eski diyetime dönmemde yine zaman alicak bünyemin alismasi icin insallah problem cikmaz,
felaket kabizim üstelik karnim patliyo dün birden hastalandim üsüme geldi terledim dizlerim titredi karnim midem üsüdü cok kötüydüm aksama kadar. dünde niyetli degildim üstelik.
evet galiba benim bünyem sebzeyi istiyo
sende masallah iyi veriyosun sena
bende öyle düsünüyodum kg alirmiyim diye almam cünki yeme aliskanligim degisti ve 15kg az degil yani gelen iltifatlarida unutmazsam kendime hakim olurum aslinda öglen yedigimi aksam yicem tavuk ve sebze yada sade etlisebze yemegi
sena almiyalimda vermesemde olur öyle degilmi :)
ben inaniyorum ya almicam kg. selinde dedi saten tikaniyosun hemen diye ama zorla yersen alirsin tabi
ben gecen yil kg almadim iymi
merhaba kizlarrr,
erginsena cok iyi gidiyorsun masallah....yarin tartilma günü dimi??
suzan abla bende kabizlik cekiyorum ama artik, ramazandan önce ilik suyla beraber ve bir kuru kaysi yiyordum...simdide iftardan önce öyle yapiyorum acikcasi faydasini gördümm...cok gecmis olsun.
dün benimde iftarim cok hafif gecti. Kendime tavuk gögüsü almistim onu soslayip sonra tavada kizarttim o sosun yagiyla ama cok azdi....onunda yarisini yiyebildim diger yarisinida bu aksam yerim. Yanindada 150 gram kadar yogurt vardi. Ama cok su iciyorum. Sahurda 1 litre aksamda 1 litre zaten su cok sisiriyor. Umarim böyle yersem kilo almam.
KIIIIIIIZZZZZZZZZLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAR ben geldim...tatil bitti ve evimdeyim..herkese hayırlı ramazanlar...sağlık ve mutlulukla nice ramazanlar görüp geçirelim İNŞALLAH. ben şu an 59 kiloyum. bi ara 55 edüştüm ve yüzüm çok küçülmüştü, puan hesabıyla 4 kilo aldım ve bu halimi hem ben hem ailem daha beğendik..bu kilomu korumak kaldı bana sadece..beyaz askılı elbiseler aldım kendime çeşit çeşit ....hasret kalmışım beyaz giymeye ben ... abarttım elbise olayını... ilk giydiğimde şunu düşündüm..beyazın içinde zayıf durabiliyosam gerçekten zayıfladım demektir .benim ölçüm buydu.aynaya baktım ve inanamadım, evet beyaz askılı elbisenin içinde bile zayıf kuğu gibi bi kadın gördüm aynada... nasıl mutlu oldum .anlatamam. darıı her isteyenin başın a İNŞALLAH.bi de dişlerimi yaptırdım komple üst damak.. şimdi bembeyaz inci gibi gülğmseyen bi ağzım oldu... hem kilo vermem hem de yeni dişler ve gülüşümden dolayı bu yaz ne iltifatlar aldım tahmin bile edemezsiniz...ama geçen yaz tam tersiydi bu durum...işte böyle arkadaşlar..yeniden topicte olmak güzel.. fırsat buldukça giricem.... öpüldünüz
bende öyle düsünüyodum kg alirmiyim diye almam cünki yeme aliskanligim degisti ve 15kg az degil yani gelen iltifatlarida unutmazsam kendime hakim olurum aslinda öglen yedigimi aksam yicem tavuk ve sebze yada sade etlisebze yemegi
sutem merhaba canım kilo vermişsin görünce çok sevindim inan. veremiyorum diye üzülüyordun çok iyi maşallah.
bende tekrar başlıycam yoktum uzun zamandır. öpüyorum canım.:lepi: