Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yok selin abla benim durmadi hic (tütütütüt masallah diyelim :) ) hatta gecen salidan cumartesiye kadar yine 1 kilo vermistim. aslinda bu sali yine tartilmam gerekiyordu ama regl oldugum icin cikmadim tartiya cuma bakarim artik kac kg gitmis yada gelmis :)

yok selin abla benim durmadi hic (tütütütüt masallah diyelim :) ) hatta gecen salidan cumartesiye kadar yine 1 kilo vermistim. aslinda bu sali yine tartilmam gerekiyordu ama regl oldugum icin cikmadim tartiya cuma bakarim artik kac kg gitmis yada gelmis :)

oh ya ne güzel.bide bana kızıyodunuz 70 puanlarda gezdiğim zaman.ben biliyorum kendimi ya.çok çok iyiydi o beğenmediğiniz 70 puan bile:dilcikar:

Günaydın arkadaşlar bakın erkenden kalkıp siteyi açtım yoksa dışarda kalırdınızsempatiksalakcinni

gunaydin erginsena .. siteyi açan çayi da ocaga koymustur dimi :) ben bir bardak içerim zahmet olmazsa tabiki sekersiz :))))

saka bi yana bende bu sifir puan gununu deniyecegim bugun uc haftada 1kilo100 gram verdim .. eskidende kaçamaklarim oluyordu bu son uc haftadada oldu biraz metabolizmayi hizlandirmam gerek

96.8 den 90.8 e kadar dusmek kolaydi , 90.8 den 89.7 ye uc haftada udstum .. selin ablanin dedigi gibi kritik 90 kilo :)

hadi Allah bize kolaylik versin kizlar :)

günaydin arkadaslar :)

bu sabah tartiltimda :) serbest oldugu icin hani
97,2 ciktim 600gr gitmis dün basladim bi nevi ben saf protein almaya elimden geldigi kadar dikkat ettim bugün tam yapicam.
in
selin canim kiz ne kadar dua aldin biz hafif siskolardan :) allah ne muratin varsa versin yafrum seksi kari

Günaydın kızlar, bakıyorum yine erken açılmış site :))) Eeee anahtar sağlam ellerde.
Serapcım, bu tam kilolarda kilo vermenin durması olayını epey araştırdım, kilo durmalarının neredeyse yüzde 90'ı tam kilolarda bu da demek oluyor ki olay tamamen psikolojik. Bu psikolojik süreç bazen 5-6 ay bile sürebiliyor, bazı olumsuz tiplerde ama bizde sürmez, neden çünkü biz olayın asıl nedenlerini biliyoruz. Neden kilom takıldı, ne oluyor demiyoruz. Bunu çözmek için de atak yapıyoruz ve her halükarda kilo vermemizi sağlayacak yeni bir beslenme tarzına geçiyoruz hemen.
Yeni bir tam rakama düşmek heyecan vericidir, sanki bir günde on kilo vermiş gibi hissedersiniz. 79 kiloya düştünüz diyelim, 71 e inene kadar sıkıntı yaşamazsınız, diyete uygun beslenirseniz tıkır tıkır gider. Ama 71'e gelince sizde bir heyecan olur, çünkü 6'lı rakamlara yaklaşırsınız. işte bu 71 ile 68 arası sıkıntıdır. 69'da oynak bir kilodur.
Bunu da yenmenin çaresi var elbette. Öncelikle bunun, bu kilo takılmasının bize beynimizin bir oyunu olduğunu bileceğiz ve daha önce bize kilo aldıran bir nevi düşmanımız olan :))) beynimizi bir kez daha yenicez. Bu savaşta çok etkili silahlarımız var, kesin dayanamayacak.
Kilosu takılanlar muhakkak bu tam protein detoksunu :) uygulasın arkadaşlar
.

günaydin arkadaslar :)

bu sabah tartiltimda :) serbest oldugu icin hani
97,2 ciktim 600gr gitmis dün basladim bi nevi ben saf protein almaya elimden geldigi kadar dikkat ettim bugün tam yapicam.
in
selin canim kiz ne kadar dua aldin biz hafif siskolardan :) allah ne muratin varsa versin yafrum seksi kari

