Wildrosee uygulamak yok, sadece kaydet sen :))) Kişilere özel yazdım ben onları. Tamam mı aşkım.
a.s tamam ben de çok seviyorum senia.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wildrosee uygulamak yok, sadece kaydet sen :))) Kişilere özel yazdım ben onları. Tamam mı aşkım.
yok selin abla benim durmadi hic (tütütütüt masallah diyelim :) ) hatta gecen salidan cumartesiye kadar yine 1 kilo vermistim. aslinda bu sali yine tartilmam gerekiyordu ama regl oldugum icin cikmadim tartiya cuma bakarim artik kac kg gitmis yada gelmis :)
günaydin arkadaslar :)
bu sabah tartiltimda :) serbest oldugu icin hani
97,2 ciktim 600gr gitmis dün basladim bi nevi ben saf protein almaya elimden geldigi kadar dikkat ettim bugün tam yapicam.
in
selin canim kiz ne kadar dua aldin biz hafif siskolardan :) allah ne muratin varsa versin yafrum seksi kari
gunaydin erginsena .. siteyi açan çayi da ocaga koymustur dimi :) ben bir bardak içerim zahmet olmazsa tabiki sekersiz :))))
saka bi yana bende bu sifir puan gununu deniyecegim bugun uc haftada 1kilo100 gram verdim .. eskidende kaçamaklarim oluyordu bu son uc haftadada oldu biraz metabolizmayi hizlandirmam gerek
96.8 den 90.8 e kadar dusmek kolaydi , 90.8 den 89.7 ye uc haftada udstum .. selin ablanin dedigi gibi kritik 90 kilo :)
hadi Allah bize kolaylik versin kizlar :)
selin de bakıyım neymiş bu tam protein detoksu.daha neler duycaz.benim gibi iradesi sıfır olanlar yapabilirmi ki:roflol:ramazan için de planlarım var diyodun noldu