ya sen 1,5 ayda 15 kg verdim diyosun bi zahmet harfiyen naptını yazsan.bende bi sorun vra kesin eksik bi kaç tahtam var.senelerdir 7 ile 15 arası değişir vermem gerken kilo da ben bi türlü veremedimakannehir
kilom 96,9 yine kg almisim! olamaz olmamali cok üzgünüm!
ümidimi kaybediyorum ben ya. offfffffff
sena birde ben anlasam hatta dün yazdim yediklerimi
acaba bu diyet benim bünyeme uygun degilmi? anlamiyorumki. iki aydir yapiyorum 4kilo verdim sadece
normal degil bu
ben bu kb diyetden evvel 6ögün diyetni yapiyodum haftada 1 tartiliyoduk topikde onunla yaklasik 12 kg filan verdim
sonra bu diyetegecis yaptim iki ay olduolucak 3 4 kg filan anca
ve su iciyorum düsün hic su icmem ben aslinda 12 kgda susuz verdim
harfiyen uyuyorum selinin dediklerine beni yönetiyo bu diyetde bakalim ne dicek kesin yine bi hata yapmisimdir selinim aciklar bana
yilmicam sena istemiyorum dün görümcem takti bana kafayi begenidi sordu sordu durdu
begendi beni yani düsün dahada vermek istiyorumofff cok karisik aklim
seline sormadan birsey yapmam aslinda bu bes günü daha yapicam sonra bakicaz sonucunu merak ediyorum hem selin icinde bir tecrübe olur anliyomusun.
ben sevdim aslinda bu kb diyetini valla ama ne biliym acaba kafadan mi hazir degilim diyoya selin inanmak lazim diye anam anlamadimki ben ya
pilav yoktu kesinlikle
makarnaya sadece haslayip yagsiz salata ile yerdim
tatli desen hemen hemen hic belki sabah kahvaltasinda 1cay kasik recel. ve sifir su tüketiyodum.
patateside sadece sebzeyle yerdim
sonucda yine karbonla proteini karistirmazdim ben hic
meyveda ara ara yerdim
haklisin evet cok az yedim kb ama veriyodum
selin gelsin güzelce bi aciklasin selini cok sevdim burayi sizi cok sevdim burdan kopmak istemiyorum sena
ikibucuk üc ayda
nisanin 20si gibiydi galiba basladigimda
off senacim offf cok üzgünüm cok((((
anlatz anlatamam birde kabizim form cayida icmek istemiyorum aliskanlik yapiyo tembellikde yapiyo
vard