$aka gibi ben hic kilo verememisim
100gr bile gitmemis.... ciddi ciddi düsünüyorum devammi tamammi diye...
zamanim gidiyo cok üzülüyorum ya. bütün günüm tavuk yemekle geciyo kb ler cook düsük of anlamadim gitti.. ben galiba eskisi gibi yapmaya karar veriyorum. yine kb leri düsük tutarak tabi .
9 gündür tatildeydim ve sonunda geldim:) geldim de bir bozdum diyetimi uff selin duymasın diyeceğim ama acıyın ya bütün bikaydirigubbakcemile2r sene o tatili bekliyordum napayımmm :))) 75.6 kiloydum bu sabah almışım giderken 74.4kg dım
ama yarın sabah yeniden başlayacağım oyüsden kesin kilomu tam anlamıyla tartılıp yazıcam sabahleyin. optum hepinizi :))
selin abla harikasin sirf seni okurken aldigim motivasyondan bir kilo vermisimdir :)) kaydirigubbakcemile3 bende artik her hafta biraz daha az veriyorum ama daha çok disari çikiyorum ve kaçamaklar oluyor telafilerle toparlaniyor birazda ( birazda kabizlik var oda ayri mesele )
benim tartilma gunlerim persembe , geçen pêrsembeden beri 400 gram verdim bugun sali ve toplam 3.5 haftada 5.600 kg vermis oluyorum su an .. kendimi sIKmiyorum dedigin gibi kaçamaklarimdan suçluluk duymuyorum aksine kendimi odullendirdim/ vucudumu sasirttim , enerji depolamasina gerek yok mesaji veriyorum :))) , kilo vermek disinda artik çok daha kolay doyuyorum eskiden ben bi dilim pasta disimin kovuguna anca yeterken , artik yarim pasta diliminde tikaniyorum yiyemiyorum buda benim için buyuk basari , ben yine aslinda bir iki gun bir ogune dusurmeye çalisicam ki midem açiksin ve kuculsun , 4 hafta once bes gun boyunca boyle yapmistim ve vucudum bi sekilde diyete ve doymaya alismisti neyse persembe gunu yine toplam ne kdr kaybettim soylerim
birakmayin kizlar dengeleme mutlaka olucakdir selin ablamiz sansliymis olmamis ama ben zamaninda diyetisyene gittigimde iki hafta diyet ucuncu hafta dengeleme diye ayarliyordu ( o bana haftalik 150euro luk sirf protein tozlari satiyordu , yag tuz yok o yuzden birakdim onu ama bastaki mantik ayni çok protein az kb ) duraklama normal yani bence ... o yuzden moralimi bozmuyorum saglikli saglikli kilolarimi veriorum .. bu arada benim tartim yag kaybettigimi kas ve sudan bisey kaybetmedigimi gosteriyor ..
hergunde yarim saat leslie bu arada , gobegimi folio ile sardikdan sonra
haydi kizlar aynen devam pes etmek yok hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?