Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun cnm bence sen daha çok sebze aqırlıklı beslenmelisin önce saqlık

evet galiba benim bünyem sebzeyi istiyo
sende masallah iyi veriyosun sena

mübarek ayda alırsam korkusu başladı bu psikolojiyle akşam çorba içtim tıkandım normalde doymamam lazım 10 gün fala geçsede kilo almadıqımı görsem rahatlıcam cnm

bende öyle düsünüyodum kg alirmiyim diye almam cünki yeme aliskanligim degisti ve 15kg az degil yani gelen iltifatlarida unutmazsam kendime hakim olurum aslinda öglen yedigimi aksam yicem tavuk ve sebze yada sade etlisebze yemegi

bende öyle düsünüyodum kg alirmiyim diye almam cünki yeme aliskanligim degisti ve 15kg az degil yani gelen iltifatlarida unutmazsam kendime hakim olurum aslinda öglen yedigimi aksam yicem tavuk ve sebze yada sade etlisebze yemegi

iftar geç olduqu için eritmeye zaman kalmadan yatıyoruz ve sahurda tekrar yiyoruz bundan korkuyorum akşam içtiqim 1 tas çorba için bile yürüyüşe çıktım düşüm artık..

sena almiyalimda vermesemde olur öyle degilmi :)
ben inaniyorum ya almicam kg. selinde dedi saten tikaniyosun hemen diye ama zorla yersen alirsin tabi
ben gecen yil kg almadim iymi

ramazanin iz mübarek olsun herkesin. hayirli ramazanlar . sutem gecmis olsun. bol bol yesil cay ic.
kabizlik problemi ben dede var , ne yapayim bilemiyorum.zora sikistimmi hap iciyom.

merhaba kizlarrr,

erginsena cok iyi gidiyorsun masallah....yarin tartilma günü dimi??

suzan abla bende kabizlik cekiyorum ama artik, ramazandan önce ilik suyla beraber ve bir kuru kaysi yiyordum...simdide iftardan önce öyle yapiyorum acikcasi faydasini gördümm...cok gecmis olsun.

dün benimde iftarim cok hafif gecti. Kendime tavuk gögüsü almistim onu soslayip sonra tavada kizarttim o sosun yagiyla ama cok azdi....onunda yarisini yiyebildim diger yarisinida bu aksam yerim. Yanindada 150 gram kadar yogurt vardi. Ama cok su iciyorum. Sahurda 1 litre aksamda 1 litre zaten su cok sisiriyor. Umarim böyle yersem kilo almam.

teşekkür ederim cnm keşke hayatımdaki diqer şeylerde bu kadar iyi gitse.. evet canım yarın tartılma günümüz becerebilirsem bende yarın çizelgemi deqiştireceqim

SELİNcim nerdesin canım yaa sabah bir ara burda gördüm seni hiçbişey yazmadan gittin öqlen oldu yoksun merak ettim canım

Geldim hayatım, işler iki gündür çok yoğun, bir de Ramazan rehaveti eklenince.. Sabah uğradım iki satır yazıyordum tam beni çağırdılar yarım kaldı hepsi. Gördüm ama senin 1 kilo daha vermiş olduğunu, harikasın.

Hatunn, hoşgeldin. Sana da hayırlı Ramazanlar hayatım, özledik seni.
İnanmıyorum 55'e kadar düştün demek? 59'a çıkarak toplumun dayatmasını değil de sana yakışanı seçtiğin için de seni tebrik ediyorum, vallahi budur. Girdiğin bir ara kilonu nasıl koruduğunu da bildirirsen seviniriz. Düştükten sonra ne yapacağız sorularını birebir yaşayan başkaları da cevaplarsa daha iyi anlaşılır. Öptüm hayatım.

