Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selincim marankinin karpuz diyetiyle ilgili ne düşünüyosun?
bizim diyete biraz ters ama vücudu şaşırtmış ve de arınmış olurmuyuz

Teşekkürler canım,
evet bende durur diye düşünüyorum ama inşallah yanılıyorumdur :))))

selincim ne yedigimi hatirlamiyorum notda tutmadim. aman neyse bosver artik devam yapicam iki hafta daha bu ay sonuna kadar yani :) 23.6 tartildigimda 102.5 cikmis simdi 100.200ve ben 23ünden evvel baslamistim diyete... ben bazilari gibi bosuna zamanimi harcadim demicem! bu bir deneyim benim icin deniyorum ve sonucunu alicammi bekliyorum canimsin kiz verdir su kilolari bende seksi suzan oliyim zuahahhahhahahh

kizlar bende bugun diyetteki 4.cu haftami bitirdim , ve bugun tam olarak alti kilo kaybetmisim , kendimi super hissediyorum kiyafetlerimde farki hissedebiliyorum , bu son hafta sadece 800g kaybettim , ilk iki hafta haftada 2 kilo kaybediyordum , ama bu kadari bile guzel çunki ben duraklayacagini dusunmustum aslinda 6 gun boyunca 400 g verdim durakladi 7ci gun 400g daha gitti 800 g etti , + bu hafta kaçamaklarimda oldu , onceki gun tek basina 50 puan eden bir meyveli tart dilimi yedim hehehe ama pisman degilim , sudan çikip nefes almak gibi bisey oldu benim için :)

neyse kizlar pes etmek yok aynen devam , hepimize kolay gelsin

selincim marankinin karpuz diyetiyle ilgili ne düşünüyosun?
bizim diyete biraz ters ama vücudu şaşırtmış ve de arınmış olurmuyuz

Tatlım, bu tür tek çeşit detoks diyetleri, vermesi gereken kilosu çok az olanlara uygun olabilir. Ama diyet bittikten sonra muhakkak verilen kiloların bir kısmı da olsa geri alınıyor. Sadece diyet değil aynı zamanda detoks uygulaması olduğu için de sağlıklıdır diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla 3'er günlük periyodlarlaAğustos ayında yapılıyor diye hatırlıyorum. Kilonu koruyabileceğine inanıyorsan yap bence. Çünkü kilo vermenin çok çeşitli yöntemleri var, bizim diyete ters olup da kilo verdiren o kadar çok şey var ki. Seçim her zaman zevklere ve beklentilere uygun olmalı.
3 gün boyunca karpuz yemek daha doğrusu yiyebilmek büyük olay. Ablam yine Maranki'nin kiraz diyetini yaptı ikinci gün pes etti. Ben her zaman için bizi zorlamayan, daha sonraki günlerimiz için bizim gözümüzü aç hale getirmeyen uzun süreli ve zevkimize uygun diyetlerden yanayım. Diyetlerde rahatlık çok önemli, karnın tok sırtın pek olmalı. Ancak çok hırslı insanlar zayıflayabiliyor bu tür diyetlerle, şahsen ben üç gün de olsa dayanamam ve sonrasında da gözüm dönersempatiksalakcinni

Kız, senin daha seksi hatun olacağına eminim. Yalnızca acele etme, tarihlere baktığımızda evet az vermişsin ama herşeyin bir başlangıcı vardır. Kendini sıkmadan bol bol domates salatalık ve lifli yeşillikler ye hiç çekinmeden. Kız benim görümcem gibi yap, koy masaya çeşit çeşit yeşillik, hepsinden bol bol ye. Hem çabucak doyuruyor hem de kabızlık falan hikaye oluyor. Yaw bizim yanlışımız aslında bu muydu neydi? Hep geçmişe gidiyor aklım, sofralarda ne yediğimi düşünüyorum, salata var örneğin bir ya da iki kaşık yerdim, karnımı pilavla ekmekle etle doyururdum. Sonrasında ekmeği pilavı kesince mecruben yedim salatayı, doymak için. Dur, çözücem az kaldı :))))))))))))))

valla selin abla benden uzun yasayacaksin , tamda onu yazicakdim :)) 80 li rakamlari gormeyeli kaç zaman oldu acaba .. bes yil once evlendim ve yine 90lardaydim.. bu arada ekmek kesinlikle hayatimdan çikdi ... makarnanin porsiyonlari çok çok azaldi ( eskiden iki tabak makarna yiyebilen ben simdi uc kasik dan fazla koymuyorum tabagima ).. borek de artik 4 dilimden 1 e indi ortalama sodalar çok çok azaldi , su artti ben bide gunde ogle ve aksam yemeginden sonra meyveli yogurt yemeyi severdim oda bitti dondurmada bitti ama yinede mutluyum zayifliyorum !

