Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende cumartesi gününden beri 1 gram bile vermemişim ama pes etmeyelim içimden bir his birden kilo vermeye başlayacağız diyor hihoyyyt

Kızlar merhaba,

Bende bu hafta verememişim yaaa(( Biraz önce tartıldım 69 kg. Gerçi bu hafta kaçamaklarım oldu olmadı değil. Ama hep telafi etmeye çalıştım. Akşam yemedim mesela. Fakat bi işe yaramamış. Şimdi daha dikkat ederek yeni haftaya başlıyorum bakalım.

ınanın yazmak hiç içimden gelmiyor , hiçbir değişiklik yok yine 90 a talimiz, halbuki bu hafta hiç ama hiç tartılmadım , yediklerimede dikkat etdim, takıldım ben bu kiloya anladım .......

peki kızlar şimdi napcaz anladığım kadarıyla herkes yerinde sayıyor....çözüm bulmamız lazım
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

gülhatun ya devam ya tamam.

benim moralim cook bozuk cok üzgünüm anlatamam yani bunalima girmek üzereyim napsam netsem bilmiyorum...

arkadaşlar hemen moralinizi bozmayın her hafta kg vercez diye bişeyyokki sizide inan ki çok iyi anlıyorumm yıllar önce 38 kg verdiğimde 1 hafta vermedğimde çok üzülüyordum inanın saçlarım bile döküldü dietten önce saçım belime kadardı şimdi omuzlarımda çok döküldü kestirmek zorunda kaldım hep stresten acaba bu hafta verdimmi vermedimmi çok sıkmıştım ve 2 hafta üstüste kilo vermediğim zaman oldu sabrettim hep vericem vericem dedim ve verdim rahat olun kilo bu başka bişey değil sakin olun verebilecek güçteyizz bu hafta olmadı haftaya haftayamıı olmadı diğer hafta illa ki kilo kaybedersiniz yeter ki üzülmeyin sıkmayın kendinizi rahat bırakın sadece biraz sabır herşey düzelir meraketmeyin...

76.6 kiloydum bu sabah :))) amma almışım 9 günde 2.2kg almışım ya (((
o kadar yedikten sonra iyice şoka girmeyeyim diye sabah simit ve peynir yedim.
öglen ton balıklı salata ve zero.
akşamada semiz otu yemeği planlıyorum.
Yavaş yavaş yediğim karbon puanını düşürmeyi planlıyorum sizce mantıklı olur mu?
daha bir bardak su içtim en iyisi ben su içeyim biraz (

en az tatli dondurma ben de diyete devam.ekmek patetes .unlu mamuller , makarna ,tatlilar. seker . meyva sulari .biraz dikkat edin . yavas yavas yiyin. öglen cok kacirdigisaniz aksam yemeyin. vücut alisiyo zaten.herkese basarilar

kızlar bu hafta benden de 200gr gitmiş salıdan beri, pasoo tavuk burger yedim hiç tatlı ekmek simit makarna işte k.h olanların hiçbirini yemedim ama genede veremedim bu akşam bol bol haşlama tavuk yicem 1 hafta daha devam...

düğün için elbise denedim bugün 40 beden süper oldu ayyy 38e düşmeme ne kaldı şurda moral bozmak yok kızlar sabrın elinden hiç bişey kurtulmaz