selam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar, hatun harikasın maşallah vallahi, bende 60a kadar durmak yok yola devam diyorum,

selincim çizelgeni hala değiştirmedin şekerim kaça düştün bakim :)) bende günde 2 kupa filan yeşil çay içiyorum düzenli şifa niyetine hadi bakalım :))

sena vallahi seni tebrik ediyorum vücudunu çözmeyi başardın hızla gider kiloların sağlıklı bir şekilde verirsin inşallah,

beni sormuşsun ben 4 kilomu k.h diyetiyle verdim şekerim 16 kilomu az ve sık yiyerek abur cuburu keserek ve kışın 7den sonra yemek yemeyerek verdim 1 ayda düzenli aurobik yaptım bu kış gene başlıycam nasipse... ama daha gidecek 10 kilom var şekerim inşallah verebilirim....

selinciğim yani hiç kaçamak yapmıyorum desem yalan olur şekerim ama sanki klom sabitlendi 1 aydır ne alıyorum ne veriyorum ama burda öğrendiklerimi mutlaka uyguluyorum ekmek ve şeker hiç hiç kullanmıyorum 2 günde bir dondurma dışında, mutlaka 2-3 lt su içiyorum, bakalım artık takip ediyorum sizi şekerim...

selincim uzun zamandır girip bakamıyordum ama sonunda fırsat buldum çok şükür. çok şeyler yazılmış hepsini okuyamadım. ben taşındım, bilgisayarım bozuldu, kızım hastalandı, ben hastalandım, sonra iyileşip köye gittik 20 gün kadar yani bir türlü olmadı buraya girmek.
bu arada kilo almadım ama vermedimde hala aynı kilodayım.sıcaklar bende şişlik yapıyor çok sinir bozucu.
tekrar sizlerle diyete başlıycam inşallah. bu arada tüm kızlara hayırlı ramazanlar olsun. tekrar görüşmek üzere.

sutem merhaba canım kilo vermişsin görünce çok sevindim inan. veremiyorum diye üzülüyordun çok iyi maşallah.
bende tekrar başlıycam yoktum uzun zamandır. öpüyorum canım.:lepi:

SELİNİM, senin de dediğin gibi rejime uyduğun sürece zayıflıyosun... kilo almak için de : rejimi tamamen bozmadım..vücudumun ibresi şaşmasın diye.naptım? hergün belli miktarda tatlı yedim zevkle..bi gün frambozlı pasta, bi gün 3 dilim fıstıklı baklava... özlediğim tatlıları, ama miktar belli, abartmadan ....derken o 4 kiloyu aldım...şimdi karbonla yine mesafeliyim ama eskisi kadar katı değilim.. yine uno denge light yiyorum.. 2 dilim kahvaltıda, 1 dilim de ikindi gibi, son dilimin üzerine becel ve diyabetik reçel sürüyorum, bana göre günün en güzel öğünü oluyo...meyveyi biraz arttırdım,biraz da sebzeyi...böyle iyiyim...kuş gibi hafifledim walla.daha enerjik ve çevik,, şekerle belli bi oranda da olsa yakınlaşmak iyi geldi...sonuçta beyin sadece ve sadece şekerle çalışıyo.ara da bitter çikolata atıyorum ağzıma....bütün yazı yüzerek ve yürüyerek geçirdim.. tartıda 59 olduğum halde gören daha zayıf olduğumu söylüyor... yalnııııııııızz, EŞİM kafayı yemek üzere , kızlar,hem dişler hem kilo , adam kudurdu walla....peşimde... işte böyle kızlar....her anlamda darısı başınıza İNŞALLAH.

sutem merhaba canım kilo vermişsin görünce çok sevindim inan. veremiyorum diye üzülüyordun çok iyi maşallah.
bende tekrar başlıycam yoktum uzun zamandır. öpüyorum canım.:lepi:

canim seni gördügüme cok sevindim evet kg verdim ama kb bana yaramadi vucudum bünyem kabul etmedi gibi bisey birakmak zorunda kaldim ama yinede burdan cok sey ögrendim allah selinimden razi olsun okadar sabirlar bir bir anlatti bikmadan yilmadan cünki beni en iyi o anliyo öyle degilmi selinim :)
sanada gecmis olsun tez zamanda dön artik

az evvel tartildimda :) cok ho$uma gitti 95,5 gördüm oh be aclikdanda olsa bile gördümya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…