aksam saat 10.5 olmus ve ben leslie ile yurume isini daha yenice yaptim .. neyse hiç yokdan iyidir , ama bu aralar yorgunluk uykusuzluk kendimi %100 diyete veremiorum .. bebisim atesleniyor kaç gundur aklim onda stres yapiyorum panikliyorum ve yemege saldiriyorum .. muayyen gunlerim de saolsun hiç de yardimci olmuyorlar .. ama isin guzel tarafi sabah çiplak tartiltim , aksam giyinik tartildim ( pijamalarimla) gun içerisinde sadece 700 gram almistim ki eskiden 1.5 kiloyu asardi ..
neyse yeniden motive olmaliyim .; Allah yar ve yardimcimiz olsun
bu arada biri bu nutella yi onumden alsin .. arada parmagima bi yalamalik çukulata konuveriyor :))
iyi geceler hanimlar
zayıflama kemeri kullanıyorum günde 1 saat düzenli olarak..
aksam saat 10.5 olmus ve ben leslie ile yurume isini daha yenice yaptim .. neyse hiç yokdan iyidir , ama bu aralar yorgunluk uykusuzluk kendimi %100 diyete veremiorum .. bebisim atesleniyor kaç gundur aklim onda stres yapiyorum panikliyorum ve yemege saldiriyorum .. muayyen gunlerim de saolsun hiç de yardimci olmuyorlar .. ama isin guzel tarafi sabah çiplak tartiltim , aksam giyinik tartildim ( pijamalarimla) gun içerisinde sadece 700 gram almistim ki eskiden 1.5 kiloyu asardi ..
neyse yeniden motive olmaliyim .; Allah yar ve yardimcimiz olsun
bu arada biri bu nutella yi onumden alsin .. arada parmagima bi yalamalik çukulata konuveriyor :))
iyi geceler hanimlar
serapcim ben bir nutellabagimlisi olarak sana sadece nutellayi hemen aninda direkt hayatindan cikart onun icinde palm yagi varmis o yagida bizim körolasica vucudumuz cok zor yakiyomus"
BEN YAKLASIK 9aydir yemiyorum nutella.. cukulata yerim ama nutella yemem cünki beni mahveden nutella
selincim ya gecen hafta iki gün pes pese pasta yedim sonrasi allah kerim iste kacamaklar oldu oLmadi degil ama abartilcak kadar degil. ne bilyim birden enerjim gitti ama bugün toparLandim yine.
sabahlari kahvemin yaninda mutlaka ama mutlaka bir kek veya bi pisküvi yemem lazim selinolmuyo valla yapamiyorum kahvaltilarim hemen hemen ekmeksiz yapiyorum artik. baya dikkat ediyorumda okadar su icmeme ragmen yinede haftada 5kilo veremedim :)))))))))))))))))))))))))))
ben geldim.selin de dönmüş tatilden.ben iyice boşladım ama hala 75 kiloyum.65 e düşmem lazım 3 ay için de ki hamile kalabileyim.yani bu bi engel değil ben istiyorum 65 e düşüp hamile kalmayı.ank.daydım.yengem 8 ay önce doğum yapmasına rağmen hamilelik öncesi kilosuna düşmüş gıcık oldum ona.bana dedi ki sen alırsın kilo dedi hamileyken iştahlısın meyilli vücudun kilo almaya dedi.belki doğru ama cnm sıkıldı işte.nese ramazanda nası yapcaz bu dieti fikri olan varmı
Venharcım inan gün boyu gözlerim seni aradı :) Kilo almamış olmana çok sevindim. Üç ayda 10 kilo çok kolay ama tabi ki tam olarak uymak gerekiyor bazı şeylere. Kendini hazır hissettiğin an, tamam yapıyorum dediğin an başlayalım. Neden 75 kiloda hamile kalmayacağını pek anlayamadım ama olsun. Ben hamile kaldığımda senden çok daha kiloluydum, sanırım başka bir problem var. Her şekilde verelim diyorsan ben varım. Yalnız senin de yazdığın gibi Ramazan kötü denk geldi mübarek ay :))) Yarın Ramazan Projemi açıklayacağım sempatiksalakcinni
serapcim ben bir nutellabagimlisi olarak sana sadece nutellayi hemen aninda direkt hayatindan cikart onun icinde palm yagi varmis o yagida bizim körolasica vucudumuz cok zor yakiyomus"
BEN YAKLASIK 9aydir yemiyorum nutella.. cukulata yerim ama nutella yemem cünki beni mahveden nutella
Günaydınlaaaar, dün işyerindeki bilgisayarım açık kalmış, sabah bi geldim hala KK açık :)))
Havuzlu matematik problemlerini geçmiş :)))))))))))))) Aay sabah sabah ne güldüm yaa, harikasın.
Valla hesap doğru. Kıymalısı 10, zeytinyağlısı 20 o halde.
Pardon bir hata gördüm şimdi, 20 yi 10'a böleceksin, 50 yi değil. Bu da 2 yapar ki o zaman her gün yemek lazım :) Orda sen yanlış yazmışsın 50 yerine 20 yazmışsın, önemli değil, sonuçta kıymalı biber dolmasının bir adedinin 10 olması önemli.
Ben kabak çiçeği dolmasını seviyorum en çok, hiç yedin mi?
ablacım bana cevap vermedi =(
evet canım yedim köyde sabah erkenden topladık aqızları açıkken ben kendim yaptım hepimiz ilk defa o zaman yemiştik hala tadı damaqımda..