1-sympathique--------------başlangıç kilosu- 56
2-periliev-----------------------------------------------
3-vildand----------------------------------------------- 61
4-lya---------------------------------------------------- 70.5
5-psigo------------------------------------------------
6-editoryal------------------------------------------- 59
7-yağmur9303------------------------------------- 84.6
8-sude_tolga--------------------------------------- 55
9-bhtykzkylmz------------------------------------ 52.7
10-qwert---------------------------------------------- 63.5
11-nix------------------------------------------------- 59
12-vildan--------------------------------------------- 61
13-26lilyum35-------------------------------------
14-paresssss------------------------------------- 50.4
15-eylülce----------------------------------------- 82
16-bubu-------------------------------------------- 65.6
17-referans-------------------------------------- 74.8
18_zemus........................................l 65.8
listeden çıkmak isteyen msj atsın sileyim girmek isteyende kilosuyla birlikte yazsın. özelim açık . hadi hayırlı olsun hihoyyyt
ya bu ekmek olayı beni öldürecek yemin ederim. ben pisboğaz adamım öle bi dilim ekmek falan olmuyo. sabah yürüyüşe çıkıyorum kapalı oluyo heryer sonrada üşeniyorum. yarın çıkıp bi tavuk alayımda kurtulayım. ama enteresan bu yemeye yinede kilo verdim iyimicokacimcoook nedemek canım rica ederim sen kayıptın bütün gün bende boştum nolucakbazı arkadaşlar kayıp buarada kilo bildiriminede dönmediler başka şey içinde klava:
merhaba canım
bildiğim kadarıyla ekmek diyeti sana uygun.bir araştır istersen ekmek diyetini günlük yemen gerek miktarı koymuşlar ve sadece ekmekte yiyebilirsin yada ekmek yerine tercih edebileceğin yiyecekler var.
Arkadaşlar aslında bende yapmaya karar verdim hatta puan değerlerini bile kopyaladım.Ama sonra düşündüm 2 hafta yapacağız kilo vereceğiz tamam ama 2 hafta sonra bırakınca ne olacak?Bence verdiğimiz kiloları geri alacağız hatta fazlasıyla.Neden fazlasıyla çünkü sucuk,sosis,salam,kaşar vs.en çok kilo aldıran çok yağlı yiyecekler hiçbir sağlıklı diyet listesinde bu ürünleri göremezsiniz.Bu diyeti uyguladığınız sürece kilo verirsiniz ama bıraktığınız anda fazlasını alırsınız bence.
Yanlış anlamayın amacım kimseyi yargılamak değil sadece düşüncemi söyledim.Diyeti bırakıp üstünden 2 hafta geçmiş birisi hala kiloları geri almadım diyorsa bende denerim hatta.Sağlıkla kalın...[/QUOT
2 hafta sonra da puanı 60 70 arası tutmak gerekiyo canım yoksa pasta börek yenirse daha önce ne yapmış olursan yap yine de alırsın kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?