Amin canısı, aminnn. Bu arada tebrikler, normalde sende günde yarım ya da 1 rahat gider diye tahmin ediyorum. Ayy bugün işin zor hayatım Allah kolaylık versin.

günaydinlar herkese yoksa tünaydinmi desem :)
sutem abla bende bu sabah basladim saf protein almaya bakalim nolcak ...annemden gizli yapiyorum bunu cünkü kiziyor bana ekmek yemiyorsun diye hatta sirf onlarla kahvalti yapmamak icin gec ciktim yataktan :))
yarini sabirsizlikla bekliyorum zemuszemus

gunaydin erginsena .. siteyi açan çayi da ocaga koymustur dimi :) ben bir bardak içerim zahmet olmazsa tabiki sekersiz :))))

saka bi yana bende bu sifir puan gununu deniyecegim bugun uc haftada 1kilo100 gram verdim .. eskidende kaçamaklarim oluyordu bu son uc haftadada oldu biraz metabolizmayi hizlandirmam gerek

96.8 den 90.8 e kadar dusmek kolaydi , 90.8 den 89.7 ye uc haftada udstum .. selin ablanin dedigi gibi kritik 90 kilo :)

hadi Allah bize kolaylik versin kizlar :)

Serapcım ben kahvaltımı sabah 7 de yapıyorum 9.5 10 gibi tekrar atıştırıyorum bu sabah arkadaşım aradı bize kahvaltıya geldi onun için siteden siz qelmeden ayrılmak zorunda kaldım tabiki çayı demlemiştim canım ama sizin için tekrar demlerim protein dolu bir kahvaltı ve klimanın altında mis gibi yeşil çay buyrun canım:kahve:

kizlar ya bugün topigi cok bos gördüm...
bugün ben 0 karbon gününü deniyorum ne yedigimi anlatim simdiye kadar
kahvaltiyi gec yaptim peynirli omlet yedim ama peynirde 1 karbonhidrat varmis ama en lightindan aldim simdi de ara ögün niyetine 50gr peynir yiyorum bu farkli bir peynir ve karbonhidrati 0.2 gr 100 graminda. birazdan da tavuk haslicam. yani kisacasi benim 0 karbonluk günüm oldu 1 karbonluk gün :KK43:

selin de bakıyım neymiş bu tam protein detoksu.daha neler duycaz.benim gibi iradesi sıfır olanlar yapabilirmi ki:roflol:ramazan için de planlarım var diyodun noldu

selin de bakıyım neymiş bu tam protein detoksu.daha neler duycaz.benim gibi iradesi sıfır olanlar yapabilirmi ki:roflol:ramazan için de planlarım var diyodun noldu

Tatlım, protein detoksu kilo vermesi duranlar için mükemmel bir yöntem. Ya da çok çok acil zayıflamak isteyenler için.
Zamanı kısıtlı olan ve acilen 5 kilo vermek isteyen, vermesi gereken kilosu 20 ve üzerleri için 5 ila 7 gün boyunca yapılıyor. Bu beş ila yedi gün boyunca hiç ama hiç karbon alınmıyor. Sadece saf proteinler. Saf proteinde yağ da yok malesef.
Zamanı kısıtlı olmayan ve karbon diyeti yapıp da mesela kilo vermesi durmuş olan kişiler ise 1 ila 2 gün yapıyorlar. Bu bir ya da iki günde ortalama bir kilo kaybediliyormuş.
5-7 günde ise 5-7 kilo kaybediliyor diyo kitapta ben kitabın yalancısıyım :) Birazdan bununla ilgili uzun bir makale yazıcam yapacak kızlarımıza yardım olsun diye.
Ramazan planlarımı henüz tamamlayamadımsempatiksalakcinni Biter bitmez uzun bir plan çizicem.

