Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

müthiş ya harikasın canım. sen nelere dikkat ettin

ilk önce büyük bir sabır göstererek 111. sayfadan itibaren bu topiqi okumanı tavsiye ederim bu çok önemli çünkü sonrasında az çok yapacaqın şeyler hakkında bilgin olur zaten ilk olarak netten ebru akının karbonhidrat deqerlerinin çıktısını almalısın bu sana lazım olacak ben 90 kilo ile başladım günlük alacaqın deqer kilonon altında olmalı mesela bnm 70 almam bana yetiyordu ama ben çok daha düşük 20lerde 30 larda günü kapattıqımı bilirim hatta gecen gün 4 le kapattım günü canım sen dediqim gibi geçmişi baştan sona mutlaka oku hayatın deqişecek vakit kaybetme hemen başla

Aylin, yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, ağlayacaktım az kalsın. Aşkım ben senin yerinde olsam o 14 yaşımdaki fotom ile 80 kiloluk fotomu yazıcıdan çıkartıp yanımdan ayırmazdım hiç, çok motive eder seni. 37 yaşımdayım. Annem gibi di mi önceki?

Önceki sonraki hallerin ohaoldumsmile Beni nasıl motiive etti bilemezsin..Maşallah maşallah:nazar::nazar:

selam arkadaşlar bişey kafama takıldı selin tatilde gerçi ama bilgili arkadaşla cevap verebilir belki
ebru akının listesinde bitter çikolata 100 gr 24, 1 keşme şeker 12 diyor yani bu 100 gr bitter yiyebiliriz dmemek mi oluyor sempatiksalakcinni yoksa bir yanlışlık mı var bilmiyorumkismile

selin hala vinnn almadinmi yawrum ya offf
neyse gelelim bana sabah uyandim $i$ gibiyim dur bi tartiliyimde soklara giriyim dedim
anam tartiya ciktim vallaaa sok oldum niyemi :) cünkii 98 i gördüm oha dedim kendi kendime ben böyle $i$ken acaba inik nasilim kacim dedim ... selinim gel oku beni ya of yaa gel yaa :)))

kızlar mersinin sıcağı insanı zayıflatıyo, şu an itibariyle 59,5 kiloyum..hergün düzenli yürüyor ve yüzüyorum.. migrosta satılan tahsildaroğlu kahvaltılık lor çok işe yaradı, ayrıca iyi markaların hindi ve tavuk jambonnları da süper tok tutuyo,sabah uno denge lightın üzerine lor sürüp 2 dilim de jambon koyuyorum, açık çay, 1 domates-salatalık, 5 tane de zeytin, müthiş lezzetli ve doyurucu... bi de haşlanmış taze fasulyeyi 1 kaşık becel ve 1 adet duğranmış kuru soğanla kavurup , ham kokusu gidince üzerine 2 yumurta kırıp tuz ve karabiber ile tatlandırdım, nefis bi akşam yemeği..kuzu yesem bu kdar doymam herhalde...aklıma geldikçe tarif yazarım.. topicteki herkese kolay gelsin.. 38 bedene düşün inşallah!

selam arkadaşlar bişey kafama takıldı selin tatilde gerçi ama bilgili arkadaşla cevap verebilir belki
ebru akının listesinde bitter çikolata 100 gr 24, 1 keşme şeker 12 diyor yani bu 100 gr bitter yiyebiliriz dmemek mi oluyor sempatiksalakcinni yoksa bir yanlışlık mı var bilmiyorumkismile

slm cnm biz normalde k. deqeri çok düşük olan yada kakao aqırlıklı çikolataları yiyoruz hatta mecbur kalmadıkça onlarıda yemiyoruz 100qr 24k biz bazen bütün bir günü 24 ün altında bile bitirdiqimiz zamanlar oluyor sen sadece 24 k bir defada alıcaksın:eek:klava: olmaz yanii kesme şeker yada diqer şekerler hepsi yasak cnm şekeri hayatından çıkarmalısın..

kızlar mersinin sıcağı insanı zayıflatıyo, şu an itibariyle 59,5 kiloyum..hergün düzenli yürüyor ve yüzüyorum.. migrosta satılan tahsildaroğlu kahvaltılık lor çok işe yaradı, ayrıca iyi markaların hindi ve tavuk jambonnları da süper tok tutuyo,sabah uno denge lightın üzerine lor sürüp 2 dilim de jambon koyuyorum, açık çay, 1 domates-salatalık, 5 tane de zeytin, müthiş lezzetli ve doyurucu... bi de haşlanmış taze fasulyeyi 1 kaşık becel ve 1 adet duğranmış kuru soğanla kavurup , ham kokusu gidince üzerine 2 yumurta kırıp tuz ve karabiber ile tatlandırdım, nefis bi akşam yemeği..kuzu yesem bu kdar doymam herhalde...aklıma geldikçe tarif yazarım.. topicteki herkese kolay gelsin.. 38 bedene düşün inşallah!

cnm toplamda kaç kilo verdin

slm cnm biz normalde k. deqeri çok düşük olan yada kakao aqırlıklı çikolataları yiyoruz hatta mecbur kalmadıkça onlarıda yemiyoruz 100qr 24k biz bazen bütün bir günü 24 ün altında bile bitirdiqimiz zamanlar oluyor sen sadece 24 k bir defada alıcaksın:eek:klava: olmaz yanii kesme şeker yada diqer şekerler hepsi yasak cnm şekeri hayatından çıkarmalısın..

