Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cikiyorum artik bebelerim durmuyo insallah selin gelir yazar
senacim dinledigin icin tskler görüsürüz
evetttt iki gundur dikkat ediyordum vucut inat etti ben inat ettim bi aydir 90.8 ile 89 kusurlardaydim
bu sabah nihayetinde 87.4 gordum ama cuma gunu degistircem tickerimi
ben puandan ziyade artik sadece sebze meyve et sut urunu diyeti yapmaya basladim makarna patates pilav ve ozellikle ekmek sifir grissini ndahi yok artik hadi bakalim kaç gun dayanicam boyle :)) bide kizlar iki gundur hem leslie hemde yuruyus yapiodum
hepinize kolya gelsin ve bu arada hayirli ramazanlar
pilav yoktu kesinlikle
makarnaya sadece haslayip yagsiz salata ile yerdim
tatli desen hemen hemen hic belki sabah kahvaltasinda 1cay kasik recel. ve sifir su tüketiyodum.
patateside sadece sebzeyle yerdim
sonucda yine karbonla proteini karistirmazdim ben hic
meyveda ara ara yerdim
Merhaba kızlar, hepinize hayırlı Ramazan'lar diliyorum.
Selinim hoşgeldin cnm bug
n baya geciktin bundan sonra topiqe geç gelenlerden haraç alıcamsempatiksalakcinni canım bişey sorucam sana hani hep derdin ya bize acıktıqınız anda mutlaka yiyin yoksa yaq depolarsınız diye ben mesela sabah biraz acıkır gibi oldum bu ramazan boyunca yaq depolayacaqız anlamınamı geliyor bitanem
Selinim hoşgeldin cnm bug
n baya geciktin bundan sonra topiqe geç gelenlerden haraç alıcamsempatiksalakcinni canım bişey sorucam sana hani hep derdin ya bize acıktıqınız anda mutlaka yiyin yoksa yaq depolarsınız diye ben mesela sabah biraz acıkır gibi oldum bu ramazan boyunca yaq depolayacaqız anlamınamı geliyor bitanem
Evet hayatım, malesef aç kalındığında vücut doyduğu ilk öğünde bir sonraki aç kalma ihtimaline karşılık yağ depoluyor. Yani aç kaldığımızda değil, bu açlıktan sonraki ilk öğünümüzde. Yalnız burdaki ayrıntı, yediğimiz fazla karbonhidratları yağa çevirip depoluyor. Tam tersini biz zayıflamak için kullanıyoruz biliyosun. Özellikle iftarlarda karbona daha bir tikkat etmek lazım gerek, sebebi de bu hayatım, karbonu çok almazsan kısa sürede çok bir etkisi olmaz, ama uzun süreli aç kalmalarda ve direnmelerde küçük bir marul tanesini bile vücudun yağa çevirdiğini okumuştum. Bakınız, bilerek yemeyen buna rağmen zayıflayamayanların durumu.
Tüm diyet mantığımı çalıştırdığımda, eğer karbonu fazla almazsak sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Çünkü depo yapabilmesi için fazla olması lazım bişeyin, biz Ramazan'dan önce iyi yiyorduk aç kalmıyorduk ki inat edip depolasın.
kg verenleri cok kiskaniyorum ben yine 96,8deyim
moralim 0 sena. bu diyet bende neden olmadi ya öylede sevdimki üstelik cok kolay cünki