ooooooo masallah canim ne guzel bir hafta yapmisolsan rekor kirmis olursun desene ben valla daha 1 kilodan fazla verdigimi bilmme bir haftada
aman pes etme
aynen canim bende ,oyle diyet yaparim azcik veirm kacamak yapinca alirim ,al ver omrum diyetle geciyo
bu iste sayesinde yarisalarla
62den 57 ye kadr dustum
ve 57 de takildim kaldim bu diyetle 56 oldum regl olmama ragmen gercekten bu diyet insani cok motive ediyo ,vede cok zevkli oluyo
2 ayda okadar kiloyu asil verdin ,ayni diyeti simdi uygulasan vermiyomuusn peki
canim seni liteden bugunmu cikarim haftayami katilmak istemezsin
hic kilo veremedinmi peki
pazartesi geldi herkes kaciyo valla
aynen canim bende ,oyle diyet yaparim azcik veirm kacamak yapinca alirim ,al ver omrum diyetle geciyo
bu iste sayesinde yarisalarla
62den 57 ye kadr dustum
ve 57 de takildim kaldim bu diyetle 56 oldum regl olmama ragmen gercekten bu diyet insani cok motive ediyo ,vede cok zevkli oluyo
2 ayda okadar kiloyu asil verdin ,ayni diyeti simdi uygulasan vermiyomuusn peki
bugünde geçti kızlar biraz sınırı aşmış olabilirim ama 5 puan falan kadar senağlama
bişey olmaz heralde ayrıca kızlar ben bu diyete 84,5 la başlamıştım çizelgem yanlıştı yani listeyi yarın ona göre düzenleriz örnek olur herkeşe:icecream:
selam bayanlar dırencınıze hayran kaldım yanı. bende kılo vermek ısteyenlerdenım fakat cok farklı bır durumum var. ekmegı cok sevıyorum. ekmeksız doyamıyorum. yemek fazla aramam. et balık tavuk hıc olmasada olur. olursa da bırsuru ekmek yerım yanında tadını bastırsın dıye. salatayı cok tuketırım. yumurtayla fazla aram yok. yagla da aynı sekılde. corbayı cok severım. sekerle hıc aram yok cayımı zaten oldum olası sekersız ıcerım. kahvaltılık yıyeceklerı cok severım. dıyet yapamıyorum bıraz acıkınca heryerım tıtrıyor basım agrıyor sınırlerrım oynuyor. bana deseler kı aksam a kadar sadece ekmek yıyeceksın havalara ucarım ben. sızce ben neler yapabılırım. bıldıgınız bır seyler varsa lutfen yardımcı olun . neler yıyebılırım. bana uygun bır dıyet bılıyormusunuz. bana lınk verırsenız cok sevınırım. hepınızı teker teker kutluyorum arkadaslar. 65 kıloyum ama kılolarım sadece bacak ve basen bolgemde toplanmıs vazıyette cok kotu gorunuyorum artık. son zamanlarda sabahlara kadar netten zayıflatıcı urunler caylar macunlar falan bakıyorum kafayı yıcem yakında...sımdıden teskkurler herkese..
canım benide yeni haftaya eklermisin ben dün başladım 500gr gitti devam edicem 84.6 kg ile başladım bana uygun bir diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?