Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ayy evt dün ablamla anneme de yaptım aç kalırım daha ii dediler o kadar ıyk yani.. ama etkisi böyle devam ederse hiç bırakmam içerim valla.. sabah öğle içiliyor tercih edenler için akşamda alınabilirmiş..inşallah sende iyi etki alırsın cnm bizde seni çok seviyoruz iyi ki sende varsın

Ben de sabahtan 2 bardak için demledim sarımsaklarımı..Oglen de içicem bakalım hakikaten merak etmiyor degilim...Etki ederse ben de kesin içerim..Ama ev bile sarımsak koktu rezalet yani kokusu..
Midem yanmadı allahtan sabah sabah sarımsagı icince..Neyse yeterki kilo verdirsin..:)

2 çay kaşığı balda koyunuz diyor görmemişim:96::96: iki çay kaşığı bal 8 kb ona göre hesap yapayım 3 çay kaşığı 12 kb yapar ben bardağına en iyisi bir çay kaşığı bal koyayım üç kez içecem günde

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben arkadaştan duydum eşi 6 kilo vermiş çörekotu tozu ile ikbalin programında ki doktor ömerin yazılarını okuyunca bende satın aldım 6tl dün başladım 1 tatlı kaşıgı yemeklerden yarım saat önce aç karnına 1 bardak ılık suyla yada bal ,yogurt vs en iyisi bence su gelişmeleri burdan yazarım bakalım kilo verebilecekmiyim boyum 1.78 kilom 82 , 70 kilo idealim dua edin vereyim yaz tatilinde tüp bebek yaptırcaz bu yüzden acele etmem lazım görüşürüz

süpersin canım:13: Nil Gün nün mü

yok canım nilgünün değil,gerçi netten bir ara nilgününkileri de indirmiştim ama dinleyince şey diyor,eğer bu bir kopyaysa etkisini göstermeyebilir tarzı birşey diyor :))) geri planda özel vuruşlar filan mı varmış neymiş öyle bişey.o yüzden emin olamadığım için şimdilik onu dinlemiyorum.hayatım değişti diye bi site var,ordan kilo verme subliminalini indirdim,dün gece başladım dinlemeye,uyurken dinliyorum en kolayı.bakalım neler olacak,eğer bi sonuç alamazsam nilgünün orjinalini alıcam :))

süpersin :)) peki submineral müziği neymiş ben de onu merak ettim açıkçası :)) nette de bulamadım valla bişey,orjinal bişey olsa gerek

sofcum,gelişmeleri merakla takip ediyorum,nefis çayınla ilgili :))

buket hoşgeldin,Allah sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah.Verirsin arkadaşım yaa,dikkat ettikten sonra...senin çayla ilgili de bizi bilgilendirirsen seviniriz tabiki :)

ay neresi nefisss bildiğin kabuuussss şaka bi yana bir çay kaşıgı balla daha katlanabilir bir tat oldu 2 3 haftada ciddi kilo kaybı diyor hade bakam görcez

Son düzenleme:
merhaba kizlarrr
dün giremedim pek, dogum günü vardi komsumun kardesinin
ondaydim 1 kg pizza yaptim pastalar yaptim... baya zordu benim icin
cok az kacti rejim,

ceyrek pizza yedim tadimlik
3 kasik pudding aldim
2 kasik makarna salatasi

4 yumurta peynirli omlet
4 salam
kasar peynir

5 saat mutfakta I$ (baya yoruldum spor diyin :))) )
2 litreden fazla su

yediklerim bunlar bütün gün icinde DÜN

50 puani gecmemisimdir

BUGÜN:

sabah: 2 yumurta peynirli omlet, yesil cay
aksam salata yemegi düsünüyorum bakalim

