üfff başa döndüm yine ben.çok salmasam da baya saldım.kilo almadım ama vermedim de.çok iradesizim ya ben azcık bile irade yok.üstelik eşim de dillendirmeye başladı artık kilo vermemle alakalı fikrini.ama ben de hala tık tok irade yok azim yok.başkası olsa eşi dillendirse kg konusunu aç kalır yine verir o kiloyu ama salak benklava:
yani sabir et diyosun öylemi :)
bende dün aksam 3sira cukulata yedim dayanamadim regl olucam tatlida tatli of be... durdugum yerde sayiyorum
3 sıra ne kız? sempatiksalakcinni 3 kare mi?
selin izin vermeden biseycik yapmam o benim diyetkocum :))
sagol rengarenk ya ne güzel nikin varmis
sunita, tebrik ederim senin adına sevindim darısı benim başıma inşallah
selincim hoşgeldin şekerim, artık 6lı rakamları gördüm çok şükür yakalıyorum seni dikkat et aklinialirimsmile bakalım pazartesiye kadar ne kadar vericem, tek korkum tavuktan tiksinmek, çünkü haşlayıp direk yiyorum haliyle kokusu rahatsız etmeye başladı, sen başka neler yapmıştın şekerim, çünkü yoğurtta filan yüksek k.h oranı, tavuk köftesi filan yiyorum arada o da katkılıdır haliyle kendim yapmıyorum sen 4 ay nasıl dayandın şekerim kaydirigubbakcemile
slm kızlar
yaw benim bi sorunum var tartıda 2kg vermiş olduğumu görüyorum ama aynada sanki göbeğim ve yan simitlerim şişmiş gibi duruyo
ayrıca bu şekilde hisseden sadece ben değilim kıyafetlerim ve annemde aynı şeyi söylüyo
sizce nerde hata yapıyorum neden böyleyim
aman ne sor ne söyliyim :)
bak bu diyetle saten 1ay oldu diyelim... devam yapicam ama icim disim tavuk oldu bazen tavukca konusuyorum :))))
selin bana bi hizlandirma programi yap bire bir uycam :) vallabilla
selincim ızgara tavuk yanında çoban salata yiyorom iki gündür zararı olur mu
Merhaba kızlar,
1 temmuzdan beri diyet yapıyorum ve toplam 3,4 kilo vermişim çoook mutluyum sırnaşık şey acaba bu hızla devam edecekmi duracak mı bilmiyorum ama acayip moral oluyor.
Birde kızlar bir kaç gün önce 3 gün boyunca kilo vermemiştim sonra birden 2 günde 1,1 kilo verdim, demek istediğim sakın kilo vermiyoruz diye moralinizi bozmayın, bir kaç gün duraklamadan sonra kilolar birden gidiyor.
Durmak yok kilo vermeye devam