yaa canım ne igrenc bir tadı oldu bunun yaa..Valla okur okumaz denedim bu sabah..Belki de degişiklik olur etki eder bende filan diye dusundum..Ben de icicem bakalım etki edicek mi gercekten sendeki gibi..
Ben duzelicem bu arada o yuzden konusup dallanıp budaklandırmanın alemi yok..Yavas yavas tabi zamana ihtiyacım var biraz..Ama bu gunumun eglencesi oldu bu sarımsak çayı..Bir ümit işte bendeki de..
Neyse kızlar hepinizi cok seviyorum ve sizleri tanıdıgım icin bundan cok mutluuym..İyiki varsınız hepiniz..
ayy evt dün ablamla anneme de yaptım aç kalırım daha ii dediler o kadar ıyk yani.. ama etkisi böyle devam ederse hiç bırakmam içerim valla..sabah öğle içiliyor tercih edenler için akşamda alınabilirmiş..inşallah sende iyi etki alırsın cnm bizde seni çok seviyoruz iyi ki sende varsın
Ben de sabahtan 2 bardak için demledim sarımsaklarımı..Oglen de içicem bakalım hakikaten merak etmiyor degilim...Etki ederse ben de kesin içerim..Ama ev bile sarımsak koktu rezalet yani kokusu..
Midem yanmadı allahtan sabah sabah sarımsagı icince..Neyse yeterki kilo verdirsin..:)
süpersin canım:13: Nil Gün nün mü
haha kendime çok güldüm sen ne yazmışsın ben ne okumuşum. benim dinlediğim gerçekten submineral müziği. dur seninkinede bakayım neymiş hahah karışıklık oldu... dikkat dağınıklığı var bugün bende. bugün bir bitse...
sofcum,gelişmeleri merakla takip ediyorum,nefis çayınla ilgili :))
buket hoşgeldin,Allah sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah.Verirsin arkadaşım yaa,dikkat ettikten sonra...senin çayla ilgili de bizi bilgilendirirsen seviniriz tabiki :)
kızlar bana düşmez ama kim kaç kilo vermiş merak ettim şöyle bi baktım size de aktarim.. aslı çizelge hazırlama konusunda senin daha iyi olduğunu düşünüyorum hani hazır bu görevi üstlenmişken devamını diliyorum. naçizane çizelgem üstün körü olsada sizle de paylaşmak istiyorum.
gülaybcn................. + 400 gram - 63.60:95::95::95::95:
terkenhatun............. + 300 gram - 59.50:95::95::95::95:
cansude.................. + 200 gram - :95::95::95::95:
peri........................ sbt -71.70
chess..................... sbt -
semiluna................. sbt - 72.70
begooonya.............. - 200 gram - 62.20
sof........................ - 200 gram - 67.50
aldente.................. - 200 gram - 70.20
esra55................... - 500 gram - 59.50
esoess................... - 600 gram -
lion24.................... - 1.00 kg -
aylin..................... - 1.00 kg - 93.00
azra2004............... - 2.00 kg -
gumustutam............ - 2.100 kg
kilo veren tüm arkadaşları tbrk ederim
sof'cuğum eline sağlık liste güzel olmuş.
gelelim şu meşhur nefis(!) çaya :))
zencefili toz mu taze mi kullanıyorsun ve aç yada tok karın farkediyor mu?
kizlar bu sabah esime ne zamandir tartilmiyorsun tartil bakalim kac kilosun dedim kilo sorunu olmadigi icin gerek duymuyor hic, neyse arkasindan bende ciktim bakalim dünden bugüne birsey degistimi diye ve cok büyük sok yasadim dünkü kilomdan 1.5kg fazla ciktim ki dün 30kb almistim sizce nedendir ya acayip moralim bozuldu
regl mi olacaksın.. ya da vucut ödem oluşturmuştur.. dolunay günü bugün vücudun sıvı tutma durumu yaratıyormuş ... bence ödemdir kb düşük tutmuşsun.. ya da vucut alıştı kb değerine biraz düşür istersen kb ni bi de öyle dene .. sarımsak çayının tarifini verdim onu deniyebilirsin ödem atıyor bağırsak çalıştırıyor yağ eritiyor metabolizma hızlandırıyor.. hiç canını sıkma umutsuzluğa kapılma mutlaka geri verirsin yer etmeden eritirsin öpüyorum seni canım.. bu arada geçmiş olsun allah acil şifalar versin
kizlar bu sabah esime ne zamandir tartilmiyorsun tartil bakalim kac kilosun dedim kilo sorunu olmadigi icin gerek duymuyor hic, neyse arkasindan bende ciktim bakalim dünden bugüne birsey degistimi diye ve cok büyük sok yasadim dünkü kilomdan 1.5kg fazla ciktim ki dün 30kb almistim sizce nedendir ya acayip moralim bozuldu
nerdesin canım ya, merak ettim seni, gerçi yazmıcam demiştin ama cuma yazarsın diye düşünmüştüm, iyi olmana sevindim.
Bence detoxla verdiğin suydu canım ya, o yüzden olabilir, vucud sonra tekrardan kendini topladı tabii, gerçekten iki günde yağdan kaybetmiş olmazsın bi buçuk kiloyu detoxla
hiç üzülme bence, arkadaşlarında dediği gibi sağlıklı besleniyoruz, arada kaçamağımızıda yapıyoruz, takma kafana canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?