Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr bgn başladım diyete.lütfen birisi yorumlasın listemi.
sabah kahvaltısı:
1dilm kızartlmş kepek ekmek=???
1haşlama yumurta=0
yarım küçck haşlama patats=?????
şekersz çay=0p
1dlm peynr=1p
domats:6p

öglen:
2 diyet bsküvi:sanırım 8 p.edio

ara:
yarım bilde sayılmıcak kenarından elma:????

akşam (az önce yedm)
haşlama tavuk:0
yarım domats:?? 3mü edio yoksa 6mı gene?(tavukla brlikte domts yenmesi faydlymş)
ayran:5

bu kadar kızlarr kç puan szce bnm bilemedklerm oldgnu içn hesplayamadım.ve nasıl szce ?
kilo wermk istiomm

selin ablanin yazdiklarini oku bir önceki sayfada

cnm okuudm yenmesi ve yenmemsi gereknleri fln.listede tek hatamm sabah ekmk yemek oldu.ama sbh blmiodum işte.gene br danışaym dedim nasıl szce die

Kızlar, ben çıkıyorum, Salı gününe kadar hala yarışmadayız biliyorsunuz, Salı akşamı bir aksilik olmazsa görüşürüz. Yanıma iki yeni kitap aldım, zayıflama üzerine yazılmış son kitaplar. ıkisini de okuyup hepimiz için yeni bilgiler edinmiş olarak aranıza döneceğim inşallah. Hepinize kolay gelsin, kaçamak yapsanız da bir an önce normale dönüp tekrar diyete dönün lütfen. Hepinizi tek tek öpüyorum. :gitme:

selin çıkmış harelde iyi yolculuklar dileyecektim geç kaldım . bugün çok yürüdüm yarım yada bir kilo gitmiştir inş.

kizlar sivi yagda kb si sifir oluyo. kizartmalarda falan deger yükseliyomu .ne yicegimi sasirdim. et tavuk biktim valla . ne yapacagimi sasirdim.canim sikildi . 85 kilomu hala koruyorum. yarin dan itibaren gene diyeti siki tutucam .. kilolarimi benden uzaklas .tatil basladi.biz evdeyizzz. ona da canim sikkin.

iyi tatiller selin.aklın fikrin de biz de ha giderken hakkatten de maaşsız çalışna online diyetisyen gibisinkaydirigubbakcemile3ALLAH razı olsun.bizlere yardım etmek için çabalaman çok güzel bişi saollolumunekankayizsmile

sanırım selin di ama başkası da yazmış olabilir kızartmada yedim diye biberin puanı üzerinden hesaplarsan iyi olur

kızlar merhaba,
uzun süredir buralardayım ara ara da yazdıklarınızı takip ediyorum. Takımdayım bir süre izindeydim geri döndüm. Bir bu kaldı denemediğim mantıklı geldi benim kilo amamda yada veremememdeki en büyük etken karbonhidrat fazla tüketmem. Mesela bugün az yediğim bir gündü güya ama hep sakıncalı beslemişim. Şimdi yazdıklarınızı okuduktan sonra bir hesap yaptım 100 puanı bulmuş. Haftaya tatile çıkıyorum orada bunları aynen uygulayacağım puan listesinin de çıkışını aldım.

gelelim bana, 32 yaşındayım 163 boy kilo 62.3. Bir kızım var 2 yaşında doğum öncesi 55 civarı idim tekrar oralara düşmek istiyorum. Aslında takımdan izne ayrılmadan önce 59a kadar düşmüştüm ama kızımı emzirmeyi bırakınca yani bir kaç ay öncesinde 65e çıktım, şimdi onlarla mücadele ediyorum. Yarın yediklerimi yazarım.

kızlar merhaba .internet sorunumuz vardı.giremedim kaç gün
selinciiim tatile gidiyormuş,hayırlısyla git gel inşallah canım

izlem abla kilon kac demedin halenn

bende günlerdir başlamayı düşünüyorum bir türlü başlayamadım.sürekli yazılanları takip ediyorum.62kiloyum 58 olsam bana yetecek
heğinize kolay gelsin

nerdeyse 10 gündür nete girsemde bişi yazamadan çıkmak zorunda kalıyodum
geçmişide okuyamıyorum şuan
umarım kilolar gidiyodur
ben 1.5 kilo verdim çok sıkı devam edemiyorum ama 50 60 kb yi geçmemeye çalışıyorum bazen de 10 kb ile günü bitiriyorum

akşam akşam acıktım ama krbn olarak sıfıra yakın yedim ve doydum:)hemde vicdan azabı çekmeden:)

tavuk burger yedim sucuk yedim azcık.ekmek yemeden de doyulabiliyomuş öğrendim.ay 500 gr daha düşüyüm kilo çizelgemden unutmuşum düşmeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…