kızlarr bgn başladım diyete.lütfen birisi yorumlasın listemi.
sabah kahvaltısı:
1dilm kızartlmş kepek ekmek= 15p
1haşlama yumurta=0
yarım küçck haşlama patats= patates yasak canim, ama kücücükten birsey olmaz, kac puan bilemiyorumşekersz çay=0p
1dlm peynr=1p
domats:6p
öglen:
2 diyet bsküvi:sanırım 8 p.edio (yemeseydin daha iyi olurdu, ara ögünlerde salam peynir yogurt ye)
ara:
yarım bilde sayılmıcak kenarından elma: 1 elma 16 puan canim, yarisi 8 onun yarisi 4p
akşam (az önce yedm)
haşlama tavuk:0
yarım domats:?? 3mü edio yoksa 6mı gene?(tavukla brlikte domts yenmesi faydlymş)
ayran:5
bu kadar kızlarr kç puan szce bnm bilemedklerm oldgnu içn hesplayamadım.ve nasıl szce ?
kilo wermk istiomm
Kızlar, ben çıkıyorum, Salı gününe kadar hala yarışmadayız biliyorsunuz, Salı akşamı bir aksilik olmazsa görüşürüz. Yanıma iki yeni kitap aldım, zayıflama üzerine yazılmış son kitaplar. İkisini de okuyup hepimiz için yeni bilgiler edinmiş olarak aranıza döneceğim inşallah. Hepinize kolay gelsin, kaçamak yapsanız da bir an önce normale dönüp tekrar diyete dönün lütfen. Hepinizi tek tek öpüyorum. :gitme:
kizlar sivi yagda kb si sifir oluyo. kizartmalarda falan deger yükseliyomu .ne yicegimi sasirdim. et tavuk biktim valla . ne yapacagimi sasirdim.canim sikildi . 85 kilomu hala koruyorum. yarin dan itibaren gene diyeti siki tutucam .. kilolarimi benden uzaklas .tatil basladi.biz evdeyizzz. ona da canim sikkin.
87 kg yum zayıflamak istiyorum...