Canım benim Allah razı olsun, gelecek sene inşallah. Senin de Ankara'dan herhangi bir ihtiyacın olduğunda çekinme sakın.
Cidden hayatım, hepimiz belki de yüzlerce kez diyete başlayıp başlayıp sonra vazgeçmedik mi sanki. Bu çok normal bişey. Biliyor musun ben hayatımda Pazartesi başladığım hiçbir diyette başarılı olamadım. Saysak senin başlayıp da vazgeçtiğin diyetlerin belki iki üç katı yapmışımdır ben :))) Artık diyetteyim dediğim herkes kahkaha atıyordu bana. Mesele diyet yapmak değil, başlamak hiç değil. Mesele yemek sistemini, yediğin şeyleri değiştirebilmek.
Senin tarzını ben biraz bana benzettim. Daha önceki tüm konuşmalarımızın toplamını düşündüğümde aynı benim gibisin sanki. Ben de yerimden kalkıp şurdan şuraya adım atamıyordum, tamamı moralsizlikten aslında. Benim sorunum devam sorunu idi, bakıyorum şimdi bazı kızlarımıza başladılar kaç ay oldu ve hala devam ediyorlar, maşallah diyorum. Ben yapamazdım şahsen. Çünkü bana destek veren hiç kimse yoktu etrafımda. Sadece uygun diyeti buldum tesadüfen belki.
Bu iş yalnızsan çok zor başarılıyor, ama yanında yörende olumsuz olmayan, seni iyi yönde motive edebilecek, eleştirmeyen birileri varsa ve bu iş çok daha kolay oluyor. Ben ve buradaki herkes de zaten kilo alanları değil, kilo alanları eleştirenleri eleştiriyoruz.
Böyle bir ortamı yakalamışken bir an önce aramıza katılmanı diliyorum hayatım. Sloganımı beğendiysen tamamını yazayım "Gel, ne yediysen ye yine gel, bin kere bozsan da diyetini yeniden gel" sempatiksalakcinni