kızlar bana düşmez ama kim kaç kilo vermiş merak ettim şöyle bi baktım size de aktarim.. aslı çizelge hazırlama konusunda senin daha iyi olduğunu düşünüyorum hani hazır bu görevi üstlenmişken devamını diliyorum. naçizane çizelgem üstün körü olsada sizle de paylaşmak istiyorum.
gülaybcn................. + 400 gram - 63.60:95::95::95::95:
terkenhatun............. + 300 gram - 59.50:95::95::95::95:
cansude.................. + 200 gram - :95::95::95::95:
peri........................ sbt -71.70
chess..................... sbt -
semiluna................. sbt - 72.70
begooonya.............. - 200 gram - 62.20
sof........................ - 200 gram - 67.50
aldente.................. - 200 gram - 70.20
esra55................... - 500 gram - 59.50
esoess................... - 600 gram -
lion24.................... - 1.00 kg -
aylin..................... - 1.00 kg - 93.00
azra2004............... - 2.00 kg -
gumustutam............ - 2.100 kg
kilo veren tüm arkadaşları tbrk ederim

sof'cuğum eline sağlık liste güzel olmuş.
gelelim şu meşhur nefis(!) çaya :))
zencefili toz mu taze mi kullanıyorsun ve aç yada tok karın farkediyor mu?

sükür su anda gözlerim daha iyi ve ilk isim hemen buraya girmek oldu

aslicim canim insallah en kisa sürede problemleriniz düzelir ama sana karamsarlik yakismiyor cünkü biz asliyi o sekilde tanimadik sen her zaman olumlu düsünen ve güclü bir karaktersin ameliyat oldugunda oglusun iki defa hastaneye yattiginda pozitifligini hic kaybetmedin arti o sekilde herkese moral dagittin biz de senin yanindayiz canim bizde seni cok seviyoruz

kizlar bu sabah esime ne zamandir tartilmiyorsun tartil bakalim kac kilosun dedim kilo sorunu olmadigi icin gerek duymuyor hic, neyse arkasindan bende ciktim bakalim dünden bugüne birsey degistimi diye ve cok büyük sok yasadim dünkü kilomdan 1.5kg fazla ciktim ki dün 30kb almistim sizce nedendir ya acayip moralim bozuldu

sof'cuğum eline sağlık liste güzel olmuş.
gelelim şu meşhur nefis(!) çaya :))
zencefili toz mu taze mi kullanıyorsun ve aç yada tok karın farkediyor mu?

cnm bugün ikinci gün.. ben bir bardak ölçüsünü verim sıcağı sıcağına yapıyorum içiyorum. aç karnına içiliyor sabah ve öğlen tercih edilirse akşamda alınabilirmiş.

malzemeleri:
bir bardak su
bir silme tatlı kaşığı zencefil
bir diş sarımsak
bir tatlı kaşığı limon
bir çay kaşığı bal

yapılışı:
bir bardak suyu cezveye koyuyorsun bir tatlı kaşığı zencefili ekliyorsun. kaynayana kadar bekliyorsun. kaynayınca bir diş sarımsağı ezip ilave ediyorsun. ağzını kapatıp ocağı kapatıyorsun. 4 5 dk dinlendiriyorsun. süzerek bardağa alıyorsun. içine bir tatlı kaşığı( ben 1 çorba kaşığı koyuyorum tadını hafifletiyor ) limon koyuyorsun. bir çay bardağı bal ilave edip karıştırıp içiyorsun. ( bal 2 çay kaşığı diyor ama kb sini hesapladığım için bire indirdim günde üç kere içiyorum bir kaşık bal 4 kb toplamda 3 kaşıktan 12 kb oluyor ) aç karnına olacak. ben sabah öğle akşam içiyorum. yarın tatılacam bakalım ödem mi attı yağ mı eridi yarın belli olacak canım

regl mi olacaksın.. ya da vucut ödem oluşturmuştur.. dolunay günü bugün vücudun sıvı tutma durumu yaratıyormuş ... bence ödemdir kb düşük tutmuşsun.. ya da vucut alıştı kb değerine biraz düşür istersen kb ni bi de öyle dene .. sarımsak çayının tarifini verdim onu deniyebilirsin ödem atıyor bağırsak çalıştırıyor yağ eritiyor metabolizma hızlandırıyor.. hiç canını sıkma umutsuzluğa kapılma mutlaka geri verirsin yer etmeden eritirsin öpüyorum seni canım.. bu arada geçmiş olsun allah acil şifalar versin

iyi dileklerin icin sagol canim regl dönemim degil bende anlam veremedim niye fazla ciktigima:44: kb degerini biraz düsür demissin ama ben genelde 30 civari tutuyorum bugün yesil salata disinda kb almadim insallah kalici kilo olmaz:95: bizim evde sarimsak yenmez evde sarimsak yok asli ev bile sarimsak koktu diyor esim nefret eder sarimsak koksundan onun icin denemem biraz zor

Son düzenleme:
aylin selam canim uzun süredir girmiyorsun herhalde su an sayfada oldugunu görünce hemen yazayim dedim kaufland'dan dedigin cikolatayi aldim pea marka ayrica kohlrabi aldim yarin verdigin tarifi deniyecegim sen neler yapiyorsun dietin nasil gidiyor:97:

selam ,
bugün serbest günüm.tatlılara boğdum kendimi.evdeki klayemde sorun var.zorlukla yazıyorum.yazdıklarınıza bir gözattım.çay tarifi veilmiş,sonuçlar yazılmış.teşekkür etmek düşüyor bana da çabalarınız için
iyi akşamlar.

merhaba ppericim ve tabikki bütün diger kzlaraa :)
ben iyim evet baya uzun zamandir ugrayamadim kilo bildirimi de yapamadim cünkü baskül yok. Antalya'ya tatile gittim geldim derken buraya cok giremedim ama rejim aksamadi:) antalyada az biraz kacamaklar oldu tabii ama kendimi yinede iyi hissediyorum. Cikolatayi begendin mi? Ben gecenlerde bi parca normal cikolata yedim ve tadi garip geldi. Galiba bu yapay sekerlere damak tadim cok alisti. Kohlrabi de süper oluyo yaaaa, bak canim cekti simdi:)) biz annemle onu firina vermeden önce altina Kartoffelgratin icin olan tozlar varya onu suyla karistirip dökmüstük öyle pisirmistik:)

Bu arada Adasim Aylin90 hosgeldin yine aramiza:) nasilsin uzun uzun zamandir yoktun ama sevindim seni burda gördügüme:)

Kizlar ya bugün Maviden kot aldim ve 29 beden cok mutlu oldum hatta LTB de 28e bile girdim:)

nerdesin canım ya, merak ettim seni, gerçi yazmıcam demiştin ama cuma yazarsın diye düşünmüştüm, iyi olmana sevindim.

Bence detoxla verdiğin suydu canım ya, o yüzden olabilir, vucud sonra tekrardan kendini topladı tabii, gerçekten iki günde yağdan kaybetmiş olmazsın bi buçuk kiloyu detoxla
hiç üzülme bence, arkadaşlarında dediği gibi sağlıklı besleniyoruz, arada kaçamağımızıda yapıyoruz, takma kafana canııım

Son düzenleme:

damla etkisini hemen gösterdi bende o kadar cok özledimki sizleri girmek istiyorum ama gözlerimin ici resmen sisti normalde bile acik tutamiyordum neyse yeniden aranizdayim ben cuma günü girip kilo bildirimi yaptim demekki senin gözünden kacmis ayni ciktim bu 1.5 kilo fazlalik gercekten moralimi bozdu daha cumayi yeni gectik simdiden bu fazlalik yüzünden bir dahaki cumayi düsünmeye basladim haklisin saglili besleniyoruz dedigin gibi ama kacamak yaptigimda fazla cikmayi anliyorumda tam diet yaptigimda fazla cikinca etkileniyorum ister istemez bu hafta sonu kacamak yok hatta cumaya kadar hic yok martin sonu yaklasiyor 70'i terketmem lazim ammada cenem düstü kac gündür yazmayinca böyle oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…