Şimdi arkadaşlar, ayrıntılı olarak sizin ihtiyacınız olan herşeyi yazmaya çalışacağım. Umarım işinize yarar, zayıflayacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyor, dualarını bizlerden esirgememelerini ümit ediyoruz sempatiksalakcinni

5 VEYA 7 GÜNDE 5 VEYA 7 KİLO VERMEK İSTEYENLER:

Öncelikle bunu 5 mi 7 mi yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Buna karar verirken kilonuzu baz alacaksınız. Örneğin boyunuz 1.65 kilonuz 85 ise 5 günü, boyunuz 1.65 kilonuz 90 ve üzeri ise 7 günü öneriyorum. Bu yazdıklarımdan kendi durumunuzu hesaplayabilirsiniz umarım.
Aşağıda yazacağım gıdalardan SINIRSIZ VE SÜRESİZ istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Ama başka hiçbirşeye elinizi pardon ağzınızı sürmek yok. Tam olarak yapabilecekler başlasın, kendine güvenmeyenler, yarıda bırakacaklar ve vücutsal bir rahatsızlığı olanlar hiç başlamasınlar.
YİYEBİLECEĞİNİZ GIDALAR: Yağsız sığır eti (biftek, fileto, bonfile, rozbif ve kapamalık-ızgarada veya kendi suyunda haşlanmış), yağsız dana eti (rosto, biftek, karaciğer-aynı şekilde yağ koymadan pişirilmiş), dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğerleri ve dil, (kolesterolü olanlar ciğer yemesinler), tüm balıklar ve denüz ürünleri , tüm kümes hayvanları (tavuk, ördek, kaz, hindi vs.(derisi yenmeyecek, pişirirken tat vermesi amacıyla derisi ile birlikte pişirebilirsiniz), yumurta (yağ koymadan her şekilde pişirilmiş), (yüksek kolestrerolü olanlar yumurta yerken de dikkatli olsunlar), %1 yağ oranını geçmeyen süt, %1 yağ oranını geçmeyen yoğurt ve son olarak %1 yağ oranını geçmeyen her çeşit peynir. (Bulabilene aşkolsun, bulabilen muhakkak bana bildirsinsempatiksalakcinni)
Bu diyette yenecek tek karbonhidrat yulaf kepeği, günde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyebiliyorsunuz. Bunu ister yumurta ve peynire katıp galeta tarzında pişirin isterseniz yoğurda katın, ama bu miktarı aşmamak gerekiyor. (Bu sanırım benim gibi karbonhidrat almadan asla günü geçmeyenler için, diyetin sürekliliği açısından eklenmiş) Yani bulamayanlar için mecburi değil, sadece karbon illa yiyeceğim diyenler sadece bunu yiyebilir, sadece 1,5 kaşık.
ZORUNLU : En az 1,5 litre su.

Diyet yaptığı halde uzun zamandır (1-2 haftadan itibaren) kilo veremeyen arkadaşlar da bu yazdıklarımı 1 ya da 2 gün yapıp vücutlarını şaşırtabilirler.

NOTLAR:

1- Tatlandırıcılar serbest.
2- Tatlandırıcılı, şekersiz tüm içecekler serbest.
3- Pişirdiğiniz hiçbirşeye yağ katılmayacak.
4- Yukarıdaki liste haricinde hiçbirşey yenmeyecek, tadına dahi bakılmayacak.
5- Tüm etlerde önerilen pişirme tekniği ızgara.
6- Köfte yapıldığı taktirde %10 yağ oranını kesinlikle geçmeyecek kıymadan yapıp, çok az maydanoz ve dereotu katabilirsiniz.
7-Balıkların kendi yağını yiyebilirsiniz.
8-Tüm baharatlar ve aşırı olmamak koşuluyla limon suyu, sirke, sarımsak, soğan vs. ile hazırlanmış soslar serbest.
9- İçtiğiniz suyun tuz oranı düşük olacak ve suyu yemek yediğiniz esnada soğuk olarak içeceksiniz.

Bol şans kızlar, takıldığınız yerde herşeyi sorabilirsiniz.

Ücretsiz Diyetisyeniniz Selintepe sempatiksalakcinni

valla kiz sen diyetisyen olacak missinda hakini yemisler... cok yardimci oluyosun.ama ben cok rahatsiz su aralar okumak la yetinecem hala verdigim kiloyu koruyom. bu da benim icin bir basri .ramazana özel bir diyette hazirlarsan bize uygulaya girereriz

Ramazan için ayrıntılı bir plan yapmam lazım, böyle geniş bir zamanda yapıcam onu. Kaçış noktalarımız olmamalı ve her türlü ayrıntıyı düşünmeliyiz. Bir ay bir aydır ne kadar zararla kapatsak kardır. Hatta bunu kara bile dönüştürebilir miyiz, asıl onu araştırıyorum şu an hehehe

X