karbonhidratarınn miktarı pişmiş mi pişmemiş mi olarak ölçülecek arkadaşlar? 100 gr fasülye pişmemiş hali i pişmiş hali i? 1 tabak kurufaülye yedim de.. kaç puan olarak alsam acaba? başka seçenek olmadığı için yemek zorunda kaldım Çok üzgünüm çoook
psiqo...............................59.........................belli degil
sympathique....................57.........................56.......................1 kilo vermis
degua..............................55........................belli degil
lya..................................71.5......................71.5.................... aynı
HaaNDaaN.......................62........................belli degil
vildand.............................62........................61.........................1kg vermiş
samimikiz........................56........................53.........................3 kilo vermis
cimcime81.......................99.7.....................99.1......................600 gr vermiş
fındık................................63...................... belli degil
bhtykzkylmz.....................53.5....................52.7........................800 gr vermis
aaybis..............................64.......................belli degil
bubu09.............................66.4.....................belli degil
zeynep kurubaş.................67.......................belli degil
medyumranya....................98......................belli degil
eylülce..............................83........................82.........................1 kilo vermis
ankadiyar..........................62........................belli degil
nix...................................60.6......................59.........................1.6 kilo vermis
atladımmı kimseyi kızlar
ben cuma başladım tam 2 kilo verdim.verme tarafı iyide verdiklerimizi nsl koruyacağız o şimdiden stress yapıyo bende offf
sympathique....................57.........................56.......................1 kilo vermis
degua..............................55........................belli degil
lya..................................71.5......................71.5.................... aynı
vildand.............................62........................61.........................1kg vermiş
samimikiz........................56........................53.........................3 kilo vermis
cimcime81.......................99.7.....................99.1......................600 gr vermiş
bhtykzkylmz.....................53.5....................52.7........................800 gr vermis
eylülce..............................83........................82.........................1 kilo vermis
nix...................................60.6......................59.........................1.6 kilo vermis
atladımmı kimseyi kızlar
ekledim zemus arkadaşım. madem yeni liste oluşturulacak katılmak isteyen arkadaşlar buraya yazsın yada bana msj atsın yarın sabah tam listeyi koyarım bu geçen haftanın diyet sonucu düzeltirim arada kilolarını söyleyen olursa.
yeni liste tarihi 9 mart 16 mart arası ama sonuçları bildirecekseniz arkadaşlar. bu haftaki gibi olmasın.
son durum 53.4 :lepi:2 ve 9 mart arasi karbonhidrat diyetinde olanlar
degua..............................55........................53.4
lya..................................71.5......................belli degil
vildand.............................62........................belli degil
cimcime81.......................99.7.....................belli degil
NOT
arkadaslar ben artik listeyle ilgilenmek istemiyorum ,bir hafta boyunca bu diyeti uygulucam diyosaniz ,birisi listeyle ilgilensin duzenlesin bende varim
cunku cok kisi kilo bildirmedi ,kimi cikti ,kimi devam etmedi, kimi aldi derken olmuyo ben zaten calisiyorum fazla vaktim olmuyo aranizdan birisi yaparsa liste benide ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?