aslında planlarımda pazartesiye kadar 67ye düşmek vardı, çünkü mersine gidicem pazartesi konyadan geçerken mutlaka etli ekmek afyondan sucuk yerdik kendime sözvermiştim 67ye düşmessen hiç bişiy yemek yok diye sanırım yiyemiycem allahtan ümit kesilmez kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar, bakıyorum da herkeste bir hüzün, sanırım bu hafta daha az kilo verilmiş okuyabildiğim kadarıyla. Vallahi şaşırmadım desem yalan olur çünkü ben bu hafta daha çok bekliyordum, en fazla veren 1 kilo vermiş diye okudum yazmayan oldu mu bilmiyorum. Hele Suzan, senin 100 gr dahi veremediğini okuyunca önce şaka zannettim ve yazının sonunda gülümseme falan aradım inan ki.
Üzüldüm haliyle, çünkü tamam açlık hissedilmiyor ama bir an önce de sonuç görmek ister insan muhakkak ki. O yüzden bana sorarsanız devam edin diyeceğim yine, çünkü bol gelen pantolonlardan, söyleyen insanlardan veya kendi hissettiğiniz şekilde kilo vermiş olmanız lazım. Keşke yağ ölçümü yaptırabilsek bir şekilde. Asıl o zaman anlaşılabilir ancak kilo verilip verilmediği.
Bırakmak isteyenlerden tek ricam lütfen hemen tamamen bozmayın diyeti. En azından son yazdığım listeye tamamen uyarsanız dünyada yapılan son araştırmaların özeti yazdıklarım, şu an vücudunuz öyle hazır ki, aslında bunu hissediyor olmanız lazım.
Bu diyeti de bırakabilirsiniz haliyle ama bırakanlar lütfen düşük kalorili diyet yapıp tekrar sistemlerini bozmasınlar. Dikkat etsinler, kendilerine yeni bir diyet, ya da ne bileyim kilo verebileceklerini hissettikleri başka bir yöntem bulana kadar. Çizelge hiç geriye kaymadı kimsede çünkü, az da olsa verilmiş olan kilolar var. Ben elimden geldiğince yine hepinize destek olmaya çalışacağım, şu an monti kitabını tekrar okuyorum atladığım yerler var mı diye. Bu bitince yine dünyada mucize diye nitelendirilen en son iki piyasaya çıkmış iki kitap var, onları okuyup yine yardımcı olmaya çalışacağım. Bu kez de karbonhidrat diyeti topiğinden kovulmayı göze alıcaz hep birlikte.
Kızlar, kitaplara öylesine bir baktım ve inanın ikisi de protein ağırlıklı ve kaybettiğiniz kiloları geri almayacağımızı vaat ediyor. Diyetlerden birinde tamamen protein tüketiliyor, belirli bir süre, sonra sebzeye meyveye geçiş var ve en sonunda herşeyi serbest bırakıyor, haftada bir gün hariç. Özeti bu. Diğer kitapta ise metabolizma mucizesinden bahsediliyor, ve yine kan şekeri değerleri hakkında anladığım kadarıyla. O yüzden hiç kilo veremeyenler lütfen bir şekilde sürdürsünler, bende fazla olmadı ama herkesin metabolizması farklı, duraklama kiloları olabilir, moralinizi bozmayın bir şekilde zayıflayacağız yemin ediyorum, sadece kilo veremiyorum diye tekrar eski yeme sisteminize geri dönmeyin yeter.
Şu an okuduğum kitapta kilo vermeyi engelleyen etkenlerden bahsetmiş, hemen onları paylaşmak istiyorum sizinle. Birinci etken fiziki bir hastalık veya rahatsızlık. Bunun için kan testi yaptırmış olmak ve vücudun normal olduğunu bilmek gerekiyor. Bu birinci etken hangi diyette olursa olsun kilo vermeyi engelliyor malesef.
Kitap ikinci etken olarak stresi göstermiş. Yani muhakkak rahat olunacak kızlar, bu sadece bu diyette değil tüm diyetler için geçerli. Kilo verileceğine inanmak şart. Bu kanıtlanmış artık.
Üçüncü etken daha önce yapılan diyetler nedeniyle vücudun direnişe geçmesi. Bu konudan bahsederken bir örnek verilmiş, en çok direnen vücut örneği, bir bayan 7 ay hiç kilo verememiş bu diyeti yaptığı halde. Sonrasında vücut direnişini kırmış ve kilo vermeye başlamış, bütün kilolarını bundan sonra kısa bir sürede vermiş zaten. Ama kadın öncesinde senelerce diyet yapmış ve pankreasını mahvetmiş anlayacağınız özetle.
Yani kızlar, kilo veremeyen kızlarımız size 7 ay bekleyin diyemem haliyle. Çünkü kimin vücudu ne zaman diyete tam uyum sağlayacak ne ben anlayabilirim bunu, ne de siz bilebilirsiniz.
Bence bütün diyetlerde vücudun bir uyum süresi var, ben geçmişime dönüp baktığımda yaptığım tüm diyetleri çok kısa süreli tuttuğumu sadece bu diyeti uzun süreli yapabildiğimi gördüm. Çünkü rahattım, acıkmıyordum, doyuyordum ve listemde yediğim şeyler damak zevkime uygundu.
Diyeceğim şu ki, damak zevkine uygun olanlar, bir şekilde zorlanmayanlar devam etsinler. Bu bir tahmin haliyle ama vücudunuz direniyor bence.
Peki ben devam eder miydim, dürüst olacağım inanın, ben bir haftada hiç kilo veremesem devam etmezdim, çok şükür ki öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ya karbonhidratı aşırı yiyordum öncesinde, ya da gerçekten inandım kilo vereceğime iki şıktan biri.
Yine çok yazdım kusura bakmayın, kitapları okuduktan sonra çok güzel yine bilgilerle dolu olarak burda olacağım ama yemin ediyorum son yazılan herşeyde kitaplar ve internet dahil benim yazdıklarımı birebir destekliyor ve dünyada sayısız insan bu şekilde zayıflıyor. O yüzden biraz sabır kızlar, başarmak için sabır ikinci etken birincisi inanç bunu hiç bir zaman unutmayın. İnşallah başarılı olacağız.

selin abla harikasin sirf seni okurken aldigim motivasyondan bir kilo vermisimdir :)) kaydirigubbakcemile3 bende artik her hafta biraz daha az veriyorum ama daha çok disari çikiyorum ve kaçamaklar oluyor telafilerle toparlaniyor birazda ( birazda kabizlik var oda ayri mesele )
benim tartilma gunlerim persembe , geçen pêrsembeden beri 400 gram verdim bugun sali ve toplam 3.5 haftada 5.600 kg vermis oluyorum su an .. kendimi sIKmiyorum dedigin gibi kaçamaklarimdan suçluluk duymuyorum aksine kendimi odullendirdim/ vucudumu sasirttim , enerji depolamasina gerek yok mesaji veriyorum :))) , kilo vermek disinda artik çok daha kolay doyuyorum eskiden ben bi dilim pasta disimin kovuguna anca yeterken , artik yarim pasta diliminde tikaniyorum yiyemiyorum buda benim için buyuk basari , ben yine aslinda bir iki gun bir ogune dusurmeye çalisicam ki midem açiksin ve kuculsun , 4 hafta once bes gun boyunca boyle yapmistim ve vucudum bi sekilde diyete ve doymaya alismisti neyse persembe gunu yine toplam ne kdr kaybettim soylerim

birakmayin kizlar dengeleme mutlaka olucakdir selin ablamiz sansliymis olmamis ama ben zamaninda diyetisyene gittigimde iki hafta diyet ucuncu hafta dengeleme diye ayarliyordu ( o bana haftalik 150euro luk sirf protein tozlari satiyordu , yag tuz yok o yuzden birakdim onu ama bastaki mantik ayni çok protein az kb ) duraklama normal yani bence ... o yuzden moralimi bozmuyorum saglikli saglikli kilolarimi veriorum .. bu arada benim tartim yag kaybettigimi kas ve sudan bisey kaybetmedigimi gosteriyor ..
hergunde yarim saat leslie bu arada , gobegimi folio ile sardikdan sonra
haydi kizlar aynen devam pes etmek yok hepinize kolay gelsin

selincim saka degil valla okadaannnnn az kacamaklarim olduki yani kesinlikle onunla alakasi yok.
bir doktora gidip kan aldircam bakalim acaba bi bozuklukmu var...

bende cok üzgünüm napcami iyice sasirmis durumdayim cok üzgünüm valla... hayalim suya düsüyo sanki yeni yila 2011 70kilolarla girmeyi (

Serap'cım çok tatlısın sağol hayatım. Çok mantıklısın ayrıca toplamda neredeyse 6 kilon gitmiş ki hiç de küçümsenecek bir rakam değil. Aslında çoğumuz da senin gibi toplamda buna yakın rakamlarda verdi ama malesef son bir haftaya bakılıyor, haklılar da. Bu konuda herkesi çok çok iyi anladığımı belirtmek istiyorum. Keşke elimde sihirli bir değnek olsa da herkesi incecik yapabilsem.
3. haftada kilo durması olayını ben de internette okumuştum, haftada bir tartılma konusunu araştırırken hatta. Ama kızların moralleri bozulmasın ve psikolojileri etkilenmesin diye yazmadım buraya. Bütün diyetlerde 4. hafta bittikten sonra tartılın diye bir not düşmüşlerdi sadece onu yazmıştım. Onu da sadece yazmakla yetinmiştim çünkü üzerinde dursam bu kez yok artık diyecekti herkes:kedi:
Bu üçüncü hafta olduğuna göre malesef yazılanlar doğru çıktı gibi birşey. Ama devam edildiği taktirde çok daha güzel kilolar verileceğini umut ediyorum.