zaten oturup 100 gr hayatta yememde tatlı krizi tutunca 2 kare yesemmi diye düşündüm %70 kakao olan bi marka var mesela ondan
bu arada buraya pek yazmasamda epeydir takip ediyorum ve 92.2 ile başladım şu anda 88 kiloyum ama çok sıkı yapamıyorum ben arada kaçamaklar oluyor :kedi:

arkadaşlar merhaba. ben de başladım bugün bu diyete. bir erkek arkadaş 6 ayda 45 kilo vermiş doktor kontrolünde. ben de bi deneyeyim diyorum. boy 1.70 kilo bugün itibariyle 79.

73 civarı olana kadar sürdürmek istiyorum. sonra normal diyetle devam edicem. meyvesiz yapamam ben:) maksat biraz disipline olmak. bir de şunu sormak istiyorum yağla ilgili bi bilgi gözüme çarpmadı. yani yağdan uzak duruyor musunuz çok katı bi şekilde? yoksa omleti hemen 1 yemek kaşığı yağa kırıyor musunuz?

ay kimse cevaplamamış daha. oysa ben bi soru daha sormaya geldim:))

bir tabak zeytinyağlı taze fasulye ne kadar eder? (içinde domates var) bi yerde porsiyonu 7 diyordu ama bu bana az geldi.

arkadaşlar taş devri diyeti diye bişey var...karbonhidrat dıyetinin aynısı dıyebılırım..orda sebze yemek cok sorun dııl..öenmli olan un tuz şeker yememek.bır de çok şeker ıceren meyveleri yememek..bılımsel bı dıyet..google a yazıp aratırsanız bayaa işinize yarayabilir...

arkadaşlar merhaba. ben de başladım bugün bu diyete. bir erkek arkadaş 6 ayda 45 kilo vermiş doktor kontrolünde. ben de bi deneyeyim diyorum. boy 1.70 kilo bugün itibariyle 79.

73 civarı olana kadar sürdürmek istiyorum. sonra normal diyetle devam edicem. meyvesiz yapamam ben:) maksat biraz disipline olmak. bir de şunu sormak istiyorum yağla ilgili bi bilgi gözüme çarpmadı. yani yağdan uzak duruyor musunuz çok katı bi şekilde? yoksa omleti hemen 1 yemek kaşığı yağa kırıyor musunuz?

cnm tereyaq margarin zeytinyaqı ve ayçiçek yaqının karbon deqeri sıfır ye canım bişey olmaz taze fasulye evet 7 karbon domates bir tabakta ne kadar olurki en fazla 2 deqerdir

cnm tereyaq margarin zeytinyaqı ve ayçiçek yaqının karbon deqeri sıfır ye canım bişey olmaz taze fasulye evet 7 karbon domates bir tabakta ne kadar olurki en fazla 2 deqerdir

sağol ben de biraz kaçırmıştım az önce yedim üstünüze afiyet:p demek çok fazla değilmiş. :lepi:

ay kimse cevaplamamış daha. oysa ben bi soru daha sormaya geldim:))

bir tabak zeytinyağlı taze fasulye ne kadar eder? (içinde domates var) bi yerde porsiyonu 7 diyordu ama bu bana az geldi.

bence dogrudur , fasulye tek basina zaten 5 gibi bisey domates de varsa 7 8 derim ben CADIARZU

bende bu hafta ilk defa kilo veremedim .. duraklamadi ama biraz aldim sonra geri verdim sonuç olarak yinede 90.8 deyim sonra oturdum dusundum bu haftaki yanlislarimi
1. ustuste hergun kaçamak yaptim
2. ilk haftalar gunluk 30 dayken 50 60 lara çikdi gunluk kb degerim
3. hergun leslie ile yarim saat yapiodum bu hafta hiç yapmadim
4. en onemlisi OGUNLERDE OTURUP YEMEDIM VE ATISTIRARAK DOYMADIM

ayrica
-kabizlik çekiyorum --> daha fazla su içmeye basladim + yesil cay ekledim
-regl olucam

bu hafta bunlari telafi etmeye çalisicam hayirlisiyla

bence dogrudur , fasulye tek basina zaten 5 gibi bisey domates de varsa 7 8 derim ben CADIARZU

sağol canım bana da öyle geldi. işte soğan domtes salça derken fazla olabilir mi acaba demiştitm. neyse yedik gitti zaten:)

bugün biraz batırdım zaten ben ya alışamadım hep kalori diye öğrenmişiz ya içime sinmiyo bazı şeyler:)

2 haftada 5 kilo vermem lazım söz filan gibi işler var önümde ondan tutuştum:)

sağol canım bana da öyle geldi. işte soğan domtes salça derken fazla olabilir mi acaba demiştitm. neyse yedik gitti zaten:)

bugün biraz batırdım zaten ben ya alışamadım hep kalori diye öğrenmişiz ya içime sinmiyo bazı şeyler:)

2 haftada 5 kilo vermem lazım söz filan gibi işler var önümde ondan tutuştum:)

su icmeyi unutmada en az 2,5litre hadi kolay gelsin bol tavuklu yumurtali günler :)

X