günaydın arkadaşlar...bende bundan sonra akif olarak yazıcam bu başlıkta çok aklıma yattı ...
selintepe bu güzel bilgiler için çok çok teşekkür ederim sanaopuyorumnanaktan
kızlar belirli bir tartılma günü yapacakmıyız?
hoşbuldum ERGİNSENACIM...sen kaç kilo verdin şimdiye kadar bu diyetle cnm?
erginsena cım süpersin ...tebrik ederim...off ben de en azından şu 10 kilodan kurtulsam cabucak..en azındna rahatlıycam biraz...şu anda 82 yim sanırım...tartılmadım sabah tartılıcam...
boyum da kısa cnm..158...baya tombişim yani:)senin boyun kaç?
1.65 canım o zaman biz seni 50 kiloya kadar düşürürüz dert etme senopuyorumnanaktan
ayyy canım tam da hayalimin üstüne bastın...hihoyyythihoyyyt
günaydin arkadaslar.
selinim canim niye kilo veremiyorum ya kaldim yine 97de acaba inatami bindi yine hani 100kiloda oldugu gibi
sabah 8bucuk kahve 1 kek.
öglen kahvalti saat 12 gibi domatesli biber kizartmasi ve iki dilim takur tukur olmus ekmek
ögleden sonra iki tavuk kotlet yaninda mayonaise ve 1bucuk litre su
aksam kendimi okadar hafif hissettim heralde kilo verdim dedim sabah tartildim yine 97,8 cikti
bende olmuyo bu diyet ya cok takiyorum kafama. off ben 70li kiloyu zor görrüm
dün herifimde dedi bana zayifladikca daha güzellesiyosun dedi elledi orami burami :) ciddenkilo vermisin dio manyah herif bende iyice costum vermek istiyorum ya of
selin bana bi care buLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL hüüühhhüüüüüü
ayy erginsenam canim ya iki haftadir kaldim gene 97de
günaydin arkadaslar.
selinim canim niye kilo veremiyorum ya kaldim yine 97de acaba inatami bindi yine hani 100kiloda oldugu gibi
sabah 8bucuk kahve 1 kek.
öglen kahvalti saat 12 gibi domatesli biber kizartmasi ve iki dilim takur tukur olmus ekmek
ögleden sonra iki tavuk kotlet yaninda mayonaise ve 1bucuk litre su
aksam kendimi okadar hafif hissettim heralde kilo verdim dedim sabah tartildim yine 97,8 cikti
bende olmuyo bu diyet ya cok takiyorum kafama. off ben 70li kiloyu zor görrüm
dün herifimde dedi bana zayifladikca daha güzellesiyosun dedi elledi orami burami :) ciddenkilo vermisin dio manyah herif bende iyice costum vermek istiyorum ya of
selin bana bi care buLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL hüüühhhüüüüüü
yok canim reglde hatta kilo verdim ben