Suzan kesinlikle umudunu yitirme hayatım ve de moralini bozma. Bunu diyet yapan herkesin yaşadığını da unutma ayrıca. Kesinlikle öncelikle bir kez doktora git ve aksayan yönler var mı onu bir kontrol ettir öncelikle. Bu arada ben Ankara'dayım tekrar. Bugün Kıbrıs'tan ablamlar geliyor, şu an uçakları inmek üzere, Cuma'ya kadar bende kalacaklar sonra tekrar dönücez annemlerin yanına.

Suzan, bir hafta önceki kilonla gramına kadar da mı aynı çıktı hayatım yaa. Çok ilginç bir sonuç bence hiç mi oynama olmamış artı eksi?

selinim ben son bir haftaya bakmiyorum canim benim bana bu diyet uymadi sanki
ama bak ablam yapiyo bunu anlattim ona catir catir veriyo kilo... benim metabolizmama uymadi diye düsünüyorum

yinede binkere allah razi olsun senden iyiki tani$mi$im seninle :)
napalim bulcaz bi care artik.

Canım, yazdığım gibi hemen bir test yaptır sen. Metabolizmadan ziyade senin vücudunda kilo vermeni engelleyen birtakım sıkıntılar olabilir. Çünkü vücut sistemine göre böyle beslenildiğinde kilo verilmesi imkansız gibi birşey. Gramı gramına aynı çıkması da ayrıca ele alınacak bir konu valla çok ilginç. Bir gün değil ki hayatım, bir hafta. Kız senin tartın bozulmasın sakın.

benim tarti bozuk degil ama sunuda yazmistim bilmem okudunmu regl olucam acaabaa diyorum acabaaa ondanmi böyle oldu... bi kac gün evvel kendimi cook ince hissediyodum kendimi. ve sürekli tartilan biri degilim üstelik. bu hafta sonu regl olmam lazim gecikmezse

Bu arada kızlar, yine KK da diyet yapan başka topikteki arkadaşların haftalık kilo verme durumlarını kopyaladım sizler için, umarım sakıncası yoktur bu konuda bilgim yok. Belki de daha öncesinde baktınız, gördünüz bazılarınız ama burdaki örneklere baktığımızda verdiğimiz kiloların cidden çok iyi olduğunu düşünüyorum ben. Bu belki tamamen farklı bir diyet ama, bu hafta sadece 1 kilo vermiş olan arkadaşlarımızın morallerini biraz düzeltir kanısındayım.
Dünya Sağlık Örgütü 1 ayda en fazla 2 ila 4 arası kilo vermenin en doğrusu olduğunu açıklamış ayrıca bunu da belirtmek istiyorum.

1. ÖRNEK

1. hafta................. 80.000 gr.
2. hafta................ 82.000gr
3. hafta................ 81.000 gr..
4. hafta ............... 78.000 gr.
5. hafta ............... 77.000 gr.
6. hafta ............... 77.000 gr.
7. hafta ............... 76.000 gr.
8. hafta .............. 75.000 gr.
9. hafta .............. 75.000 gr.
10 hafta ............. 73.000 gr.
11 hafta ............ 75 000 gr.
12 hafta ............. 73 000 gr.
13. hafta ............ 72.000 gr.

2. ÖRNEK

1. HAFTA :::::::: 67.300 gr.
2. HAFTA :::::::: 66.400 gr.
3. HAFTA :::::::: 66.600 gr.
4. HAFTA :::::::: 65.800 gr.
5. HAFTA :::::::: 64.900 gr.
6. HAFTA :::::::: 64.300 gr.
7. HAFTA :::::::: 63.200 gr.
8. HAFTA :::::::: 64.500 gr.
9. HAFTA :::::::: 64.100 gr..
10 HAFTA:::::::: 63.500 gr.
11.HAFTA ::::::: 63.800 gr.
12.HAFTA ::::::: 63.700 gr.
13.HAFTA ::::::: 63.900 gr..
14.HAFTA ::::::: 63.000 gr.
15.HAFTA ::::::: 62.900 gr.
16.HAFTA ::::::: 62.500 gr.
17.HAFTA ::::::: 62.500 gr.
18.HAFTA ::::::: 62.000 gr
19.HAFTA:::::::: 62.200 gr.
20.HAFTA ::::::: 62.000 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…