- 6 Aralık 2007
- 98
- 0
- 55
canım Selin bize öncelikle tam buqday ekmeqini önerdi daha önce hiç yememiştim hemen aldım çok lezzetli bir ekmek ama malesef beni acıktırdı bnm sana tavsiyem öncelikle tam buqday ekmeqi ye eqer seni acıktırmazsa devam edersin ben şimdi uno denqe light yiyorum hem bir dilimi 7.5 karbon hemde beni süper tok tutuyor ve kesinlikle sadece sabahları yemelisin en fazla öqlen öqününde ye ama Selin bize sadece sabahları yiyin diyor zaten acıkmıyorusun birde mutlaka gunde 2-3 bardak yeşil çay tükey bu çok önemli ve 2-3 litre su içmeyi sakın unutma ben 89.9 la başladım 6 hafta oldu şuan 81.9um azimle qayretle devam et cnmopuyorumnanaktan
Ewet kahvaltıda yeşil çay içiyorum..eskiden fincanda 3 şekerli içerdim..şimdi şekersiz diye çay bardağı kullanıyorum.kaydirigubbakcemile3..hee iyi hatırlattın eskiden su içömezdim şimid suyuda bol içiyorum...bu diyet suda içiriyor sanırsam........Öyle kahvaltıda 1 dilim ekmek kesmiyor beni...:kedi:...Neyse senin yediğin ekmekten alım bakıım...teşekkür edrim cevabın için..