SELİNİMMMMM sonunda dayanamadım internetsizliğe bir vınnn aldım ilk işim topiğimize bakmak oldu. ama hepsini okumaya sabrım gelmedi valla yavaş yavaş bakarım artık. 1 temmuzdan beri yazamadım raporumu vermek istiyorum: burda tartı olmadığından sokakta tartılma fobim olduğundan kilomu bilemiyorum ama kendimi sürekli olçtüm belim toplamda 8 cm incelmiş kardeşimin kotlarına rahatça sığabiliyorum kalça 7.5 cm bacaklar 5 cm inceldi bu arada spora devam. dün akşam beni istemeye geldiler erkek arkadaşım 15 gündür görmemişti beni o bile hemen zayıflamışsın dedi ; elbiseme rahatça sığdım. çok mutluyum kuşum çoook meğer zayıflamak benim için ne kadar önemliymiş. ha bi de benim yiyemediğim besinler vardı ya (süt ,yumurta, maya...) belki hatırlarsın bu gün kocaman bir kaçamak yaptım hepsini yedim.....ama senden öğrendiğim bi sey var ki yarın yeni bi gün ve diyete devam.....hergün yazarım artık .görüşürüzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

sariz mutluluklar diliyorum canım, allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Canım benim, ne kadar sevindim anlatamam. 8 cm,7.5 cm, bunlar büyük başarı, kilonu merak ettim doğrusu. Tartılır tartılmaz hemen yaz kaç kilo vermişsin. Darısı tüm kızlarımıza inşallah.
Bir de kızlardan birisi kepekli lavaş'ı nerden bulduğunu sormuştu yazarsan seviniriz. Arada kaçamak yap tabi, yoksa tırlatırsın.
Ben yarın tatile gidiyorum iki hafta sonra burdayım tekrar.
Seni istedikleri gün zayıf olmak istiyordun, bunu başardığına sevindim en çok. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim olumunekankayizsmile

kepekli lavaşı ben merak etmiştim markette bulamayınca annemle yaptık kepek ve tam buğday unu su tuz yoğurup küçük küçük açıp yağsız tavada pişirdik yapmak isteyenler olursa tarifinide vermiş olayım :) pişmiş hali ortalama 40 gr oldu benimkiler ama karbonhidrat değeri ne kadar onu merak ediyorum.
eşim de sağolsun tatilde internetsiz dayanamayacağımı anlayınca sariz gibi vınn almış sayesinde arada girip okuyorum benimde iki üç haftada en az 4 ,5 kilo vermem lazım en azından buradan fayda gördüğüme oda inanıyor beni görünce hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum

seviyorum lan sizi :) hemde hepiniziiiii

bak okudum hep motivasyonum geri geldi. yapicam ben bunu taktim kafaya :)))

sabah herzamanki kahvalti 2 citir ekmek krempeynir 1 kahve
öglen 1 tabak tavuk ve mayonaise
aksam aynisi arada iki bardak zero ictim ve yasklasik 1 litre su

suyuda cogaltmaya basliyorum ay kim dediydi su icmeye alismak icin kücük pet siselerle iciyorum daha kolayima geliyo cabucacik bitiyo

selincim sağol canım inan senin sayende oldu yoksa tombişik bi kızı istiyeceklerdi.desteğin sayesinde çıtı pıtıydım.. tartılınca yazarınm buraya. kepekli lavaşı migros, real ya da karfurda bulabilirler adı lavalia irem

ben ilk başladığımda 18 günde 4 kilo vermiştim tatilde yüzersen daha fazla verebilirsin. ben kepekli lavaşı içinde maya olmadığı için tercih ediyorum .lavaş ekmeğinin karbonhidrat değeri 5..a.s.

Canım, çok güzel bir fikir, bravo. Ben de geçen tam buğday unu aldım Migros'larda var, ekmek yapımı için değil de, bazen öyle yemekler oluyor ki un katmak zorunda kalıyorum, normal un yerine ondan katmak için aldım :)
Vallahi şekerim bu gidişle bana da vınn aldıracaksınız gibime geliyor

Hah şöyle, yaparsın tabi. Ben demiştim küçük pet şişelerle diye. Evde olduğum günler her odaya birer tane koyuyorum, gördükçe içiyorum. Bir de Suzan, şu regl dönemin geçene kadar moralini yüksek tut, kilo veremiyorum diye düşünme. Bittikten sonra daha rahat olacak herşey.

selincim kilo dedigin nedirki be elimin kiri :) kiz sensiz olmuyo sende vin al.. inan senin motivasyonun cok önemliymis onu anladim anladik yani... hicmi imkanin yok annenlerin orda pc?

selincim kilo dedigin nedirki be elimin kiri :) kiz sensiz olmuyo sende vin al.. inan senin motivasyonun cok önemliymis onu anladim anladik yani... hicmi imkanin yok annenlerin orda pc?

Laptop var ama internet bağlantısı yok, uzun zamandır vınn düşünüyordum alim bari :))) Evet ay iki gün gittim burası terkedilmiş adaya dönmüş, iki haftada örümcek bağlar, o heyecan yok olmaya yüz tutmuş.
Oğluma karne hediyesi alacak bişey bulamıyordum, vınn alıyım, ben de otlanırım hehehe çok zekiyim :))) Sürekli tepenizde olmak lazım. sempatiksalakcinni

aman agzin tavuk yesin al al vin al :)

kiz bu arada kizimin diz kapaginda ciban cikmis dok gittik ilac verdi
of bütün bacagi agriyo cocugun ya. kocaaaman ciban ici irin dolu sari yesil gibi dok hafifden deldi bise akmadi ama azcik syksaydi patlardi kesin benim bebe durmuyoo cikiyorum öperim seni canim benim :)))ciaoo bella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…