afiyet olsun canım, iki haftada bi kaçamak az bile:13: